Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #100332 üzenetére
Csak ami megérdemli és nem nyűg. Pl. ha az Elden Ringet összevetem a Dark Souls 3-mal, ami két nagyságrenddel kisebb játék, akkor az jön ki, hogy az ER 1000 egy sokkal egyszerűbb feladat, mint a DS3. ER-ben lenyomod a bossokat, összeszedsz pár cuccot, megnézed az endingeket és kész is vagy. DS3-ban ugyan kevesebb az acsit adó boss, de cserébe sokkal több dolgot kell összeszedni ráadásul NG+2-ig el kell menni értük és néhányhoz vagy multizni kell vagy eszetlenül grindolni, amit én biztos nem fogok megtenni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz oriic #100343 üzenetére
Az én tippem, hogy akkor számolja a játékidőt, ha achievementet. Meg lehet nézni egyesével is a játékidőket és azok percre pontosak az Xboxos stattal összevetve, ha szereztem acsit, viszont nálam a World of Warships Legendshez jól le kell görgetni tavaly nyárra, amikor az utolsó acsimat megkaptam és 280 órát ír hozzá, pedig Xbox szerint már 700-nál járok és napi szinten játszom.
Magyarán kuka az egész #MyYearOnXbox, mert sem a játékidő, sem a játszott játékok száma nem pontos sokaknál.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
banderasz77
addikt
Boldog és Játékokban Gazdag Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! 🎄
-
30z.Samu
félisten
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Sic Parvis Magna
-
Aakisan
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
consono
nagyúr
Kellemes Ünnepeket a topiclakóknak!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
homerhamm
addikt
Kellemes Ünnepéket mindenkinek, és bugmentes játékokt kívánok.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
MODERÁTOR
-
Gaboman
nagyúr
2.0 hangfalakból melyiket választanátok a következők közül?
Auna L766
Auna Linie-300
Edifier R1280DB 2.0
Edifier 2.0 R1700BTHa meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Som@
őstag
Sziasztok.
Áldott ünnepeket mindenkinek.Olyan GPU játékot kerekes, amit lehet cooperatív módban játszani, "valós idejű lövöldözős". Azaz nem szörnyek ellen kell játszani, hanem mondjuk olyan, mint régebben volt a Rainbow Six sorozat.
Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Döglött Róka #100366 üzenetére
Játékokhoz lesz, rákötöttem a 2.1 PC-S hangfalamat, ami sokkal kisebb teljesítményű, de azzal is szépen szólt.Sokkal jobban mint a tv hangszórói.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ƵøŁĭ
veterán
Ez a Skywalker Saga nem lett egy nagy durranás. Dobozosan olcsóbb mint az árúházban. Mondjuk a Game Pass révén még adok neki időt.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
csabi0805
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Gaboman
nagyúr
válasz newclass #100370 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Roland861010 A soundbar az többet tud/szebb/tisztább hangzást ad mint ezek a hangfalak ha játékokhoz szeretném?
[SHARP HT-SBW110 2.1 180W]
[Panasonic SC-HTB150EGK]
[SHARP HT-SBW182 2.1 ]Ezeket nézegettem, bocs hogy ennyit kérdezősködöm de nem igazán értek hozzá.Viszont szeretnék jobb hangzást a Tv hangszóróinál ha játszom vagy esetenként zenét hallgatok.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Roland861010
addikt
válasz IntelKiller7 #100377 üzenetére
Vagy samsung.
Én egy ilyet használok.Persze hogy jobbak.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Roland861010 #100378 üzenetére
Az “es tarsai” koze a tobbi marka ertendo.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Gaboman
nagyúr
válasz Roland861010 #100378 üzenetére
Olvasom hogy ehhez van játékmód is a tiszta hangzás érdekében.
JátékmódCsatlakoztassa konzolját, és azonnal megkapja a várva várt csodálatos hanghatásokat. Az automatikus beállítások optimalizálják a hangzást az éppen játszott játékhoz, míg a kereszthallás-eltávolító technológia eltávolítja a zavaró hangokat, így a megfelelő irányból tiszta hangot hallasz, hogy előnyre tegyél szert.
-
-
-
-
PappZ75
tag
Át lehet vaslahogy hozni a Fifa 23 játékos karrier mód állását egy XBOX profilon belül XBOX ONE-ról Series X-re?
A játékot már fel tudtam tenni és fut is és fel is ismerte az ultimate teem profilt, de a Series X-ben nem látszik a ONE-os Carrier mód aktuális állása.
Mi a megoldás arra hogy látszon?
Jelenleg csak új karriert lehet(ne) indítani. -
csuvicsuva
addikt
Áldott, békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Gaboman
nagyúr
Mindenkinek köszönöm a segítséget, megpróbálok jól választani.
-
everest140
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
thedivision2
aktív tag
-
Roland861010
addikt
válasz icemad #100383 üzenetére
Persze.
Lehet erősítő meg több százezer Ft -os szetteket össze rakni.
Az se mindegy hogy panel vagy családi ház.
2*2es szoba vagy egy 5*5 nappali.Nem mindegy hogy van max 50 ezre vagy csak 20 ezer.
Ezeknek a soundbaroknak is meg van a maga helye a piacon.
Én szeretem egy kicsit lehetne erőteljesebb de este a híradót így is jobban hallom vele.
-
Gaboman
nagyúr
válasz thedivision2 #100392 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen neked is a segítségedet!
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Lemezes Planetcoaster Tycoon telepítése után ékes spanyol nyelven indul, átállítani nem tudom sehol a menüben. A neten túrtam, hogy magyarról angolra kell állítani a boxot, restart, aztán ekkor a game lehúzza az angol peccset, és kiválasztható lesz az angol nyelv. No, ez megvolt, peccs települt, de spanyol maradt. Valakinek esetleg ötlete?
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #100105 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #100396 üzenetére
Gratula
Használd egészséggel. -
homerhamm
addikt
Gratula a nyertesnek! Erre a kódra vajon hányan jelentkeztek?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Musaka
senior tag
Gratula a nyertesnek.
-
minilego
senior tag
Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest