-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz IntelKiller7 #114951 üzenetére
Kollégámnak van egy régi rambo tv játéka. Valamilyen úton módon rákötjük egy 4K tv-re, kb hasonló lesz a végeredmény.
-
zzola
titán
Kezdek elbizonytalanodni az X vásárlását illetően! Ps pro-hoz képest nem tudom, multi címekben milyen javulás várható? Én nem játszom ex. címekkel, tehát csak az említett játékok érdekelnek....
[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
válasz IntelKiller7 #114954 üzenetére
Nem találtam BF1 x videót...
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #114951 üzenetére
Ez akkor nagyobb probléma, ha emulálják a 360-as emulátort. De remélemolyasmi lesz mint a PS4 PS2-es BC-je akkor az valamivel már jobb lesz. Bár most jobban megnézve a korában a reddinten közzétett játékokat ott a felkerülés dátuma még a régi (Crimson Skies az 2007-es).
Viszont a legtöbb ilyen játéknál nem csak a grafika lesz probléma, hanem azért a közel másfél évtizedes játékmechanikák is. Ráadásul a Live támogatás ezeknél nem nagyon várható (Multi, Achievement).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
birorichard
őstag
válasz zzola #114953 üzenetére
Szerintem várd meg, míg megjelenik, bár én a prot nem cserélném le rá, de mellé esetleg elférhet, ha van xboxos accon sok játékod.
A különbségekről mindenki mást gondol, vannak hasonló elvárások, mint mikor a nyári bemutató előtt 4K/60 FPS-t "jósoltak" sokan, illetve józanabbak, én utóbbiak közé tartozok, nem nagyon várok szignifikáns különbséget. A "legerősebb konzol" egy szlogen, egy pozitív visszacsatolás, mert arra gondolok, milyen jól jártam, nekem a legjobb van, de a gyakorlatban valószínűleg nem lesz annyi különbség sem mint a slim ps4 és one között.
Madoc talán úgy értette, hogy a slimhez képest lesz hatalmas javulás, ami igaz, főleg 4k megjelenítővel.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz birorichard #114960 üzenetére
Köszi!
(#114959) IntelKiller7
Igen, azokat a videókat láttam....
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz Madoc #114962 üzenetére
Muszáj mindenkibe ilyen gettóstílusban beleállni, akinek nem tetszik a véleménye? Majd pont te fogod megmondani, hogy ki mivel játszon.
(#114951) IntelKiller7: Azt nem tudod, hogy azt a sok játék, amihez promózták a patchet, induláskor updateelik v csak valamikor idén? Elvileg simán jöhetnének startra...
(#114965) Madoc: Nálam? Nem hiszem. Amúgy pont erről beszéltem az előbb.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz birorichard #114964 üzenetére
Mit mondtam mivel játszon? Miért beleállás ha azt irom "szerintem" várjon ha nem győzte meg? Elgurult valami?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
zzola
titán
-
parandroid
félisten
válasz negyven2 #114957 üzenetére
Játékmechanikában én éppen visszalépést látok. Illetve olyan szintű fejlődést, ami konkrétan a játszhatóság rovására ment. Konkrétan olyan szinten bonyolították, és nehezítették, hogy az én öreg reflexeim ezt már nem bírják követni. Egy Jedi Knight irányítása szerintem fényévekkel használhatóbb volt, mint egy SW Battlefronté. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy azt még PC-n játszottam, nem konzolon. Hasonló a helyzet a sportjátékokkal. Én az NBA-t talán a 2001, vagy 2003-as részig tudtam játszani (az NBA Live 96 óta toltam), utána már hiába volt kontrollerem, egyszerűen képtelen voltam megszokni az irányítást, és értékelhető teljesítményt nyújtani. Ahogy lett boxom, persze ez volt az egyik első játék, amivel tettem egy próbát, de én nem lettem sem ügyesebb, sem tehetségesebb, sem fiatalabb.
Aláírom, hogy bennem van a hiba, és nem ez a tipikus felhasználói igény, csak azért írom, hogy lásd, ilyen őslámák is játszanak még néha...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dunc
nagyúr
-
törölt tag
-
Madoc
veterán
válasz zzola #114966 üzenetére
De ha láttad a videókat és nem győzött meg akkor mit vártál komolyan?! Az emlitett videokon kívül senkinek nincs semmilye hogy milyen lesz, hiszen meg se jelent még a konzol.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz birorichard #114964 üzenetére
Ha úgy nézzük megvannak a PS4 pro miatt. Nem tudom mennyi idő átírni Xboxra őket. Gondolom több hetet nem vesz igénybe. Biztos lesz ami jön startra.
Az lenne a logikus, ha startra minden jönne, mivel már elég régóta kézzel fogható az Xbox One X. Nem 1 YouTuber bontotta már ki.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
birorichard
őstag
válasz IntelKiller7 #114974 üzenetére
Igen, én is ebben bízok, kíváncsi leszek, idővel mindenképpen lecserélem rá az s-t, de egyelőre megvárom, milyen lett. Már csak azt kell kitalálni, hogy cserélem majd ki feltűnésmentesen a mostani fehérre.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz birorichard #114975 üzenetére
Én már berendeltem amikor lehetett. Munkatársam viszi a FAT-et szóval nincs megállás.
Dugd el a TV mögé. Én is azt tervezem.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz IntelKiller7 #114976 üzenetére
Mekkora ötlet, tényleg.
Nekem ráérősebb kicsit, van Pro, de pár régi ismerős one-on játszik, van is rá elég sok játékom, uh. elférne igazából, de várok egy kis árcsökkenésre, tesztekre, ilyesmi, ~jövő tavasz, nyár, meglátjuk.
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #114974 üzenetére
8-án este már szeretném 4k-ban élvezni Lara kisasszony fenekét...nehogy elhúzzák a dolgot nekem. Az egyik legjobban a felújított RotTR érdekel, mert az eddigi videók alapján nagyon durva ráncfelvarrást kapott.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz #67947008 #114978 üzenetére
Arról már volt teszt, szóval az tuti megvan
(#114977) birorichard Ezért is várom már, hogy meglegyen. A mostani FAT nem fér el a TV körül. Felállítani nem akarom, meg jó lenne már eltenni a fenébe azt az előszoba állványt amin most van a box.
[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Egy Philips 32PFL3312 TV-n használjuk az Xbox One S konzolt. Korábban 360-at használtunk. A probléma az, hogy HDMI-n csatlakozunk és a konzol képe nem fér rá a TV képernyőjére. Lemarad az alja-teteje és a két oldala is (mindegyiknél egy kis rész, arányaiban nézve kb. 4-5 cm). A 360-nál nem volt ilyen probléma és a TV-n nem is lehet állítani a képméretet csak az arányokat, de az megfelelően van beállítva (pl. a mediabox teljesen jól jelenik meg). Max. elmozdítani lehet a képernyőt jobbra-balra, le-fel. A One-on már mindent próbáltam, de nem sikerült beállítani. Van a lakásban egy LG TV is, azon teljesen jól jelenik meg, mindenféle állítgatás nélkül. Van esetleg ötletetek?[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
válasz fcb92 #114986 üzenetére
Igen, köszönöm, valóban segítséget
@tigipuf: A gyereké a konzol, én nem játszom és nem is használom. Amit találtam beállítást a konzolon megpróbáltam, de ez nem jelenti azt, hogy kimerítettem minden lehetőséget, mivel nem ismerem a konzolt. Ezért fordultam a fórumhoz. És nem az LG-n akarjuk használni
szerk.
@dunc: sajnos szerintem nem
@birorichard: bordert hol lehet állítani? Másik hdmi portot is próbáltam, másik kábellel.
[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Sziasztok!
A gyerkőc kapott saját TV-t, így bekerült a szobájába az Xbox is. Mivel kikapcsolt állapotban cicereg a box (nem a táp!) át akartam állítani instant on-ról energy savingra... gondoltam, az megoldja. De nem!
Sőt azt vettem észre, hogyha power saving módban van, ugyanolyan gyorsan bekapcsol, mint istant módban? Ez így normális, őgy emlékeztem, hogy ekkor teljesen lekapcsol, a háttérben nem tölt, és tovább tart a boot is.
Ha a power menüből nyomok full off-ot, na akkor kapcsol ki teljesen.
Sajnos a gyerek nem tud aludni a folyamatos cicergő hang mellett, így mindenképp kellene valamilyen megoldás... -
törölt tag
válasz nOvOp #114989 üzenetére
Nálam is a tv-men kimegy a képből a PS4 és az xbox is. A TV-n viszont tudtam állítani, hogy ne 16:9-ben lője ki a képet, hanem eredetin, ahogy kapja a konzoltól (az is 16:9 pedig ). Így pedig tökéletes.
Tuti biztos, hogy nem lehet ezt állítani a TV-n? Testvéremnek is Phillips van és azon is van ilyen opció.
-
nOvOp
senior tag
válasz #67947008 #114991 üzenetére
Van, igen. Van 4:3, 14:9, 16:9, Nagy felirat, Szuperszéles, Szélesvásznú. Ebből a Szélesvásznút használom, elvileg az az eredeti: "A kép az eredeti 16:9 formátumú eredeti méretekben jelenik meg."
Hát, majd még próbálkozom. Köszönöm azért a segítséget mindenkinek. Ha esetleg lenne még valami a konzolon, amin lehet esetleg állítani, azt megköszönöm.
-
birorichard
őstag
-
melan
senior tag
válasz parandroid #114996 üzenetére
Igen!
-
parandroid
félisten
-
melan
senior tag
válasz parandroid #114998 üzenetére
Nyilván eszembe jutott ez is, azonban az instant on ezzel kilőve. Az furcsa nekem, hogy ha power savingban van, akkor is csinálja, és ugyanolyan gyorsan be is tölt, 2-3 sec! Elvileg nem így kellene, ha jól tudom ( a vinyó lekapcsolás az be van pipálva).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest