Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Zscholti #100250 üzenetére
Ps4 pro-n ha lenne nekem akkor kijátszanám az engem érdeklő sony exkluzívokat (pl: last of us 1-2, horizon forbidden west, god of war) aztán eladnám. Series s talán időtállóbb mert next gen konzol. Amikor már a ps4-re nem fognak megjelenni uj játekok a series s-re még bőven.
-
AMD Power
titán
válasz Sgt. Chris #100248 üzenetére
Persze. Esszél minden jó és hasznos lehet.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #100258 üzenetére
Azért a PS4 Pro helyett egy PS5 jobban elférne a Series S mellett.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz koncsik #100218 üzenetére
Egy 13-14 éves talán. 6-7 éves gyerek még nem ilyen pragmatikusan gondolkodik, ők még absztrakciókban léteznek. Az apa és anya számukra nem egy ápolandó társas kapcsolat, hanem ugyannak a személynek a két kivetülése. Bonthatatlan. Minden, ami mást mutat erről, számukra feldolgozhatatlan stressz.
-
MODERÁTOR
Már értem, igaz. Én már a megnőtt (11-14-16) gyermekeim (illetve a a hasonló korú barátaik, az enyémeknek remélhetőleg nem lesz soha ilyen gondjuk) hely(fej)ében gondolkodtam. Mondjuk én személyesen sem tudnám elviselni a válást a feleségemtől, de ez az én problémám.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #100269 üzenetére
Ez minden, nem csak 1stparty. Inflája a számokat az 1000+1 japán játék, ami meg sem jelenik japánon kívül, így ez jól mutat most jelen esetben a Microsoftnak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #100273 üzenetére
Na de nem neked szólt a tanács, hanem a kérdezőnek.
-
veterán
válasz persil #100256 üzenetére
Nekem csak xsx van és kb 4 exkluzív miatt nem veszek ps4-et. Igazán a horizon forbidden west erdekelne mert anno pc-n az első reszel jatszottam es nagyon tetszett. Sajnos a 2.rész ha meg is jelenik akkor se fog futni az alsó kategórias pc-men lownál jobb beallítasok meleltt ( vagy avval se) úgyhogy kimarad. Gépet meg nem fogok fejleszteni játékra xbox mellett. Ha figyelembe veszem pl next gen witcher gépigényét akkor valamire való videó kari áráért 2 xbox-ot es 2 ps5-öt is veszek meg még xss-t,ps4-et, mindent es marad egy hétvegi bulira is penzem
Elvagyok game passal és leertékelt store-os játékokkal[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz icemad #100274 üzenetére
Anno én is ebben a dilemmában voltam, hogy series s vagy ps4 pro és talán kivétel nélkül mindenki, itt a fórumon, különböző témákban az új gent ajánlotta. És magam is jó ideig ezt a kombót használva (series s + gpu) megtudom erősíteni, hogy jó választás. Biztos vannak jó exkluzívok ps-re is nem mondom, de ad annyi játékot a gpu, hogy nem ezeken fogsz agyalni. Ha meg tudná a kérdező, hogy ő biztosan melyik ps exkluzív játékkal szeretne játszani, valószínűleg nem itt kérdezősködne, hanem már megvette volna a ps-t.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
hombre[EU]
veterán
válasz AssAssynn #100278 üzenetére
azért a ps extra óta a gamepass sem akkora deal. oké,100euro helyett 60, meg elvileg day1 xbox címek (jó sok volt idén is ), de a másik oldalon is bekerülnek a saját címek ill van 300-400 játék. akinek kimaradt teljesen a ps4 annak érdemes elgondolkodni mivel szeretne játszani
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #100279 üzenetére
A GamePass a Day1 bekerülő 1st és 3rdparty címek miatt jó. Az Extra egyikben sem jekeskedik. Ja, ott is van 500 játék, de a saját címek terèn elég gyatra. (PS5 esetén)
Ha PS4-gyel megy neki az ember, akkor nincs akkora gond.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Alexios
veterán
válasz Wesder #100280 üzenetére
Na jó, de hiába kerül be day1 a 1st party cím, ha alig vannak (tudom tudom, majd jövőre) de amire válaszolt ott azt mondta, hogy annyi játékot ad a gpu, hogy nem az exkluzívokon agyalsz, de már ps oldalon is van az extra ami szintén ad egy rakat játékot(bár szerintem is jobb deal még mindig a gpu, kivéve ha kimaradtak a ps4 játékok, mert akkor azért elég jó a ps extra)
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Alexios #100281 üzenetére
Jó most nem voltak nagy 1stparty-k, de bőven lett kompenzálva Day1 3rdpartyval.
Így hogy van Ultimate-em, meg kb 400 játékom Xboxra, elég vérszegény ez az Extra még úgy is hogy nekem a PS4 kimaradt. A bent lévő saját játékokból legtöbbnyire csak a prevgen van bent, azzal meg tudod ki akar játszani. Ezért írtam hogy PS4 mellé jó az extra, egyébként meg... Csak azért fizettem egy évet, mert az Essential játékok még mindig 100x jobbak, mint a GwG, na meg piszok olcsó is volt egy évre. (50€)I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha év vége, akkor Év játéka szavazás nálunk is. [link]
Live-Die-Respawn
-
Schizoka
aktív tag
Sajnos a homolás valamiért nem sikerül.
Nem értem miért már 3 órája baxaxok vele eddig nem engedte elindítani ugyanazt a játékot két gépen.
aztán átállítottam megint a homot akkor már tudtunk játszani egyidőben ugyanazzal a játékkal de a fiam profilját nem engedte hogy online játszon!!
már csak 2 alkalom maradt próbálkozni kicsit idegbe vagyok,valaki megszánhatna mert már mindent elolvastam de ez most kifog rajtam sajnos pedig már töbször is sikeresen megcsináltam régebben.
Game pass játékot is tudtunk letölteni mindkét gépre ezért nem értem mi az amit nem jól csinálok.[ Szerkesztve ]
-
Schizoka
aktív tag
válasz hombre[EU] #100289 üzenetére
Ha be vagyok jelentkezve nem engedi elindítani a játékot.
ezen most már túl vagyok elindul mindkét gépen a játék de a régi x en nem tudunk online játszani de a játékokat meg engedi letőlteni.
(az új gép az enyém én profilomon vannak az előfizetések,a régi x et a fiam kapta meg a one s helyett.
a régi gépen állítottam be az én profilomat home nak jelenleg most így van.Először az én gépemen állítottam be a fiam profilját home nak akkor nem tudtunk egyszerre ugyanazt a játékot játszani) -
persil
nagyúr
Hasznalja valaki ezt az xbox family appot?
Amikor gepen a gyerek valami olyat csinalna, amit a content restriction miatt nem lehet, akkor feldobja, hogy irja be a kodot(nyilvan nem adom meg), vagy lepjek be en a fiokommal(nyilvan nem fogok), vagy leokezza, hogy ezt nem lehet.
Na most. Mi a franc ertelme van az egesz family app-nak, ha en errol nem kapok a telefonra ertesitest es nem tudom engedelyezni/tiltani a kereseket tavolrol...?
Ha ott ulnek a gyerek mellett, akkor az egesz family cuccra nem lenne szukseg, hiszen szimplan engedem, vagy nem engedem, amit csinalna.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #100291 üzenetére
Mi használjuk. Akkor jön értesítés rá csak ha a gyerek küld neked kérést, hogy ezt meg ezt szeretné engedélyeztetni. Amíg ő nem küldi (van erre opció a képernyőn ami feljön neki), addig csak a TV előtt lehet ezt intézni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
válasz Schizoka #100288 üzenetére
Úgy csináltad, ahogy írtam? Mert akkor működnie kell. Ha a te profilodon vannak a cuccok, akkor neked a régi gépen kell bejelentkezni és ott játszani. Ha az új gépen lépsz be, akkor a régiből kiléptet, ezért nem tudtok azon játszani.
Nálam úgy van megoldva, hogy a régi one x a home, mert az van a nappaliban. Azt használják többet.
A series x meg a mancaveben, ott meg automatikusan belép az én fiókomra. Magyarul: azt állítsd be homenak, amit gyakran használnak. Amit meg te használsz, azt ne!Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #100293 üzenetére
Jaja, közben leesett. Nem értem, hogy "első próbánál" miért maradt el.
Most újra megnéztük(jelenleg nálam a kis masina, meg a gyerek is, azért tudok tesztelgetni ) és már jönnek a request-ek.
Köszi a feedback-et!Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest