- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Mixeres xo18 streamhez mi a link? Amin majd nézni lehet!?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
Érdeklődnék hogy valakinek sikerült már a game passban lévő Forza Horizon 4 jatékhoz aktiválni a Formula Drift Car Pack dlc-ét?Elvileg ingyen van hozzá,letöltöttem,telepítettem is,de a játékban nem free a csomagban lévő 7 drift autó,ha nem darabja 300.000 CR te hát nem tudom a garázsomhoz adni ingyen,mint ahogy azt kellene.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) on Xbox One gets more graphical options soon, 60 FPS planned
[link]
"PUBG targets 30 FPS on Xbox One, and even struggles to maintain that on Xbox One X. It's evident that the game isn't properly optimized for consoles, but that might be about to change in the future. Yesterday on Reddit, Community Manager "PUBG_Lumos" said, "The ultimate goal is to achieve a stable 60 FPS, and we'll continue to optimize to achieve that goal. At the moment we are not intending to 'unlock' the framerate, we'll need to implement these graphical options first and iterate upon them to see if that would be possible in the future." -
törölt tag
1. hír: A PUBG bekerül 2 nap múlva a gamepass-ba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
PUBG a Game Pass-ben november 12-től.
Live-Die-Respawn
-
adise
őstag
Lesz most valami mixer ajándék?
-
törölt tag
crackdown 3 megjelenés február 15
mégse kaszálták elEzt a most bemutatott multis cuccot megnézem majd benne. 1-2 óra szórakozást látok benne.
Original Crackdown free on xbox one store today store
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Előre felvett anyagot látunk úgy tűnik. o.O
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
A Hellblade bekerül a game pass-be december 17-én és jön a lemezes változat is (de ezt eddig is tudtuk)
Aki eddig nem próbálta, annak "kötelező" lesz ezután 200 ft-os GP áron legalább. Ez a játék egy csoda.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Dzsuri89
őstag
válasz szimszonos #159852 üzenetére
Amikor Game Pass-ban játszottam nekem is ezt produkálta. Megvettem az Ultimate verziót és első indításnál meg tudtam venni 0 CR-ért azokat az autókat. Nem értem a logikát, mert ha letelepül kéne működnie.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Final Fantasy XIII és a két folytatása jövő héten bekerül visszafelé kompatibilitási listába.
Live-Die-Respawn
-
Seat
tag
Az milyen màr h olyan bugos a mixer boxon hogy àllandòan kifagy...meg ez a skill xar minek kellett bele
-
eeXaa
addikt
...hát eddig elég gyenge a show..
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egér-billentyű támogatás az alábbi játékokban:
Fortnite
DayZ
Warface
Warframe
War Thunder
Strange Brigade
Warhammer Wermintide 2JÖvő héten még többet jelentenek be.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz oriic #159880 üzenetére
List of Xbox One mouse and keyboard games
https://www.windowscentral.com/list-xbox-one-mouse-and-keyboard-games
Bomber Crew
Children of Morta
DayZ
Deep Rock Galactic
Fortnite
Minion Master
Moonlighter
Strange Brigade
Vermintide 2
Vigor
Warface
Warframe
Wargroove
War Thunder
X-Morph Defense
Make sure to check back on this list in the coming months as more mouse and keyboard titles are announced for Xbox One. -
eL Geri
őstag
Én belenéztem mobil böngészővel (iPhone 6s), de nagyon szívja az aksit és melegszik a teló
Engem is föleg a Game Pass játékok érdekelnek. -
bobooo
addikt
Csak szerintem tolják túl ezt a Game Pass-t? iOS/Android app pl. teljesen felesleges
-
MrPeekaboo
senior tag
A store-ban 11.18-11.26-ig tart majd a Black Friday akció, viszont a gold tagok már 11.15-től élérhetik ezt. 11.15-11.30-ig a havi gold is 200 Ft-ba fog kerülni, a 3 hónapos pedig 40%-kal olcsóbb lesz 11.22-11.26-ig. Egyes konzolok ára kint az USA-ban $100-al csökken a BF alatt, a controller-ek pedig $10-al olcsóbban megvehetők, a custom is. A HW árakból szerintem itthon semmi csökkenés nem várható, viszont külföldi MS store-okban elképzelhető ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz IntelKiller7 #159891 üzenetére
Én ma zúztam le a gépről a war thundert második kipróbálás után hogy ez kontrollerrel egy fos még mindig 🤣
Jövő héten rakhatom fel újra 😁 -
- = Zk = -
félisten
válasz oriic #159880 üzenetére
báárácsak a Destiny 1 is belekerülne
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bogyi007
veterán
válasz eL Geri #159882 üzenetére
Android 8.0 (Huawei P9 lite 2017) alatt is zabálta az aksit mint állat...
Pedig böngészőben néztem és töltőn is volt de mégis 60%-ra lement az akkuszint.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Def26
félisten
Így 3 óra battlefield után nekem simán tetszik a játék. Pedig a beta elég szar volt. Ki próbálta még ki?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz bandi0000 #159897 üzenetére
nekem talán az nem tetszik, hogy szerintem túl nagy a aim assist. Iszonyat, hogy milyen messziről leszedek egy-egy fekvő snipert úgy, hogy csak csípőből odalövök futás közben. Közelről meg tárakat lövök emberekbe és alig halnak.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szimszonos
őstag
válasz Dzsuri89 #159867 üzenetére
Hát ez az,ez szerintem nem korrekt az Ms-tól.Azt mondták a game pass tulajdonosok az FH4 standard verziójához megkapják a Formula Drift Car Pack kiegészítőt.Hát ez qurvára nem teljesen így lett,mert a csomag igaz letölthető,de nem free a benne lévő 7 autó.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Lenne egy olyan gondom,hogy vásároltam más régióból egy 1 éves Goldot és ha valami ingyenes játékot beszeretnék húzni ,rinyál nincs kitöltve a fizetés más nyelven ,muszáj hozzá rendelni kártyát állandóan ?
Másik kérdés ameddig él ez az egész,nem lehet régiót állítani,mert érdekes módon mindenhol átváltottam már és mégis amikor rányomok valamire,rögtön előhozza .
Gyerekek is használják és nem szeretném bent hagyni a kártyát,mert ha bent hagyom Tuti nem lesz rajta mint levonniKöszönöm a választ
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest