Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz #67947008 #114872 üzenetére

    ? valami konkrétumot esetleg a témához? Vagy ez most nekem szólt egyáltalán? Ha igen, akkor restart a hszmnél. Senki nem mondott olyat, pláne nem én, hogy nem lesz nagyon szembetűnő változás a "sima " xboxhoz képest.
    Nem olvastam el rendesen, bocs, átjött közben. Frameratetel nem volt gond kifejezetten ps fronton soha, ami fontosabb, hogy most sincs, azt a stabil 30-t, 60-t, amire belövik a játékokat, azt hozza. Hacsak nem lesz fps uncap multiplatform címeknél a xox-nál, akkor nem látom, hogy ebben hol tudnák előnyre fordítani a többletteljesítményt. PS-en jobb textúraminőség szerintem nem volt, annyival nem volt erősebb, talán több particle itt-ott, mint pl a doom-ban, de tényleg, "csak" a framerate stabilitás és a magasabb felbontás, kevesebb felbontáscsökkentés játék közben, amiben jobb volt.
    Xox-en ebből meglesz a kevesebb downscale, ami elég jó dolog, én inkább ebben bíznék, mint az élesebb textúrákban a háttérben lévő asseteken. Nyilván oké, hogy adatokkal nehezebb vakítani, mint ilyen képekkel, de attól még pont a lényegtelen részét ragadta meg az író meg a kommentelő ebben az esetben.

    Egyébként nagyon nehéz úgy vitázni, beszélgetni, hogy a legkisebb kritikát, észrevételt is szívbe mért tőrdöfésnek veszitek, ez ugyan nem túlságosan érdekes a játékos világban, viszont meglehetősen siramas.

    (#114874) pzstm: Ha nem ismersz magadra, inkább hagyjuk, szerintem nem csak én gondolom így,.Amúgy személyesen semmi bajom nincs veled, mert nem ismerlek, de ennek ellenére néha elég káros az a félrevezető szervilizmus, amit képviselsz, de ez legyen az én bajom, hogy el kell "viseljem", nyilván azt mondasz/írsz, amit akarsz, nekem 8, de tényleg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák