- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Xbox One X + Shadow of The Tomb Raider - 124 990 Ft holnap reggel 9-től.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz bulikavagyok #160601 üzenetére
Vajon 9.05kor lesz meg belole? ☺
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bogyi007
veterán
Gift Cardos vásárlásnál a török store is megy vagy az le van tiltva?
Forza 4 SE ott a legolcsóbb még a drágábban kapható giftcardok dacára is, mint a listában következő szingapúri storehoz képest is.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
slyder81
tag
Magyar suportot hol tudok elérni? A kontroller gariztatása végett kellene, ha lehet cseten. Beregizésnél azt irja lejárt a garancia, de van róla számlám h 5 hónapja vettem
-
nagyúr
Passz, addig valószínűleg kitart majd a készlet. De nem tudom, h ez mennyire jó ár egyébként?! Az a kód nem ér túl sokat (8k max szerintem). Mindenesetre elég korrektek, h megadják az akció kezdetének az időpontját. Kérdés, h a szervereik bírják-e majd a "rohamot"? Nem tudom, h hány termék akcióját időzítettek erre az időpontra?
slyder81: Tel.: +36 80 01 85 90
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz slyder81 #160604 üzenetére
Magyar chat nincs, csak angol. Gariztatni, így telefonos supportnál tudod csak megoldani, ha nem tudsz angolul.
icemad: A 360 store felülete figyeli az ip címet és ha nem stimmel minden akkor nem tudsz sehogy se vásárolni. Tehát fiók régiója, gép ip címe ilyen esetben egyeznie kell, mivel paypalt is ír lehetőségnek nem magyar a fiókod. Két lehetőség van vagy a 3 betűs megoldás vagy migrálod a fiókot oda ahol épp vagy országilag.
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
-
Bird
addikt
válasz bulikavagyok #160605 üzenetére
Nagyon korrekt ar szerintem. Nagy kerdes, hogy a kv mit lep holnapra... Bar vmi ket hetig tarto akciorokrol hadovalnak...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Dr. Akula
félisten
Horizon 4 + Motorsport 7 bundle esetén a kódokat beírva csak a Motorsport 7 letölthető, a Horizon 4 nem. Ha beírom újra a kódot, akkor közli hogy már beváltottam. De akkor hol a cucc?
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #160601 üzenetére
Ez korrekt ennyiert. Valoban kerdes,hogy hany db lesz nekik belole....
-
Bird
addikt
válasz Dr. Akula #160611 üzenetére
Ugyanugy jartal mint en. Nem fejezodott be a jatek beregisztralasa, beszelned kell az angol supporttal, magatol nem fog megoldodni, mert bugos. Chat ablakot nyiss, elkerik az adataidat, illetve a kodot, majd befejezik a folyamatot. A vegen ki kell lepned a profilodbol majd vissza... Pcn most belepsz, ott van a jatek a profilodon, de nem tudod telepiteni, csak ujbol megvasarolni...
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Dr. Akula #160614 üzenetére
Xbox, sajat xbox, sajat jatekok. Ott latod a profilodon levo jatekokat.
Mobilrol vagyok azert ilyen butan linkelem...
https://support.xbox.com/hu-HU/request-chat?service=xbox-one&category=games-and-apps&ewt=-1&navlistpath=NavigationList&preferedLocale=hu-HU&siteId=undefined&usesCes=true&cesLink=https%3A%2F%2Fpartner.support.services.microsoft.com%2Fhu-hu%2Fcontact%2Fchat%2F42%2F%3Fdisability%3Dfalse%26mode%3Dlive%26partnerId%3Dxbox&queueLength=0&cesContextApi=https%3A%2F%2Fpartner.support.services.microsoft.com%2Fapi%2Fchatcontext%2Fset
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Köszi a válaszokat skacok!
Tehát akkor újra. Beváltható és felhasználható jelenleg a török GiftCard vásárlásra vagy sem?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bird
addikt
válasz AMD Power #160620 üzenetére
Egyetertek. Az elites az eddigi best... Attol tartok x bol nagyon nem lesz jobb deal... Az alzas is igen jo, pillanatok alatt el fog fogyni. S talan 40k kornyeke lesz, de nagyon limitalt mennyisegben jo szokas szerint...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bird
addikt
válasz Baltazár123 #160624 üzenetére
5 - 10 perc? ☺ Ha Norris visszajon a maradekert 1 sec, de mar 8.59kor ka`putt...
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
Srácok az ingyenes PES19 és PUGB még mindig letölthető és játszható?
XO: Gollami26
-
senior tag
-
törölt tag
Williams Pinball Vol 2. (PFX3): Attack From Mars, Party Zone, Black Rose. December 4-től.
-
Edgar2621
őstag
válasz lasse001 #160629 üzenetére
Köszi és Neked is jannid
Tudtam az ingyenes hétvégéről, csak furcsa volt ahogy be lehetett őket húzni és írták páran, hogy utána is ment egy darabig ezért reménykedtem, de ugye tudhatjuk hogy nincs ingyen ebéd
A gamepass egyelőre nem játszik nálam, mert a 200 Ft-os lehetőséget nekem - feltételezem az előző akció, a 2 hónapos/400 Ft - nem mutatja. Karácsony környékén, vagy a jövő év elején meglátom hogy esetleg a fél éves akció keretében újra gamepass előfizető leszek-e.[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
losangeles
csendes tag
MediaMarkt/BF: Xbox One S 1TB + Shadow of the Tomb Raider - 79999ft
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #160605 üzenetére
lemondtam a PlayIT-es foglalást, és megrendeltem most BF akcióban ugyanannyiért tőlük, nem várok így alzára sem
losangeles: MM-nél néztem volna tévét, de le is van halva az oldaluk
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
akooos
veterán
Konzolvilágnál 129 az X BF akcióban. Vajon itt is él a beszámítás?
(#160633) StLui : még el sem indultl az oldaluk
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz losangeles #160635 üzenetére
nem tudok MM-ra belépni sem,
akooos: sima mediamarkt.hu is BF hibaüzenetre dob[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #160637 üzenetére
nem, én csak linkeltem, hogy már létezik fehér de köszi!
na közben bejutottam, tévé nincs ami tetszik, X pedig csak a fehér van, az a játék amit adnak meg nem érdekel, marad a KV konzol TR-rel
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
1500ft-ot megér a Metro Redux Bundle?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
v-man
őstag
válasz bulikavagyok #160637 üzenetére
ez a Fallout 76 letöltőkód egy tízesért eladható vajon? (többért netán kevesebbért inkább?)
egyáltalán mennyire keresett ez a játék? hardveraprón nem árulnak egyet se perpill... a store-ban 21990 ft, de az nem mérvadóXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz Wesder #160647 üzenetére
köszi, a leírás alapján biztosan nem aktiválom be magamnak
Szakértők, Amazonról kb mennyiért várható egy Xbox One X a Black Friday akcióban? Lehet jelentősen olcsóbb, ennél a Mediamarktosnál?
(500EUR = 161,004.95 HUF most épp, amazon.de)[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest