-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
A multkorihoz hozzátéve: 57000ért elvitték 1 nem jackes kontrollerrel a sima 500gb fat One-omat, ma garancia nélkül (3éves gép). Felmatricáztam és majdhogynem válogathattam a vevőkben.
És meg is rendeltem 65-ért a vadiuj 500-as S-t.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
mike1334
veterán
Na ma kipróbáltam a Gears of War 4et. Hát szép nagyon és biztos jó is, de a bevezető feléig bírtam. Túl sok minden történik egyszerre...millió ellenfél minden irányból tudom, hogy ez pozitívum, mert fejlődik a technológia és hihetőbb is, hogy nem csak 4-5 ellenfél szaladgál a pályán, de engem kicsit zavar. Kihagytam jó pár évnyi lövöldét, így lehet, hogy csak elszoktam tőle, vagy simán megöregedtem másnál is volt ilyen és idővel megszokta vagy törődjek bele és játszak "egyszerűbb játékokkal"? Pl a Red Dead Redemption eddig bejön, pcn meg a Fallouttal is elvoltam mindig
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #115707 üzenetére
Úgyvan!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
mike1334
veterán
válasz Madoc #115706 üzenetére
Akkor lehet maradnak az rpg-k
dunc
Örülök, hogy nem csak én vagyok így vele mindenki dícséri, azt hittem velem van a baj a korábbi részek is ilyenek? A titanfallal is szemeztem, még van bő 11 hónapom az eaből[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Gépet cserélném (Fat-S), a profilok osztva vannak kollégámmal, ugye csak egy embernek van gold, ilyenkor a mentések, mindenkinek a felhőben vannak, akinek profilja van bármelyik gépen, tehát nem kell külön menteni pendrivera (sajnos PS4 esetében megszívtam, mert ott csak PS+-al mentett online)
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
hadogabi1
senior tag
Most voltam a polusba videojatekbolt vagy vmi ilyesmi a nevuk. Bementem megkerdeztem a ps editiont. Elo is rendeltem. Allitasuk szerint lesz eleg nekik es megjelenes napjan atvehetem majd. Kivancsi leszek ra.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz sting2 #115699 üzenetére
Na erről van szó, nem kell félni a "nem natív 4K" miatt. A PS4 Pro-n is mocskosul jól néznek ki a rá felkészített játékok.
Pedig egészen biztosan jönnek majd (ha nem is ide, de úgy általában internetszerte) a hőbörgő majmok, hogy nem natív 4K 60 fps az összes létező játék ami csak megjelenik X-re, pedig a Microsoft ezt ígérte (megjegyzés: nem ígérte).
-
frankdelgado
őstag
válasz Stauffenberg #115717 üzenetére
Csak kizavar a hàzbol, úgy üvölt, ha a magas teljesítményért dolgozik az a f@stalicska. Ez persze kimarad a ps reklàmjaidból rendre. Mondjuk engem nem zavar h azért vagy oda, csak unalmas már itt a ps reklàm. Bàrmennyire is agitàltok ellene, az x jobban odateszi majd, ha meg robotdínózni akarsz, a lehetőség adott.
-
Zoleee83
addikt
válasz Steelheart2 #115716 üzenetére
Köszi, Witcher 3 folyamatban van.
Amit most játszom az a Tomb Raider Def. Edition, majd következik a Rise of the Tomb., majd a Sniper Elite 4, Gears of War széria.
Csak azért volt kérdés mert nagyon beszippantott ez a történet a Tomb-nál.@ozks - Igen még gondolkodom rajta, nagyon tetszenek, kérdés, hogy csak ezért édemes-e nekem +1 konzol, az Xbox nagyon beválni látszik az Ea Access + Game Pass + visszafelé kompatibilitással, PS oldal meg single-ben nagyon erős. De nem ragozom mert nem akarok flame-et kelteni a dilemmámmal, majd eldöntöm
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Steelheart2
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz frankdelgado #115718 üzenetére
Neked mi a szent szar bajod van? Belekötsz abba, amikor éppen a One X-et fényezem? Annyit mondtam, hogy már odaát is szép egy checkerboard renderelt játék, X-en is szép lesz ha valamiért éppen nem natív 4K lesz. Miért nem azt piszkálod, aki olyat mert leírni, hogy bement egy Sony márkaboltba és tetszett neki a PS4 Pro demo?
Olvass vissza kérlek, számtalanszor savaztam a PS4 Pro-t a hangja miatt (meg nagyjából ezer más dolga miatt is). Ezt mindig hozzá kell tenni zárójelben, amikor szóba kerül a PS4? Miért? Sért téged, ha valaki nem gyűlölködve beszél a másik oldalról? Miért nem vagyok leszólva, mikor a Sony-t ekézem? Az rendben van, az rendben lévő dolog itt?
Faszom, annyira unalmas egyébként, hogy nem lehet semmit pozitívat leírni a konkurens konzolról ha az ember nem tesz hozzá mellé valami fröcsögést is, mert valami fanboy rögtön sírva fakad a lelki egyensúlya miatt.
Valaki nyisson egy márkafüggetlen szakmai konzol topikot, örömmel átvonulnék oda (azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül).
Mára bezárom az internetet.
/ragequit
-
krx21
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz Stauffenberg #115721 üzenetére
+1 a szakmai topikra.
Én már meg annyiszor megkaptam privátban is, hogy takarodjak a topikból. Többé kevésbé be is tartom,, lassan már csak az a pár 10 user marad itt aktívan a sok 100- ból.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
s7evcsenko
addikt
válasz frankdelgado #115718 üzenetére
El is olvastad amit írt, vagy csak megláttad a szöveg középen a "ps4" betűkombót és írtál csípőből?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
rdt89
addikt
válasz Stauffenberg #115721 üzenetére
Nekem van PS4 és Xbox One is (mind kettőből a legelső generációs), és egyikre se tudnék rosszat mondani, pedig nem tökéletesek, de amire kell arra bőven jók. Uncharted, God of War és J-Stars Victory, Horizon Zero Dawn miatt PS4, Box pedig az összes többi multiplatform és Forza meg Gears of War miatt. De fórumba csak a box-ot követem és írok, mert nagyon szimpatikusak és segítőkészek a régóta ide kommentelők kivétel nélkül és a rengeteg újak között is sokkal több a pozitív, mint a negatív egyéniség. Szóval ne húzd fel magad, xbox szar, ps4 szar, még se válnék meg tőlük semmi pénzért! Engedd el.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
80-an szavaztatok, abból 24-megjelenéskor vesz X-et. 35-en csak később vesznek. És mindösszesen 21-en válaszolták hogy nem akarnak venni. Tehát 73% vesz.
-
gduck
addikt
válasz ImpersonatoR #115695 üzenetére
Én veszem startkor
(#115714) Madoc: most értem haza
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
A Destiny2 ről mi a véleményetek?mennyire éri meg a single player mód miatt?kb milyen hosszú?multizni nem tervezek vele,de ha nagyon beszippant akkor ez változhat
-
sting2
addikt
válasz norbi2010 #115734 üzenetére
A csak single megközelítés is kifizetődő.
Egyrészt bagóért van már használt példány, másrészt nem mindennapi minőséget képvisel a lövöldözős címek között.
Látvány, hang, játékélmény, és most már a sztori(vezetés) is kiemelkedő lett.
Tessék kipróbálni, nem kell megijedni attól, hogy nem akar hasonlítani az utóbbi évek sematikus, rókabőr szagú produktumaihoz..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Üdvözlet!
Ma beírtam egy 14 napos live kódot, és multi közben belaggol a játék egy pillanatra, majd kiírja hogy vegyek goldot, vagy no thanks. Pedig érvényben van a 14 napos..
Ez ilyen a trial gold miatt?Először használok onet online.
-
KD6-3.7
őstag
Helo!
Nalatok is szarakszik a store? Something happened bla bla bla meg keresni sem tudok, mert beall, lefagy. Legutobbi update ota nagyon rossz!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki szereti a stílust:
Kingdom Come: Deliverance - The Combat System
Megjelenés napja továbbra is február 13.
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
Bejött 100 szavazat mostanra. 30-an azonnal vesznek, 46-an később, és 24 ember nem akar One X-et. Tehát a topic 76%-ának lesz uj xbox.
-
MasterMark
titán
A Mass Effect Andromeda 10 óra trial hova lett? Vagy már nem érhető el?
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #115747 üzenetére
Lehet kivettek, amikor Accessbe kerult. Nekem megvan igy nem tudom meglesni, hatha tobbiek irnak rola majd.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
F.B.I.
veterán
válasz IntelKiller7 #115740 üzenetére
15 perc hírnév.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
parandroid
félisten
válasz Madoc #115746 üzenetére
Én pl. azért nem válaszoltam, mert fogalmam sincs. Megjelenéskor semmiképp, utána meg majd kiderül, hogy pontosan mit tud, miben jobb, mennyibe fog kerülni, vannak-e vele gondok, illetve milyen akciós ajánlatok lesznek. Sürgősnek nem sürgős, nekem szerintem a jövő évi karácsonyi szezonig tolódni fog a dolog, hacsak ki nem derül, hogy valami miatt (minőség, ár, extrák) kihagyhatatlan, tuti üzlet a váltás. Egyelőre mindenesetre nem úgy tűnik...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest