Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz sith7 #100132 üzenetére
Nyugi nem vagy egyedül ezzel. Én is kerülöm a souls like játekokat. Nekem túl nehezek. Semmi szórakoztatót nem látok abban, hogy a leggagyibb ellenfélnél is 10x-15x meghalok mire tovabb jutok a fő bossoknál meg hetekre, honapokra vagy örökre elakadok. Valaki szeret extrem kihívasokat a játékokban. Én nem. Azt szeretem ha könnyedén, jól szórakozva és ügyesnek érezve magam tudok haladni max 1-2 elhalalozással. Ezert is játszok mindennel ahol lehet állítani easy fokozaton. Annyiban előrelátóbb voltam mint te, hogy a game pass keretében próbáltam ki souls like játékot, nem pedig megvettem és rájöttem nekem ezek nem valók.
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #100151 üzenetére
"Semmi szórakoztatót nem látok abban, hogy a leggagyibb ellenfélnél is 10x-15x meghalok mire tovabb jutok a fő bossoknál meg hetekre, honapokra vagy örökre elakadok."
Ezt én se találnám szórakoztatónak, ezért sem halok meg a leggagyibb ellenfeleknél 10-15x.
A többit meg max csak szimplán behaluzzátok, mert egyik soulsjáték sem ennyire nehéz, csak úgy akarjátok játszani, ahogy nem kéne.
Nincs ezzel persze semmi baj. Én is csak az Elden Ringet tudtam ezrezni, azóta más Souls játékot még csak végig se vittem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Wesder #100152 üzenetére
Sajnos a te példádból nem lehet általános következtetest levonni.Nyilván sokkal ügyesebb vagy mint én. Én a remnantot végig se bírtam vinni. Még a division 1-et vagy a deathloopot is nehezen sok elhalálozással játszottam ki pedig azok nem soulslike játékok. Lehet rosszul csinálok valamit, nem birom a kudarcot vagy hamar feladom de hát sajnos ilyen vagyok. Inkább elkerülöm azokat a játékokat amiknél esélyes, hogy csak szenvednék és nem szórakoznék
-
Wesder
félisten
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Kis idő után újra nyeregben, van GamePass.....
Üdv mindenkinek.... -
sNk77
aktív tag
válasz sith7 #100115 üzenetére
Érezd magad megtisztelve, már GOTY-ről beszélünk! Én minden egyes forintot szívesen fizettem ki a collectorsért. Ami azért furcsa mert életemben nem játszottam souls játékkal, valamit jól csináltak a megjelenés előtt. Nem vagyunk egyformák, mi órákat tudtunk róla beszélni haverokkal, munkahelyen is kollégákkal. Hogy mi merre hány méter lehet, nem ment a net túrása. Inkább csak tényleg a jóízű beszélgetések róla és kipróbálgattuk magunknak otthon, hogy igaza volt a Bélának az xy dologgal kapcsolatban? Vagy éppen valaki segített, hogy erre kell menni vagy ezt kell csinálni, vagy máshogy is lehet csinálni. Mennyivel jobb volt régen amikor még nem volt mihez nyúlni, magadnak/magatoknak kellett rájönni a dolgokra..
nádpálca
-
Döglött Róka
veterán
válasz sith7 #100132 üzenetére
Minden souls jatekot guide nelkul toltam vegig. A guideot a jatekosok raktak ossze. Nem a jatek rossz, te vagy kenyelmes. Ertem, hogy a lustasag nagy ur, de souls jatekra azt mondani hogy KELL hozza a guide netto baromsag.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
ƵøŁĭ
veterán
Játékról mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
pimpi001
tag
Haller skacok. Hol érdemes xbox live gold-ot venni? Csak most vettem a boxot es a kölyöknek elég hogy tudjon minecraftozni a haverjaival. Koszi a valaszokat
[ Szerkesztve ]
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Zsolty20
senior tag
Úgy érzem bele kell pofátlankodnom az Elden Ring istenítésébe. Az ER NEM játék, az ER egy halál tábor, ahova azért térsz be, hogy minél változatosabb módon meghalj és van akinek ez adja az élvezeti faktort. Ez egyfajta perverzió, s bizony ilyen is létezik. Én is kipróbáltam, s rá kellett jönnöm, hogy ezek a termékek, nem normál, halandó embernek valók. A játék általában vezet valahova, történik valami, sőt mi több oktat is olykor. Ezzel szemben az ER mit ad? Szép.
Természetesen minden játéknak van hibája, azonban ez a termék egy hiba amiben alig van játék. S igen, kicsit haragszom a készítőkre, mert vártam a játékot, jó lett volna, ha jól megcsinálják, de nem jött össze.
Így szóltam.
Szerintem! -
sith7
nagyúr
köszi a választ mindenkinek
Döglött Róka
Mivel évek óta ismersz, tudod milyen ember vagyok, milyen az életem, hogyan tudom az időmet beosztani munka, család, szabadidő tekintetében, így igazad van....
...
..
.ja, nem
-
Wesder
félisten
-
ƵøŁĭ
veterán
Kontrollerbe bedugtam a fejhallgatómat de nincs mikrofon. Nincs valami megoldás rá? (kábel)
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Moby
addikt
válasz Zsolty20 #100164 üzenetére
Jó hosszan kifejtetted, hogy a játék a hibás azért, mert béna vagy Nem, ez sajnos nem a játék hibája. Ráadásul az ER olyanra lett szabva, hogy tényleg bárki végig tudja vinni. És rengetegen végig is vitték, jóval többen, mint bármelyik korábbi from játékot.
Ez egy jó játék. Git gud. -
persil
nagyúr
válasz Zsolty20 #100164 üzenetére
Ertsetek mar meg, hogy szubjektiv velemenyekrol akartok vitatkozni.
Ha te keves vagy hozza, az nem baj, en is minosithetetlen vagyok a szimulatorokban. De ettol meg nem mondom, hogy abban nincs elvezeti faktor.
Common sense.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
banderasz77
addikt
Hol tudnék most utazva beszerezni jóárasított Fifa 23 Ultimate-et?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Wesder
félisten
válasz persil #100172 üzenetére
Minden játéknak vannak szabályai. Ha a játékos nem tartja be őket, akkor büntet. Itt most csak azért megy a sírás a "nehézségen" mert a Souls az nagyon büntet, hogy vésd az eszedbe a szabályokat. Ha betartod őket, akkor egy kellemes időtöltés lehet belőle.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #100177 üzenetére
Dehat en ezzel tokeletesen tisztaban vagyok.
Pont azt irtam, hogy azert, mert valakinek nem valo, meg nem lesz benne kevesebb az elvezeti faktor.
Igy n+1 dark souls(meg klon), meg elden ring vegigjatszasa utan ezt nem nekem kell megmagyarazni.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wesder
félisten
válasz persil #100181 üzenetére
Nem is neked magyarázom konkrétan, csak szerintem az hogy a souls játékok szabályainak nem betartása jobban büntet, ezáltal a játékos nehéznek titulálja a játékot, szerintem nem szubjektív.
FIFA-ban is rugdoshatom a gólokat a saját kapumba, aztán panaszkodhatok hogy nehéz benne nyerni.
-
veterán
válasz Wesder #100182 üzenetére
Azért az se szubjektív, hogy a souls játekok nehezek a nem soulslike játékokhoz képest. A harcok hosszúságának ideje, nehézsege, elhalálozások száma mind azt mutatja, hogy nehezebb és nagyobb koncentrációt, figyelmet és gyakorlást igényel mint egy "hagyományos" játék. A hobbi vagy hétvégi gamerek nagyobbik része nehéznek fogja titulálni es nem fog vele játszani a kipróbáláson túl.
-
-
darkstreet89
tag
válasz l.skywalker #100105 üzenetére
Na erre be nevezek, egy k*** jó karácsonyi ajándék lenne számomra. Köszönjük a felajánlást.
-
pourri
aktív tag
Ha en is kozbeszolhatok elmondom a velemenyemet.
En mindig felneztem azokra a gamerekre akik egy souls jatekot is be tudtak fejezni, en anno a Dark Soulssal probalkoztam, de korulbelul az elso tizedeben a jateknak feladtam. Nekem ez a tipusu mufaj nem jelent kikapcsolodast, mindenki szamara mas tipusu jatek adja a szorakozast ami igazabol a jatek celja. En nekem a tortenetkozpontu majdnemhogy interaktiv film tipusu jatekok jelentik a kikapcsolodast egy hosszu munkas nap utan, de emiatt nem szolom meg azokat akiknek nem, megtudom erteni akinek nem ez tetszik, vagy esetleg pont azok a jatekok a szerelmei ami nagy koncentraciot igenyel, es komoly harcrendszerrel rendelkeznek. Ez szamomra nem szorakozas, hanem kinzas, marcsak azert is mert nagyon ugyetlennek tartom magam, es nincs idegem minden kis szozsmoszre odafigyelni, nem tudom azt elerni, hogy egy pillanatra se lankadjon a figyelmem, pedig az ilyen tipusu jatekok megkovetelik ezt. Pont ezert jatszom Fifa-val is csak reszegen vagy barati tarsasagban fun-bol, és pont ezért inditok minden jatekban sztori mod nehezseget vagy easy-t, vagy pont ezert nem inditok el egy ER-t, mert tudom nem az en mufajom. De ez a jatek erdemeibol egyszeruen semmit nem von le, sot mi tobb nem nevezem perverzionak akinek ez jon be. Ugyhogy ertsuk meg valakinek ez, valakinek az. Egy tabor vagyunk az a lenyeg. Mindenkinek szep napot.
(Bocsi az ekezet hianya miatt, sajnos most csak angol billentyu van a birtokomban.)[ Szerkesztve ]
-
Som@
őstag
Sziasztok.
Akinek esetleg érdekes lehet, most 99.999 Forint a series S a Média Marktban..😉
Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz l.skywalker #100105 üzenetére
Jó kis ajándék.Köszönjük!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem kisfiamnak egy Series X-et. Jelenleg egy Xbox ONE van.
A kérdésem az lenne, hogy XBOX store-ból vásárolt játékokat hogy tudom mindkét gépre egyszerre feltenni (azaz ha fent van az egyiken a másikra is fel tudjam tenni)? Egy időben nem akarunk vele játszani, de ne keljen egyiket kikapcsolni és be a másikat....Eddig inkább saját profilomba vettem a játékokat a kisfiam profilja benne van a családi profilban, azaz össze is van kötve. Nos az új XBOX-nál már azt szeretném, hogy ő legyen a tulaj, és én a "vendég" és a játékokat is már inkább az ő nevében venném meg. De a lényeg az lenne, hogy akár én akár ő veszi meg ha kompatibilis a játék mindkettőre feltehessem.
Az XBOX ONE-on természetesen mindkettönk profilja fent van és attól füg ki játszik (99%-ban ő) használhatja most is a játékokat. Persze van már jó pár amit az ő nevében vettem már. Lényeg hogy oldajam meg akár ő akár én veszem meg menjen mindkét XBOX-on majd?
Az is kérdés hogy az új gépet miként tudom a másik mellé beregisztrálni, de hondolom ott anyi hogy belépek a profilokkal és hozzá csatlakoztatom őket az új géphez.
Elnézést nem vagyok XBOX guru, lehet ez magától értetődik ha közös a család fent lehet mindkét gépen egyszerre bárki is vette, de ugye nem karácsonykor akarok ezzel ügyetlenkedni.
Válaszuokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest