- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz m0ski #108050 üzenetére
Anno a Fallout 4-es csomagom is ilyen volt. Normál zöld doboz, kívülről ráhúzva egy vékony kartonnal a Fallout 4-es dizájn. Maga a játék meg dobozosan beledobva a dobozba pluszban.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ERipley
tag
Üdv!
Az angol nyelvet minden esetben tartalmazza (jelen esetben német nyelvű a borító) egy lemez ???
Forza Motorsport 6, ha ez számít valamit."Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
parandroid
félisten
válasz ERipley #108054 üzenetére
Forza tutira. Az összes Forza (na jó, az egy nem, de 2-től mind) megvolt lemezesen, mind német borítós volt, és mind angolul kommunikált. Amúgy is nekem elvétve van nem német borítós játékom (talán egy ilyet sikerült eddig ebayről vennem angol eladótól), egyetlen egy volt, ami nem beszélt angolul, de az németül sem, mindenáron franciául akart kommunikálni, pedig az aztán sehol nincs beállítva sem az accounton, sem a boxon. Mediamarktos vásárlás volt, doboz német, ékesszóló labanc nyelven rá volt írva, hogy a játék nyelve német. Dishonored volt amúgy, valami 3 játék 40 EUR-ért, vagy ilyesmi akcióban vettem, lusta voltam utána visszavinni, de azóta így értelemszerűen nem jött meg hozzá a kedvem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz parandroid #108057 üzenetére
Német MM, német borító, német + francia nyelv.
-
parandroid
félisten
válasz MunezXBK #108058 üzenetére
Stimmt, annyi hibádzott, hogy a német nyelvet nem sikerült belőle előhozni. Pedig a gyerek tanul fhansziául a suliban, szóval annyira kiigazodtunk benne, hogy hol kéne átállítani, csak éppen nem volt a francián kívül más opció.
p
-
pelenka35
őstag
-
Chumlee
senior tag
Ez a Resident Evil 7 végig ilyen idegtépő játék? Sokszor úgy érzem mint ha nem mennék sehova sem , közben mint ha már mögöttem lenne ez a terminátor .
-
85EasyRider
csendes tag
Hali!
Bele került már a BF1 az EA acess-be?
Ha nem van már pontos dátum?
Köszönöm. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Logitech G920 - Amazonon kb. 65 ezer Ft.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új dashboard update jön, megint változik a kinézet:
Live-Die-Respawn
-
danilla
őstag
Egy kis infora lenne szuksegem! Ha valakinek van "dobozos" diablo 3 ultimate evil edition-e, vilagositson fel. Elvileg ebben benne van az alap jatek es a reaper of soul kiegeszito. A tokban van egy disc meg egy papirfecni egy koddal. A discen van az alapjatek+kieg, vagy a discen van kieg es a koddal lehet letolteni az alap jatekot, vagy forditva? Ha a kodot felhasznaltak akkor az alap jatek vagy a kieg nem fog mukodni?
Elore is koszi! -
Siffredi
senior tag
válasz danilla #108075 üzenetére
Szia,
Nekem dobozos verzió van, igaz, még nem játszottam vele... Egy kódot tartalmaz a papír, amit mellé adtak, de az csak egy tárgy (infernal pauldrons), amit pluszba kapsz meg bónuszként.
Szerintem minden a lemezen van (itt ugye nem kieget kapsz, hanem egy kieggel felturbózott második kiadást, illetve az alapjátékot is).
-
Baltazár123
senior tag
Arról lehet bármit tudni, hogy a havi gold játékok hogyan alakulnak majd az Xbox One X után? Adnak majd one x-re is "ingyen" játékot? Ahogy most van, 2-2db x360-one.
-
Trabecan
tag
Sziasztok ! A múltkor nem sikerült letöltenem a Lego-s Xbox live gold ingyen játékot. Most megint ugyanott tartok, hogy a Bayonetta játékot sem tudom letölteni Xbox Live előfizetésem még 2017 aug. 10-ig él. Miért nem tudom letölteni ? Egyszerűen a magyar Microsoft oldalról átdob az angol Microsoft oldalra és kéri : "You have no valid payment options on file. Change payment options" Holott már vásároltam az adott bankkártyámmal a Cdkeys-ről is, sőt az Xbox One S gépemről is, ahol az ár ki volt írva és nem a See Price-al néztem szembe. ( Mint a Legos cuccnál is) Szóval bedob az amcsi oldalra, ahol a Billing Contact Information fogad : itt ugye ki kell(ene) tölteni a dolgokat, de magyart véletlenül sem lehet megadni. Alabama a kezdő és Wayoming az utolsó város. Így egyszerűen az ingyenes goldos "See Price" játékokat nem tudom letölteni Lehet, hogy valami egyszerű a megoldás, de nem jövök rá...ha tudtok segítsetek : köszi ! Még arra gondoltam, hogy fake címet kéne megadnom az amcsi oldalon, viszont a bankkártya dolgoknak meg valósnak kéne lennie ? Tanácstalan vagyok...Miért nem lehet a magyar microsoft oldalról letölteni a goldos játékot egy kattintással, amikor is látja, hogy van még élő goldom ??? Be vagyok jelentkezve és amikor átdob az amcsi oldalra, ott is látom, hogy felismerte az accountomat.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Trabecan #108080 üzenetére
Az X360 topicban is valami hasonló probléma volt ma.
Nézd át az írásokat, hátha segít...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Ennyit találtam eddig. Most lefekszem. Jó éjt!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
aktív tag
Ha valakinek kimaradt volna a Red Dead Redemption, most 2k-ért bepótolhatja.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Dreimus
senior tag
válasz Trabecan #108080 üzenetére
Régen ismert dolog, hogy csak magyar régiós acc-al és magyar bankkártya a fiókon szükséges a 360-as gold akciók és ingyen játékok beszerzéséhez, mivel a régi rendszer szigórúan figyelte a ip-t amiről működött a konzol. Ahogy értelmeztem a te acc-od amerikai régiós, a kártyát nem említetted, így valszeg ez lesz a gond.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
Alpha Ringeseknek hajnal 3 óta elérhető az új dashboard. Frissítsétek, teszteljétek. Nem kell meglepődni, 3,6 GB az Update
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Silεncε
őstag
válasz pzstm #108089 üzenetére
A mostani szerintem sokkal átláthatóbb, ez meg így, hogy minden bejegyzés elfoglalja a képernyőt külön, átláthatatlanná teszi. Meg a bal oldali menüben is szerintem felesleges volt a tetejére rakni az ikonokat, így elérték, hogy össze lesz zsúfolva az egész. Más bajom nincsen vele (talán annyi, hogy MJ-nel elég sokszor megakadt, de ezt elnézem, mert még alpha állapot)
-
ERipley
tag
válasz parandroid #108057 üzenetére
Igen, angol a nyelv. Ki lett próbálva....mintegy 6 órán keresztül...
És ha már hosszú játékidő: Tölthető AA akkumulátorokkal vagy play and charge kit-tel jár jobban a "felhasználó"? Még a normál elemeknél járunk, de a 3 aktív játékos mellett ez hosszú távon nem járható út.
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
Silεncε
őstag
válasz ERipley #108093 üzenetére
Szerintem play&charge. Ha lemerül, nem kell az elemeket cserélgetni, csak rádugod a hozzá kapott USB kábellel az XO-ra és már mehet is tovább a játék. Nekem olyan 2hetet bír egy töltéssel, de ez ugye játékidőtől is függ. Feltölteni meg elég gyorsan feltölt (volt, hogy amíg játszottam, feltöltött ). Annyi a hátránya, hogy csak 1400mAh, szóval aki tényleg nagyon sokat játszik, annak gyorsan lemerülhet.
-
Zoleee83
addikt
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest