Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xtech2

    tag

    válasz andrisbandi #11998 üzenetére

    éjjel egész jól működik, de akkor ugyebár ott a telefon az ágy mellett. Amikor felkelek 3-5méterrel arrébb már nem jegyzi az adatokat. A másik kütyünknél ez a helyzet lényegesen jobb, azt nemtudom még, hogy a telefon vagy maga az eszköz javára írható e mindez. Viszont a kiugró értékek mindkettőnél ugyanúgy megvannak, valamint a lépésszámláló még saccolásnak is rettenet gyenge.
    Szoftver hiba ugyan lehet, de hozzá kell tennem, alig egy hete vannak meg a pántok, valamint a Samsung A3 akkor lett kibontva a dobozából, kb a mi fit volt az első app ami rá került, plusz a mi band tools. Az S7-re se próbáltunk semmi mást feltenni, mint a play-es mi fit-et plusz a tools-t. Tehát összevissza mindenféle program nem került egyik készülékre se.

    Olvastam róla 1-2 tesztet, ott inkább azt látom, amit én is tapasztalok. Azaz pulzusmérésre kizárólag nyugalmi állapotban alkalmas és akkor is fenntartásokkal kezelendő. A lépésmérő rengeteget téveszt. Az, hogy kevés ezekről a visszajelzés nem egyenlő azzal, hogy mindenki másnak jó :) inkább van aki elhiszi, hogy a napi semmitevéssel lépett 10ezret :))

Új hozzászólás Aktív témák