-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StLui
veterán
válasz luckyboi82 #159249 üzenetére
Köszi, akkor jól értem.
Muszáj lesz mert nincs 60-ba az 1 éves One S-em, meg akartam tartani, év végéig meg venni egy X-et, de most inkább csere kéne, és majd veszek egy másik S-t. (gyereké lesz az egyik, másik az enyém)[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
parandroid
félisten
válasz Steelheart2 #159251 üzenetére
Igen, tehát akkor valóban _valamennyi_ feltételnek egyszerre kell teljesülnie. Illetve ha eddig ment minden szlovák, csak a bankkártya magyar verzióval, akkor a bankkártya (bankszámla) lehet kivétel. Viszont ezek után vagy mindent így veszel, vagy visszamigrálsz szlovákra 3 hónap múlva. Szóval nem egyszerű ez.
Ami engem zavar, hogy rengeteg olyan játék van a 360-as store-ban, amik Mo-n 990 Ft-ba kerülnek, németeknél viszont 10 Eur-ba. Az összes Back compatis XB classic cím pl...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Steelheart2
őstag
válasz parandroid #159253 üzenetére
Nem akarom mindig a kollegám zargatni ezzel,igy visszamigrálok szlovákra,magyar kártyával.Itt meg az a fura,hogy már párszor megtörtént hogy az adott ingyen 360 as játék nem elérhetö a szlovák régioban vagy mást adnak helyette.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
negyven2
veterán
válasz StLui #159252 üzenetére
Én az augusztus végi akcióban cseréltem a 500-as S-em X-re 85k-ért. És bár 140-böl számolják le a konzolt, de ugyan-úgy azt kapod meg amit amúgy 165-ért árulnak. Ráadásul itt jár mellé játék is (a nyáriban csak alapgép volt).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
axlfsi
veterán
válasz negyven2 #159255 üzenetére
A konzolcsere-akcióban az Xbox One X alapmodell, az Xbox One X Shadow of the Tomb Raider gépcsomag, és az Xbox One X Forza Horizon 4 gépcsomag vesz részt. Ezen gépcsomagok esetében kizárólag a konzolcsere akció keretén belül az árak egy akciós, 139.900Ft-os árból kerülnek kiszámításra, így ezekhez is a fenti árakon juthatsz hozzá, ha behozod régi konzolodat.
Aki kapja, marja vagy miként dől el, hogy ki kapja csak az alapgépet és ki a játékkal bundle-t? 😮️
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Our official Beyond Good & Evil 2 livestream returns November 7 2018!
[link]
We need some more time than anticipated to prepare everything we wanted to share in our next Space Monkey Report. For that reason, the livestream is delayed and is now scheduled to happen Wednesday November 7th, 2018 at 6:00 PM CET / 9:00 AM PST.We look forward to sharing the latest Space Monkey news with you!
Since we launched the Space Monkey Program last year, over 300,000 people have joined the ranks of Space Monkeys and, chances are, you’re one of them!
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz luckyboi82 #159231 üzenetére
Köszi! (igaz, a RDR2-t közben pont megvettem már PS4-re). Vajon olyat lehet, hogy egyszerre 2 gépet adok be (egy fat PS4 és egy One S) - igazából mindkét gépet cserélném újabbra, és így legalább nem kellene a PS4 eladással sem törődni...
szerk.: illetve még az is kérdés, hogy BF-re vajon mi a legjobb ajánlat ami várható, vajon az amazon-on mennyire fog leesni az X ára (pl. one S-t tavaly 50k-ért vettem onnan, még itthon a legjobb BF ár ugyanarra a bundle-re olyan 70-75k volt).
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Fiamnak szeretnék venni minecraftot.
Volt itt már téma, de nem tudok eligazodni még mindig. Segítsetek légyszi!
Mit kell ahhoz megvenni a sok csomag és játék közül, hogy minden menjen?
Van a minecraft full game és a story mode.
Mi a különbség?
Én a full gameval és hozzá egy kiegészítővel szemezek, az jó lehet? -
akooos
veterán
válasz r.levente75 #159266 üzenetére
A story mód nem az építgetős minecraft, hanem a telltale féle interaktív film.
-
parandroid
félisten
válasz hackeeeee #159263 üzenetére
Kíváncsiságból ránéztem a német gamestopra, ez sem rossz ajánlat:
Gyakorlatilag a fatre 229 Eur-t kell ráfizetni egy x-ért, meg két dobozos játékot beadni hozzá, cserébe kap az ember egy x bundlet, ami most legjobb helyeken is 429 körül megy bundleban. Jó, abból a játék vagy 60, amiért itt cserébe két régebbi játékot kell adni, de szerintem a gari nélküli fatemet már úgysem tudnám 140 eur-ért eladni, hiába 1 terás.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Steelheart2 #159251 üzenetére
Szerintem te is meg tudod oldani úgy PC-n vagy mobilon, hogy a 3 betűs szolgáltatás használatával, magyar IP-vel mész fel az xbox oldalra, ott a régiót átállítod magyarra, bejelentkezel és úgy veszed meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha a one S -hez kapott gyári kontiban benne van a sima (hagyományos ,nem tölthető) elem, akkor rádoghatom USB -re?
Átvállt arra a forrásra , vagy szétcseszi az elemeket a töltéssel?
Továbbá volt itt egy olyan hsz. , hogy telefontöltövel nem lehet használni , mert valamit elrontott benne és utána már csak arról megy.
Ez valós vagy csak városi legenda?
Csak mert nekem az lenne a legkényelmesebb, ha arról táplálnám. -
axlfsi
veterán
válasz AMD Power #159262 üzenetére
Ez az "S-ért egy 60-as" beszámítás azt mondom, még csak-csak. Viszont nekem egy - habár karcmentes, nagyon megőrzött, de már gari nélküli - fat gépem van. Azt 35-ért inkább nem számoltatom be, hogy aztán 105-ért vegyek egy X-et, inkább megtartom (lévén 3-an is használjuk a családban, nem lesz kihasználatlan) és veszek mellé használtan 100-110-ért X-et.
Ergo, egy "már csak 1 év garis" X bevállalásáért cserébe, megtarthatom a régi konzolom is.
Persze, ott, ahol senki más nem használná a családban / nem ajándékozható el, ott talán nincs sok értelme.Kinek a pap...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
törölt tag
Ez a Konzolvilág eléggé lehúzós, el vannak szállva rendesen az árakkal, van bőr a képükön. Csodálom, hogy egyáltalán életben maradnak a piaci versenyben. Az a KVRicsi gyerek meg a tető foka, olyan irritáló.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #159268 üzenetére
Hm.. jah, végülis nem rossz..
Én ezért is mondom, hogy ez a KV-s ajánlat sem rossz ajánlat így.
KAiROS: Miért? Mi a gond? Én szoktam nézegetni a gép árakat, kontrollereket, néha a lemezes játékokat is, és van olyan is amikor náluk a legolcsóbb..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
-
axlfsi
veterán
válasz AMD Power #159282 üzenetére
Hasonlóképpen vélekedtem én is
Alapvetően arról írtam, hogy én személy szerint, inkább megtartom az 500GB-os fat konzolom a gyerekeknek, mintsem, hogy 35-ért beszámítsam (de persze, ha nem lenne helye, akkor a fiókban feleslegesen hánykolódna).
Túlragoztuk!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
hülyegyerek
addikt
Nem garis kontroller javításával foglalkozik valaki, vagy instant kuka ? A bal joy akad be felfelé.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
JamesHun
addikt
-
dunc
nagyúr
válasz #87082240 #159274 üzenetére
Nem értek veled egyet! (A személyeskedésnek meg szerintem nincs itt helye, hogy neked nem szimpatikus az csak egy dolog, de hidd el korrekt ember. )
Nekem most van velük egy ügyletem, a Pécsi boltba vásároltam tegnap, remélem megoldjuk az ügyet, hogy továbbra is a favorit boltom maradjon. -
oriic
HÁZIGAZDA
Olcsóbb kategóriában:
Ha esetleg találsz még valahol vagy be tudod rendelni:
Turtle Beach Stealth 600X
Drágább kategóriában:
Razer Tresher 7.1, Turtle Beach Elite 800 vagy Astro A20, esetleg Astro A50. (Plantronics RIG 800LX és Afterglow AG 9 itthon sajnos nem kapható úgy vettem észre)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bilon73
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest