Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz David09 #100544 üzenetére
Használom Pubg-hez is kb. egy éve. Anno hyperx alpha-t használtam.
Szerintem a füled hozzászokott az előző füles hangjához.
Én úgy csináltam a beállítást hogy egyszerre csatlakoztattam mind a két fülest és ahhoz mérten skáláztam, hogy minél jobban azt a karaktert kapjam, ami az előző volt.
Hozzáteszem a Pubg-ben is többszőr hozzányúltak a hangokhoz, hogy mit mennyire lehet hallani. -
sNk77
aktív tag
válasz IntelKiller7 #100539 üzenetére
Na majd akkor magamnak kipróbálom milyen a Valhalla, az Origins egyre jobb a harcokat tekintve. Viszont nem tudom mi történt, egyszer elakartak teleportálni valahova majd tölt és Xbox főmenüben vagyok. Mondom biztos így álmodták meg , oké visszalépek és fogalmam sincs mi történt meg hol vagyok, van 2 lvl 40+-os küldetésem egy lvl20-as amik side küldik meg egy 10-es main én meg lvl 6 vagyok. A main küldi meg 9000 méterre van tőlem amit keresztez kb 3 lvl 30-40-es terület, fogalmam sincs hogyan tovább. Nagyon frusztráló, nem ír nem mutat semmit a játék a kezdőn 1 hely kivételével minden kész, azaz egy hely halálfejes egy ütés vagyok nekik ez is mi? A lvl 1-5-ös kezdőn. Én próbálkozok erősen, látom benne a potenciált, de, hogy ilyen bugos, átgondolatlan legyen a küldiket tekintve ez szörnyű. Vagy nem így akarták és gondolt egyet a játék és ki dobott a főmenübe majd minden összekuszálódott nem tudom. De egyre fárasztóbb. Megpróbálok oda jutni a lvl 10-es küldihez lóval, ha nem sikerül lehet elölről kell kezdeni, hogy magához térjen. Vagy hagyni ezt a játékot.
Én meg pont azt tapasztaltam az Odysseyben, hogy milyen OP az íj a melee-hez képest. A meg nem mondom melyik képességgel lő 12-15 ezret, addig a melee 3-4 ezret sebez. Lehet nagyban közrejátszik ki mire fejleszt. Meg a botok nagyon erősek szerintem, pl. a tőrhöz képest érezhetően nagyobbat sebez.
Én is tervezem megvenni majd őket, de én majd ha lesz PC-m megint és arra. És újrajátszani őket max grafikán mert durva amit összehoztak, ahogy lemodellezték és kár lenne kihagyni. Mert tényleg nem ronda játékok ezek. Még így is X-en néhány város éjszaka a holdfényében olyan gyönyörű tud lenni távolról.
[ Szerkesztve ]
nádpálca
-
persil
nagyúr
válasz sNk77 #100552 üzenetére
Semmilyen questet erinto bug, de foleg atgondolatlansag nincs(ilyen teren) abban a jatekban.
Ertem, hogy ma mar arra van igeny, hogy a jatek egy csoben vezesse vegig a jatekost, de a nyilt vilagu jatekokban pont az a lenyeg, hogy - mivel barmerre elmehetsz, duh - odatevedhetsz idejekoran, ahova nem kene. Ezert lehet a kezdoteruleten is egy barlang, ahol nagyobb szintuek az ellenfelek(mashol is lesz ilyen...), nem kell meglepodni.
Az, hogy kivagott a dash-re meg nyilvanvaloan hiba, nem gondolhatod komolyan, hogy igy terveztek a fejlesztok.
Nem tudom nehany mai jatekos mit kezdene egy planescape tormenttel, vagy fallout-tal peldaul.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
F_Peter
őstag
válasz 30z.Samu #100553 üzenetére
Már jóval kevesebbet játszom mint anno, de folyamatosan vannak updatek, eventek. Jönnek új funkciók, új pályák, fegyverek, stb.
Szerintem változatosság terén még mindig a legjobb BR.Ami szerintem az egyik legnagyobb különbség más BR-ekhez képest, az a fejlődési görbe. A többi játékhoz akár egy casuel játékos is leülhet és viszonylag rövid idő múlva elérheti a győzelmet. Pubg-ben viszont nagyon hosszan fejlődhet a játékos és mindig tud jobb lenni. Na erre is jöttek változtatások, hogy jobban támogassák a kezdőket (nyilvánvaló üzleti okokból).
Na meg persze nem voltak ők sem restek lenyúlni az újak ötleteit (pl. Gulag).Egyébként ha valaki szeretné kipróbálni, de nincs kedve sok időt beleőlni a kiismerésre nyugodtan szóljon és szívesen segítek.
-
30z.Samu
félisten
válasz F_Peter #100555 üzenetére
Szeretek új dolgokat felfedezni, csak anno túl sokat nem játszottam vele. Ki akartam próbálni a BR-t, amikor bejött ez az őrület, evidens volt hogy a PUBG-vel kezdek és akkor már adtam egy esélyt a korrektség kedvéért a Fortnite-nak is. Utóbbival kapcsolatban elég szkeptikus voltam, mégis úgy alakult, hogy a mai napig játszom vele, bár már közel sem annyit, mint régebben időhiány végett. Ha van egy kis időm játszani, akkor jelenleg GP-ben tolom a Death Stranding-et Steam Deck-en. Mert az csak a PC-s GP-ben van benne.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
válasz 30z.Samu #100556 üzenetére
Epicen nem a Death Stranding volt valamelyik nap ingyenes? Vagy keverem?
Fortnite-ot én is próbáltam, tök jól elvagyok Zero buildben. Építeni nem tudok, ahhoz már öreg vagyok. Némelyik ember pillanatok alatt felhúz egy erődöt, ablakkal, ajtóval, én meg csak pislogok.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
banderasz77
addikt
Ez abszolút nem fut One S-en?
-
persil
nagyúr
válasz banderasz77 #100560 üzenetére
"released worldwide on 30 September 2022 for PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S and Google Stadia."
-
válasz F_Peter #100558 üzenetére
Szerintem a grafika pont jó a fortniteban. Nekem bejön ez az animációs film szerű megjelenítés. Sea of Thieves is emiatt tetszik. Az építkezés része a Save the world módban még nem is annyira vészes. Na de br-ben... Komplett meccseket bukok el amiatt, mert béna vagyok az építésben. Nem is erőltetem inkább. Amúgy ezt a fortnitetal szembeni közútálatot nem igazán értem. Ahogy én tapasztalatom főleg gyerekek játsszák, nekik meg nem hiányzik a vér meg a leszakadó testrészek. A többi része a játéknak meg jó. Jók az akciók, izgalmasak a csaták, hang is rendben van, van 120 fps, (ha valakinek az kell) , járművek, állatok, folyamatosan frissülő tartalom, stb.... Oké, a vbucks nem olcsó az igaz. De más játéknál is vastagon fog a ceruza, ha ingame vásárolható cuccról van szó.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Ez nem fog futni. Ahhoz a másik verzió kell. Vagy a sima one verzió, vagy az, amelyik tartalmazza mindkét generációs verziót.
Ebben van mindkettő benne: [link]
A sima one verziót nem találom.
Szerk. : közben meglett. Ez a sima one verzió: [link]
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
Nem fog. One verzió fut One/Series gépen is. Vagy az Ultimate, amelyikben mindkét verzió benne van. A fenti az csak Series -en fog futni.
De ha együtt szeretnétek játszani a két generációval (One és Series), akkor One verziót kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
sNk77
aktív tag
válasz persil #100554 üzenetére
Nem gondoltam komolyan, pont azért van ott a smiley, mind1. De ez a játék tényleg mindent elkövet, hogy agyvérzést kapjak és letöröljem. Lóval megyek a main küldi felé, egy lovas csávó a fénysebességével üvöltés kíséretében oda teleportált majd levágott a 40-es területen. Ez ha nem bug, hogy 9 kilométert kell futni nem tudom mi a hab a tortán a teleportálós lovas, miért kell nekem 3-4 ilyen terület érintésével negyed órát lovagolnom, közben párszor levágnak vagy lelőnek. Gondolom a játék oda vitt volna csak sikerült neki az Xbox menüjébe.. Oké engedjük el vannak bugok más játékokban is, oda értem majdnem, de akkor jött a lv6-os terület és gondoltam küldizgetek itt, hogy felfejlődjek kicsit. Rendben, első kis tanyán megint jött ez a zavaró a seggemet nézem kameraszög és közben nem egy van ellenem és fogalmam sincs mikor vágnak oldalba vagy seggbe mikor dodge-oljak. Közben néha ahogy forgolódsz a sátor, a kerítést látod telibe és az ellenfélből semmit. Majd a semmiből mikor már pont túl voltam ezeknek a legyilkolásával megjelent durván 5-6 tevés íjász, aztán azok nem kíméltek. Összecsomagoltak a picsába. Újjáéledtem mentem tovább, megint egy ?-es területen a halálfejesek (lv6-os területnek írja továbbra is) és halál. Oké, nézzünk mást, küldetés lv6-os remek. Egy részeg csávót kell visszakísérni a feleségéhez meg pár krokodilt megölni előtte. Már a tutajon ülünk megyünk haza erre egyszer csak egy krokodil a semmiből felpattant mellénk és elkezdett harapdálni, elkezdtem megölni, de a tutaj előbb adta fel mint a kroki. Csak én nem a vízbe estem a küldis csávó mellé hanem a víz tetejére bugoltam és nem tudtam mozogni, nem reagált semmire. És szépen ott megölt a krokodil. Én meg itt sokalltam be és xbox logó, menü, vissza Odyssey. És gyorsan megnéztem itt milyen egy harc és igen, kicsit kizoomol harc közben. Sokkal jobb. Meg nem emlékszem ilyenekre, hogy egy sátor vagy lógó szőnyeg takarna bármit mert jobban megcsinálták a kamerát. Vagy átlátszó lesz akkor vagy beugrik a kamera mögé, nem elé. A harc sokkal folyékonyabb, reszponzívabb. A ellenfelek közti váltás, ugrás is sokkal kezelhetőbb, átláthatóbb. Az épületek közti ugrálás gyorsabb az Originsben, viszont sokszor úgy érzékeli a játék, hogy te most ott nem mászol fel öcsi és leugrik.
Lehet csak nekem volt ilyen rossz szériám vele, majd később rápróbálok megint. Remélem a Valhalla olyan lesz ezeket tekintve mint az Odyssey. Lehet csak azt kéne megnézni kik melyiket készítették, melyik studiójuk. Ha jól emlékszem az érkező AC-ra azt mondták azok készítik akik az Odyssey-t.
És én pont nem szeretném, hogy csőben vezessen, az Odyssey-ben pont megyek összevissza, csinálok mindent is. Felfedezek. Nem sietem el, hogy gyorsan a végére érjek.
[ Szerkesztve ]
nádpálca
-
banderasz77
addikt
Értem már. Tehát a sima One fut mindkettőn, a Series csak Series-en.
Az Ultimate-ben van csak benne mindkettő. -
persil
nagyúr
válasz Steve1207 #100566 üzenetére
Amikor valaszoltam, azt hittem, hogy a kerdes az, hogy a "fifa 23 megy-e one-on", ezert ideztem, hogy persze, megjelent mindenre is.
Nem figyeltem, hogy a series verzio a konkret kerdes, mea culpa.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz banderasz77 #100567 üzenetére
Igen, igy teljes, ahogy irtak a tobbiek, en ertettem felre az eredeti kerdest.
-
addikt
válasz banderasz77 #100567 üzenetére
Igen, és ha két külön gépen (ami két külön generáció) szeretnétek együtt játszani, akkor One verziót kell mindegyikre telepíteni.
HyperMotion miatt van két verzió. One verzió már nem kapta meg az előző szezonban sem, és természetesen soha nem is fogja. Fifa 21 volt az első és az utolsó, ahol volt átjárás.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz persil #100568 üzenetére
Nem vész, én meg keresgetem a leírásokban, hogy hol van ilyen
Más: így egy nappal a vége előtt csak beküldöm a kontrollert, az utóbbi időben ezt írta másnak is, hogy csereterméket kap? 20th kontroller, így nem tudom, hogy emiatt van-e vagy alapvetően már tényleg nem szórakoznak és csak küldenek egy másikat, aztán majd megnézik. Mindenesetre körbefotózom majd, mert ezt is szokás szerint küldés előtt, biztos, ami biztos, mert kinézetre makulátlan, nehogy bénábbat kapjak vissza.
.
-
golfvariant
aktív tag
Hello,
COD MW II játékhoz milyen vezetéknélküli 5.1/7.1 fejhallgatót ajánlotok? Az se baj ha nem túl drága[ Szerkesztve ]
-
golfvariant
aktív tag
válasz golfvariant #100573 üzenetére
Vezetékes is lehet
-
thedivision2
aktív tag
Annyira ebbe a témába nem ástam bele magam, de vezetékesben szerintem nem fogsz találni, mert a kontroller csak sztereo jelet képes kiadni, a konzol meg ha jól tudom semmilyen USB-s headsetet nem ismer fel. Vezeték nélküliben nem tudom létezik-e xboxhoz 5.1/7.1, de ha igen, olcsó az semmiképp nem lesz, abból kiindulva, hogy a stereo headsetje is 35 ezer felett van. Bár kinek mi az olcsó. Helyedben mondjuk egy stereo Beyerdynamic headsetben gondolkodnék, ha 60-70 ezret akarsz kiadni, ha meg olyan 30 körül, akkor ott az összes egykutya. HyperX, JBL Quantum, SteelSeries Arctis...egyformán épp, hogy elmegy kategória, de ugye egy kontrollerből kijövő jeltől nem is várunk sokkal többet.
Kimondottan multis FPS-eknél amilyen szánalmas hangkeverés van mostanában, szerintem jobban jársz, ha egy jól beállított Dolby Atmost használsz, egy 30 ezer körüli fejhallgatóval, nekem erre a célra a SteelSeries Arctis 3 bevált, viszont a HyperX Stinger Core tizenpárezerért sem sokkal rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
DT 900 PRO X. nem olcsó,nincs mikrofon, de ez úgy szól,ahogy kell
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
thedivision2
aktív tag
válasz hombre[EU] #100576 üzenetére
Na mondjuk ezt már tudnám élvezni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz thedivision2 #100577 üzenetére
fele ennyiért màr van PC38X sennheisertōl, az sem egy rossz választás
Life, Uh, Finds A Way
-
Rigormortiis
veterán
Én is beléptem a táborba egy Series S géppel. Nagyon jó ez a Game Pass! Először az elmúlt generáció engem érdeklő címeit pótlom (Geras 4, Halo 4, FH 4), aztán jöhet a többi.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
30z.Samu
félisten
-
Rigormortiis
veterán
Még azért egy darabig menni fog a PS is, ha majd lesz egy nagyobb akció a gow 2-re, azt még letöltöm még van egy csomó megvett, de játszatlan játékom. De amúgy...huh...ilyen gp felhozatal mellett (plusz a Sony ugye most emelt gépárat is) nem sok esélyt látok rá, hogy behúzzák ezt a generációt. Oké, a Series S nem egy erőgép, de a 4k nem érdekel, plusz a Media Marktban 105-ért adták, ennyiért nem hagytam ott.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
válasz Rigormortiis #100581 üzenetére
Ilyen hsz-ekkel vigyázz. Hamar vitaindító lehet.
Egyébként jó játékot! Ha ennyire régebbi címek is érdekelnek, akkor a Ryse Son of Rome játékot se hagyd ki. Szerintem mai napig jó.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
30z.Samu
félisten
Óvatosan az ilyesmivel, de a GamePass tényleg jó deal!
Sic Parvis Magna
-
David09
csendes újonc
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Nem értem mi lehet a gond.
Ma is 2 órán keresztül állítgattam az EQ-t, sehogy nem lett jó az enemy trapja/lövése.
Updateltem a kontrollert és a fejhallgatót is.A saját trapom és lövésem hallom rendesen.
100% hangerőn a saját hangom olyan hangos, hogy a székből kiesek , de ha mellettem 1 méterre elfut valaki, vagy 1 méterről rám lő olyan halk az enemy hangja, mintha 5%-on lenne a fejhallgató hangereje.Visszadugtam a Rog fejhallgatóm, azzal tökéletesen ugyan olyan a hang, mint eddig, arányos a saját hangom és az enemy hangja.
Probáltam zenét hallgatni a 2 fejhallgatóval, single player játékokat és azokban nincs nagy különbség a 2 között hangzásban, de a Pubgiban a Wirelessel sehogy nem hallom mások trapját és lövését normálisan.
Majd még egy játék újra telepítést megpróbálok hátha megoldja.(Ez már nagyon off: a Pubg az egyetlen játék amit tudok még élvezni.
idén 600 óra körül játszottam, nyertem idén 200+ meccset, 4es K/D felett vagyok mindig.
Már azon gondolkoztam, hogy elkezdem streamelni, mert eskü jól megy
Sok 10+ killes meccset megyek, mentem 20 killest is.
A Pubg miatt váltottam One S-ről One X-re, aztán Series X-re. Sima full hd tvről C1 oledre.
De ezzel a Wireless Headsettel nem tudok úgy játszani, ahogy eddig, és nagyon sajnálom amugy, mert baromira tetszik, kényelmes, és a megjelenés óta nagyon tetszik.
Ha bárkinek bármilyen kérdése van a Pubgról írjon nyugodtan
Annyira szeretem ezt a játékot, hogy 500 oldalt tudnék róla írni ) -
Bogyi007
veterán
válasz icemad #100582 üzenetére
+ Sunset Overdrive - hogy lásd miből lett a csere
bogárpók (Spiderman)Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Rigormortiis
veterán
Hú, ez az Ori nagyon jó!
-
-
Wesder
félisten
Ha lesz következő Xbox/PS, akkor mindketten megnyerték a generációt, hisz piacon maradnak. Ez a ki melyik generációt nyerte csak a fanok fejében létezik.
Attól hogy egyik sikeresebb a másiknál, mèg nem vesztett semmit. Jó nyílván az előző generáció a Microsoftnak totális kudarc volt, de vesztésnek is csak akkor lehetne nevezni, ha kiszálltak volna a konzolpiacról. Ennek az iparágnak eddig egy vesztese volt, az pedig a Sega. Dreamcast után sajnos befejezték a konzolgyártást.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #100589 üzenetére
Mindkettő jó. Melyikkel kezdtél?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
válasz icemad #100594 üzenetére
Nyílván a Switch az minden eladási rekordot meg fog dönteni, és a 1stpsrty eladás darabra és %-ra is utolérhetetlen.
Továbbra is úgy gondolom hogy ha a generáció végén zöld az excel és lesz új konzol, akkor nyertek. Pontosabban mi nyertünk, hisz továbbra is lesz választási lehetőségünk. Ha a 3 közül bármelyik is kiesik a piacról, annak nagyon csúnya vége lesz a vásárlóra nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Van egy kis probléma: a PS kontrollere bekapcsolja a boxot is. Ezzel mit tudok tenni?
-
veterán
válasz AMD Power #100597 üzenetére
Nincsen. A kultista tagokat és vezetőket fel kell fedezni, illetve ha rájuk mész a menüben akkor csak a környéket írja ki ahol nyomukra akadhatsz ha a küldiket megcsinálod az adott területen. Valamelyik mindig a nyomukra vezet. Esetleg youtube videó lehet segítség volt amelyiket én csak az alapján találtam meg. Durva hogy 48-as szinten is le tudtad győzni a medúzát. Nekem csak bőven 50 felett sikerült pedig legkönnyebb fokozaton játszok. Látod ezért nem valóak nekem a soulslike játékok
-
F_Peter
őstag
válasz Rigormortiis #100598 üzenetére
Nem nyomod a ps kontrollert soha többé, csak az xbox-ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest