Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Chuck Norris #6100 üzenetére
De én nem arra gondolok, hanem hogy felvillanjon a LED, mint mikor csuklón hordod és az óramegnéző mozdulatot csinálod.
-
cibere11
tag
válasz Freddycom #6097 üzenetére
Nevicceljünkkéremszépen. Igen így egybe
Majd megnézem hogy hogy számolja de az a sejtésem hogy mindegy hol van a Band.Szerintem a zsebemben is működne.Azt meg hogy mennyit léptem telefonon meg tudom nézniHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
RBJ
addikt
válasz internetezoo #6109 üzenetére
Képen nem látszik de ez is valami babakék. Én tudnám hordani csak az asszony nézi ferde szemmel.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
cibere11
tag
válasz pető bá' #6106 üzenetére
Értem és köszönöm.Ekkor még nem voltam a Band közösség része
Nem tudom, most olyan melóm lesz hogy karkötő kizárt de még a nyaklánc is.Talán a zsebembe elfér majd csak nehogy elhagyjampetipetyaHa szabad kérdezni hogy teszed fel az övedre? Van valami spéci tok hozzá?
[ Szerkesztve ]
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
vapega
tag
Jött egy ilyen páros most 10 dolcsi a minin.
Tök normális átlátszó müa dobozban van. Sztem műanyag a befogó rész, még nem néztem meg közelebbről.MI 10T
-
MartOOn
addikt
-
őstag
válasz cibere11 #6112 üzenetére
nem gond, hogy előjött a téma.. csak inkább linkeltem, mint hogy újra leírjam a véleményem
Aki pontosabb lépésszámot akar, az tegye övre, vagy "szigszalagozza" a bokájára..ez egy aktivitásmérő, és jó lenne a helyén kezelni. (ezek nem feltétlen neked válaszok, csak megint a témához, hogy "semmilyen funkció nem működik stablian" stb.) De persze 5ezerért mérhetne vérnyomást, vércukrot, pulzust, lehetne egy cipőbe építhető/lábra rögzíthető bt-s egysége, ami csak lépést számol, és küld a karperecnek, ami meg a telefonnak.. de ezt igazán kihozhatnák 4ezerből is, nem?
Az egésznek a lényege szerintem a motiváció, hogy ránézek délután 5-kor, és látom, hogy alig ötezer lépésem van (aminek lehet, hogy 30%-a nem lépés, hanem egyhelyben állva téglát pakoltam, de az is mozgás ugye..), akkor úgy intézem a délutáni programot, hogy valahova gyalog menjek, vagy sétáljak egyet este.. Egy visszajelzés, hogy ma mennyire voltam lusta. (A biciklizést nálam pont nem mérte [aszfaltúton mentem, szóval közel 0 rázkódás], tekertem 15-18 km-t, nem néztem meg pontosan, de szerintem semmit nem adott hozzá. nem is vártam el, mert FAQ megmondta, hogy a biciklizéssel nem tud mit kezdeni )
Az ébresztés funkcióval sosem volt gondom; az alvás monitorozása szerintem nagyszerű, nálam adatok még nem vesztek el soha - igaz, régi, angol értesítős appot használok. Az értesítéseket a beállításoknak megfelelően adja, rezeg, villog, mindig tudom, hogy kell-e a telefonhoz nyúlni/menni, vagy ráér. Mióta megvan, rengetegszer le van némítva a telefon, mert mindenről tudok a band által, nem kell, hogy a teló is zörögjön.
Persze tudom, hogy lehetne jobb, meg elhiszem, hogy nálatok elvesztek adatok, de.. 5 ezer forint. Nincs vetélytársa, várjuk az utódját"... and I hope you have a great day!"
-
cibere11
tag
válasz pető bá' #6117 üzenetére
Igazad van!
Másik: Most lehet Bandot venni 15 dodo körül.Mondom rendelek egyet anyának is.
Már csak azt nem tudom hogy az én iphoneom tud e két Bandet kezelni?Muter 3110 Nokiája biztos nem tud hozzászólni
Csak annyi lenne hogy neki számolja a lépéseit(mozgását) meg figyeli hogy alszik.És akkor mikor hazajön én délután megtudnám neki mutatni
Esetleg van még itthon a 4es iphone meg és 2012 nexus 7.Egyikre sincs app
Hátha tud valaki segíteni.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
purpledonkey
tag
-
dems
csendes tag
Sziasztok!
Gearbest-ről rendeltem egy mi band-et mennyi idő szokott lenni amig elküldik? 2 napja kifizettem de még semmi infó hogy elindult volna. Valami holland szállítást választottam +2 dollárért. -
dems
csendes tag
Oké köszönöm az infót. Még sose volt ilyen okos karkötőm már várom hogy milyen
-
cibere11
tag
Minden tiszteletem purpledonkey felhasználónak mert segített feltenni a cm-et a nexusomra.
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
internetezoo
senior tag
Bőr karkötő, miniinthebox [link]. Usa dollár és Euró választása esetén is marad 15,99 összeg.
OTP-s árfolyammal számolva:
Ha USA dollár akkor 15,99 * 286,57 = 4582 Ft
HA EURO akkor 15,99* 318,23 = 5088 Ft -
internetezoo
senior tag
4.nap és már 78% a band akksija. Firmware hiba vagy az, hogy Mi Fit és Mi Band Notify egyszerre való használata?
-
internetezoo
senior tag
válasz internetezoo #6130 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sanyci
senior tag
válasz internetezoo #6129 üzenetére
Ez Tiny-n 7USD...
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Tiger.
nagyúr
Samsung gear fit ismeri valaki?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
MartOOn
addikt
válasz Chuck Norris #6116 üzenetére
és még nincs este bár a muszakom már lejárt. sTrESCO raktár... Boltoknak készítjük össze a rendeleseit... napi 8 ora, heti 6 nap... Yesssss! Deszeretemis!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #6131 üzenetére
Nem fogja.
-
twi452
senior tag
válasz internetezoo #6130 üzenetére
Lehet, hogy ha sokat kell rezegnie meg villognia + az állandó blútyúk kapcsolat meríti a band-et rendesen.
Én nem használtam ezeket, csak naponta párszor szinkronizálom semmi több és most így állunk. -
twi452
senior tag
válasz internetezoo #6139 üzenetére
A fene tudja, lehet h az aksi tud már kevesebbet, azért nem örökéletűek ezek.
Az enyém nincs egy hónapos úgyhogy még top formában van. -
RBJ
addikt
Nekem meg a 3. töltés után eddig a legjobb az állapotom. 14 nap. 54%, én szórakoztam azzal, hiába írta 100% az állapotot levettem visszatettem többször tölteni. Lehet csak placebo de hát ki tudja.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
werszomjas
addikt
Kis off, nem találtam hozzá topikot, újat emiatt nem nyitnék, talán itt van a legtöbb xiaomi fan
Gondolkodom egy xiaomi bluetooth hangszórón, van belőle 2 fajta, a téglalap és a kör alakú, használ valaki ilyet? Vélemény róluk? Nagyon doboz hangjuk van? 5-6 ezer körül lehet őket kapni.
üdv
-
kenny123
addikt
válasz MartOOn #6144 üzenetére
Ja oda lőttétek?
Otthon magyarban dolgoztam még pár évet, voltak érdekes dolgok. 3 méter magasan raklap megpakolva, ami nem fér be a kapun. Ugyanigy, csak még fokozva hogy a paletta egyik oldala hiányzik, épp hogy csak úgy lett beszórva, hogy lepakolásig ne buruljon el. Aztán rollikocsik összehányva, aminek elvileg szortirozva kellett volna jönnie, ugyanúgy keverve volt. Ez mind nonfoodon, szárazon, meg mirelit / csemegén is.yo
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Egy órával ezelőtt még nem tudtam, hogy kell nekem egy ilyen, ennek ellenére épp az imént rendeltem egyet Rám tört a kínai rendelhetnék, így megnyitottam az Aliexpresst, ez a kütyü meg ott szemezett velem a főoldalon 20$ körül, gondoltam utánaolvasok,mert annyi pénzt akár meg is érhet. Így leltem rá erre a topicra, benne hogy mindenki a Gearbestről rendel, 13$-ért Egy-két teszt, Youtube videó meg is erősített benne, hogy ezt ki kell próbálnom. Szóval remélhetőleg hamarosan bombázhatlak majd titeket a használat közben előjövő hülye kérdéseimmel... :"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Greench88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megosztanám személyes tapasztalataimat, látom éppen aktuális téma (ismét) az aksi időtartama.
Április óta vagyok Mi Band tulaj, eddig Doogee DG800-as telefon mellett használtam. Mivel nézegettem új telefonokat, többek közt a karkötő, illetve a márka pozitív tapasztalatai után egy Redmi 2-es mellett döntöttem. Ugyanazt a verziójú Mi Fit-et feltelepítve, ugyanavval a FW-el használva, ugyanolyan felhasználás mellett felgyorsult a merülés tempója. A DG800-asnál 40-42 naponta kellett töltenem. 4 napja töltöttem legutóbb a Band-et, most van 74%-on a Redmi 2-esel párosítva.
Konzekvencia: nagyban befolyásolja a merülés sebességét, hogy milyen telefonnal van párosítva.
Halkan jegyzem meg, arra számítottam, hogy ha változni fog az üzemidő, akkor pozitív irányba fog, ha már azonos márkájú a két eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Linux felhasználók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Új - Apple AirTag 4 Pack - Bontatlan - Áfás számlával
- Új - Apple AirTag 1 Pack - Bontatlan - Áfás számlával
- Ravpower 5000mAh powerbank TÖBB DARAB ÉS TÍPUS - USB + Lighting iPhone akkumulátor
- Xiaomi PowerBank 3 Ultra Compact 10000 mAh 22.5W Dual
- AlzaPower Parade 20000 mAh Powerbank (22,5 W) bontatlan új garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest