Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz l.skywalker #100105 üzenetére
Ezek a kódok Sherkulástól vannak? Mert elméletileg anonymus a felajánló, gyakorlatilag meg éljen Sherkulás.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
sNk77
aktív tag
Találtam még két játékot a GP-ben ami érdekes lehet számomra, Middle-earth: Shadow of War. Erről mik a vélemények, szép, nem, elmegy? Fasorban sincs az AC,W3-hoz képest játékmenetet tekintve? Meg az Immortals Fenxy Risingot, ez jónak tűnik ha valaki nem akar elpusztulni az Eldentől.
nádpálca
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz sNk77 #100205 üzenetére
Shadow of Wart nemrég vittem végig, szép, de azért mégiscsak 5 éves. A játékmenet szolid, jó sokat lehet pepecselni az ork seregeddel, mellé a harcrendszer kifejezetten erős, a Nemesis rendszer randomitása miatt rengeteg a változó a világban és sokféleképpen hozzá lehet állni a játékhoz, nincs egy tökéletes megoldás, bár az is igaz, hogy egy idő után úgyis egyféleképpen fogja játszani az ember és akkor azért monoton lehet minden területen ugyanazokat a dolgokat csinálni. Nagyon jól testre lehet szabni a karaktert, van csomó challenge jellegű feladat, ami szerintem tök jó ötlet. Sztorija kifejezetten gyenge, karakterek említésre se méltóak, a Tolkien lore-t olyan szinten erőszakolja meg, amit még a Rings of Power is irigykedve szemlél távolról. A két DLC most 1000 pénz alatt elérhető, azok is nagyon jók, eléggé eltérőek, érdemes lehet beruházni rájuk, ha az alapjáték tetszik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
newclass
tag
válasz sNk77 #100111 üzenetére
Én a Valhallát tegnap vettem meg. Az alap 8.250,- most, a Ragnarok is csak 11.865,-. sztem mindkettő jó vétel. Én végül az alapot vettem meg, mert bár plusz 35 óra játékidőt igér a ragnarok, a legtöbb tesztből valahogy az jött le, hogy igazából nem ad sokat, mert ugyanaz a "hentelés" megy tovább mint az alapban. A grafikája gyöngyörű! Igaz nem én játszom vele, hanem a lányom, de nagyon teszik neki, pedig ő játszot már több AC játékkal.
-
szpal17
őstag
Sziasztok,
Hogyan kell használni most a fiókok kezelését egy Xbox Series S-en? (elnézést de PS5 konzolom van , utoljára 360 volt és csak live gold-al )
Van egy microsoft fiók, rajta egy gamepass ultimate. Fiók hozzáadásánál további microsoft-os fiókokat kér. Tehát mondjuk két gyerek profilt szeretnék létrehozni, akkor két külön email címet regisztráljak be? Fognak tudni játszani a fő profil gamepass játékaival? Onnantól kezdve, hogy létrejött a másik profil, akkor tudom szabályozni a korhatáros játékokat? A telefonos appot már megtaláltam...Köszönöm előre is, ha valaki kicsit elmagyarázza!
-
Sgt. Chris
aktív tag
Tudtok olyan tuti játékot Series X-hez, amellyel 2 gyerkőc, 2 kontrollerrel tudna könnyen ismerkedni a konzol használatával? Most fognak kapni, 7 és 9 évesek. Olyant gondolok, amivel egy képernyőn tudnak játszani (pl. Fifa) egyik lány, másik fiú. Szóval semmi hentelés, semmi durvaság. Pár Lego játékot, meg Pawn Patrolt leszedtem előre, meg autoversenyt, de kíváncsi lennék a javasalataitokra, abszolút kezdőknek. Köszi...
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
veterán
válasz Sgt. Chris #100210 üzenetére
It takes two ( benne van game passban is), crash team racing.
-
Moby
addikt
válasz beyruth82 #100211 üzenetére
Szerintem az az it takes two rohadtul nem való gyerekenek, még akkor sem, ha nem értik a szöveget (ami itt tulajdonképpen előny). Egyszerűen nem gyerekeknek készült, nem is értenék a lényegét, legalábbis szerencsés az, amelyik nem. A másik meg, hogy nem is könnyű játék, még a gyakorlott kezeknek sem.
A legok sokkal jobbak kezdésnek. -
Bep
őstag
Amúgy páros játéknak az anno GwG-s játékot ajánlom nagyon. Együtt gondolkodós, fejtörős. Nem kell hozzá hatalmas kontroller ügyesség.
-
thedivision2
aktív tag
Jól megkarácsonyoztam magam egy Dying Light 2-vel, ha már le lett akciózva. Balanced módban egész pofás így, hogy már 1440p60 lett, egy két kisebb drop és screen tearing előfordul, de ez legyen a legnagyobb probléma vele.
-
veterán
Lehetséges bár én egy 7 éves kisfiúval is játszottam pár órát it takes two-t és sokkal ügyesebb volt mint a feleségem, ráadásul élvezte nagyon.
Mondjuk lehet ez nem mérvadó mert nem hiszem, hogy normális ha egy 7 éves kisfiú fortnite-al és gta 5-el játszik
Akkor már inkább it takes two... -
persil
nagyúr
Nagy nehezen ravettem magam es elkezdtem huszezredjere is a mass effect andromeda-t, raadasul most valahogy bekattant es elkezdett tetszeni.
De basszus, ez meg csak nem is 30 fps, hanem 3 es meg ez is olyan inkozisztens fos, ilyen hullamzo frametime-okkal, hogy konkretan a 90es evekben erzem magam, amikor kenyerpirito erossegu pc-n probaltam jatszani.
Szanalmas, de szo szerint. :/
Extra gaz, hogy pont a lovoldozes kozben a legszarabb. Elrakott fegyverrel egesz turheto, de ahogy elokerul egy stukker, hatszor darabosabba valik.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MODERÁTOR
Iszonyatosan megnőtt (legalábbis ismerőseink körében) a válások száma, nem rossz üzenet, ha (a gyerekek is) tudják, hogy 2 ember küzdhet a kapcsolatáért és nem azonnal elindulnak "szétfele". Szerintem. Vagy mire gondoltál?
--
A lego játékok nagyon jók kezdésnekEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bad Pritt
félisten
válasz koncsik #100218 üzenetére
Hát én inkább azért nem játszatnám gyerekkel, mert ha figyelmen kívül hagyjuk a cukormázas körítést, akkor arról szól a játék, hogy a két főszereplővel végiggyilkoljuk a házat és környékét miközben egymást savazzuk vég nélkül. Szvsz az alaptéma remek, de ezt az üzenetet nagyon nem így kellett volna átadni.
Szóval az, hogy az antropomorf porszívót úgy öljük meg, hogy kiszippantjuk a saját karjaival a két szemét vagy poénosan csapódik le valakiben, vagy nem. Az elefánt kivégzése viszont biztos, hogy senkiben sem fogja beindítani a humor receptorokat. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
-
Redneck
nagyúr
Egyik jó barátom megkérdezte, hogy a loot miatt hozzám köthetné-e a Riot Games profilját, mert nincs GP-je és nem is akar. Mivel a fiókom nem adom meg, így abban maradtunk, hogy max én lépek be a Riot Games profiljába, és esetleg úgy adnám hozzá.
Lehet ebből bármi gondom? Ő PC-n játszik, ezer éve barátom, megbízható ember, nem valami netes ismerős.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Afterimage - Release Date Trailer
- Ha valaki szereti a metroidvania játékokat, annak érdemes lesz megnéznie a játékot.Live-Die-Respawn
-
dlor
tag
Hogy van felépítve az éves akció menetrend a Microsoftnál? Milyen gyakran vannak nagyobb leértékelések ? Bevásároltam egy " kis vagyonért" a gyereknek 😃 most már szüneteltetem a vásárlást 😃 A kérdés hogy év közben még van értelme nézegetni?😃 Jó tudom ott a GPU de nagy valószínűséggel tök feleslegesen ketyegne nálunk mert a mostani listával is évekig kihúznánk amennyit tanulniuk kell csori gyerekeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz l.skywalker #100105 üzenetére
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
dlor
tag
Ok köszönöm
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok, az X/S verziók kezelik a Microsoft fiókon lévő két faktoros hitelesítést?
-
válasz Sgt. Chris #100210 üzenetére
Talán még a Toy Story 3-at mondanám. Régi játék, de nagyon jó. Viszont osztott képernyős.
-
-
thedivision2
aktív tag
válasz hombre[EU] #100220 üzenetére
Ha jól értelmezem, az éjszakák azok akkor elég viccesek lesznek. Már volt egy rész ahol kicsit sötétebb volt már, jött 6-7 sima meg egy ugráncolós jószág, már ott majdnem elhullottam 2 agyvérzés közben.
-
hombre[EU]
veterán
válasz thedivision2 #100239 üzenetére
jól gondolod éjszaka történnek az események. attól függ hogyan játszod, ha soloban akkor egész parás...ha coopban akkor többnyire vicces
Life, Uh, Finds A Way
-
parandroid
félisten
Heh, tegnap nem értettem, hogy miért ütköznek a drivatarok FH5-ben, aztán néztem bután, hogy WTF, offline játszok. Aztán leesett, hogy múlt héten szólt már a rendszer, hogy hamarosan lejár a GPU-m. 3 éve fizettem rá elő, és hát ez az idő is eljött. Öregszünk, baszki.
De legalább végre én is megkérdezhetem: Valaki nem tudja, működik még a Gold-GPU konverzió?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Keller16
aktív tag
-
thedivision2
aktív tag
válasz hombre[EU] #100241 üzenetére
Csak szólóban, unalmasabb óráimra vettem csak vésztartaléknak, ha épp senki nincs WZ2-ra...
-
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szpal17 #100209 üzenetére
Szia. Igen. Minden személynek - gyerekeknek is csináljátok saját MS fiókot, saját email címmel és azokat rakd be az MS Family alá. A konzol a te fiókodnak legyen a Home és akkor mindent tudnak majd a gyerekek használni. Nálunk korlát is be van állítva
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy series x az a fő gép és egy one s az a home.
Most vettem egy új series x et és az lesz az új fő gép és a másik(az eddigi fő gép) lesz a home gép.
hogy a legegyszerűbb és idő kímélő ezt kivitelezni?
(remélem értehető )
üdv! -
Sgt. Chris
aktív tag
válasz AMD Power #100229 üzenetére
Hát én sem gondolom, hogy fél napokra engedem oda őket, de mivel az egyik lány, a másik fiú, ezért full eltérő az érdeklődésük. Remélem ezzel picit közelebb tudom őket hozni egymáshoz, ha sikerül olyan játékokat találnom, ahol egymással tudnak játszani.. csapatépítő tréning.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
válasz Schizoka #100247 üzenetére
Az új gépet állítsd be home konzolnak. A régin állítsd be automatikus bejelentkezésre azt a profilt, amelyiken van élő gpu előfizetés és/vagy a megvett játékok. Nagyjából ennyi. Viszont ez csak két gépen megy, szóval a one s vagy kiesik, vagy vésztartalék gép lesz.
-
Zscholti
csendes tag
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, akinek van Series S és Ps4 pro? Döntésképtelen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest