- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
Nálatok is problémás a live?
[/ L][ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Melyiket érdemes megvenni, ha könnyed autózásra vágyik az ember, FM5, vagy FH2?
Run&Ride
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
aktív tag
-
HKorn
veterán
OK, köszi akkor meg is van
Run&Ride
-
Bogyi007
veterán
válasz HKorn #107910 üzenetére
Ahogy Stevenstyle is írja most ez a dupla csomag a tuti vétel. Forza 6 és a Horizon 2 együtt olcsóbb mint a sima Horizon 2....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
HKorn
veterán
Tényleg nem rossz csomag, köszi.
Run&Ride
-
Emu
őstag
Kollégák!
Nekem ugyan nincs konzolom, de egy jó ismerősöm tőlem kért segítséget mikrofonos fülest választásában Xbox One-hoz, hogy a gyerekük játék közben tudjon beszélni a haverokkal. Bármilyen mikrofonos fülessel kompatibilis a konzol, vagy valami speciális csatlakozó, így speciális fejhallgató szükséges?
Előre is köszönöm a segítséget! -
oriic
HÁZIGAZDA
Dynasty Warriors 9 nyugaton jön Xbox One-ra is. [link]
Live-Die-Respawn
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!Lehet, hogy láma kérdés lesz, de nézzétek el nekem, hétfő óta vagyok XboxosSzóval: csatlakoztattam a telefonom (iPhone 5S) fülesét a kontroller 3.5 jack csatlakozójára, és ugyan van hang, de mellette van egy folyamatos sípolás szerű háttérzaj is.Néztem a MS "Kompatibilis headset csatlakoztatása az Xbox One konzolhoz" vonatkozó oldalát, és talán arra tudok gondolni, hogy a füles csatlakozóját nem szereti a kontroller.Próbáljam esetleg Androidhoz való fülessel, vagy más a megoldás?Köszönöm!szerk: közben megtaláltam ezt a cikket, próbálkozom a leírás szerint.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
A PVZ gw2-ben, megvan a négy kulcs. A sárga és a kék pálya teljesitve. A zölddel és a pirossal nem boldogulok. Van itt valaki akinek sikerült? Ez a két pálya a kulcsa a két rejtett karakternek, a fának és a szörfös kecskének.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz r.levente75 #107923 üzenetére
Nem ismerem ezt a játékot, de ha valóban unlockolható benne egy szörfös kecske, esküszöm beszerzem a legközelebbi akcióban, csak bírjam addig kivárni
Run&Ride
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki TF2 parti ? Vegyetek fel ha gondoljatok !
-
turikoczka
aktív tag
Jön a Thumper Xboxra is, miután minden másra megjelent sikert aratva.[link]
Ritmusjátéknak tűnik a javából
-
l.skywalker
Topikgazda
Conan Exiles Preview augusztus 16.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
Ghost Recon: WildLands 5 órás free trialt kapott
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
KardosAttila
aktív tag
Sziasztok, nem rég lettem tulajdonosa egy xbox one-nak, és nem sokkal később öcsémnek is intéztem egyet. Olvastam, hogy homeolással meg lehet osztani játékokat, gold előfizut, és ea accest. A gépeket használtam vettem, és a sajátomon elég sok játék rajta maradt az előző tulaj profilja miatt. Ha a saját profilomat állítom home-ra, akkor elvesztem az előző tulaj játákaihoz a hozzáférést? Tehát megoldható a gold és az ea access megosztása úgy, hogy közben ne veszítsem el a jelenleg elérhető játékokat?
A másik ami feltűnt: A saját boxom játék közben teljesen olyan zajt ad ki, mintha tücskök ciripelnének, öcsémé viszont síri csöndben végzi a dolgát. Szerintem biztosan nem a HDD okozza, eddig a ventillátorra gyanakodtam, de most alaposan hallgatózva mintha nem az adná ki a hangot, a ventillátor részéről egy szolid búgást hallok. Dash-ban semmi zaj nem tapasztalható, játék közben pedig pl töltőképernyőnél semmi, majd ha betöltött és megy a játék azonnal intenzíven ciripelni kezd. Lehet valamit kezdeni a problémával, vagy ha nem, sérülhet tőle a konzol? Maga a hang elviselhető, inkább az aggaszt, hogy egy komolyabb hardver hiba előzménye lehet. Előre is köszönöm!
-
Def26
félisten
válasz KardosAttila #107930 üzenetére
Ha jól emlékszem az első szériás magyar gépek (magyarországi első hivatalos megjelenés idején) voltak ilyen ciripelősek. Próbáld meg garanciába cseréltetni, ha nagyon zavar.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Jovanny2
őstag
válasz Def26 #107931 üzenetére
Nem a magyar gépek, hanem az első szériás Kinect nélküliek. Az volt a gond, hogy a fogysztás a Kinecttel együtt volt tervezve, és anélkül a kisebb energiafelvétel miatt a proci melletti egyik szűrőkondi ciripelt terhelés alatt. Problémát nem okoz, csak kellemetlen. Gariban cserélték a gépet nekem, mert az erre kitalált softveres javítás nálam szart sem ért.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
aktív tag
válasz Siffredi #107933 üzenetére
Az én S-em is ciripelt, javították. 10 nap volt a megfordulási idő. (Frankfurt)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
KardosAttila
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Sajnos garim nincs rá, marad a ciripelés.
-
EmThor
addikt
Csökkent a fix ára a store-ban:
- Halo 5
- Halo Wars 2
- Dead Rising 4Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Seat
tag
Van már hivatalos ára az X nek???
-
l.skywalker
Topikgazda
szia. én sem vettem még normális minőségű gamer headsetet. eleinte a telefon headsetjével használtam, majd a tescoban vettem egy trust fülest 2k-ért leakciózva, ami már most nem érintekzik jól és így nem stereo
szóval eleinte minden jó, de a játékélmény miatt érdemes egyszer venni egy picivel jobb minőséget.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #107940 üzenetére
Akkor jó hogy kihagytam azt a fülest - gondolkodtam a megvételén anno...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #107941 üzenetére
Vicces mert 2 hétig bírta. Azóta rosszul érintkezik és ha beindítom és be van dugva nem ad automatikusan hangot csak ha kihúzom és bedugom. Szóval nagyon össze van rakva
-
l.skywalker
Topikgazda
Elindult az NHL18 Open BETA [link]
Augusztus 8-ig tesztelhető
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
válasz l.skywalker #107944 üzenetére
En egy hama fullest használtam szintén pár ezer forintosat,de még 2 év után is jó.
Gamertag:Rob3rt75
-
Emu
őstag
válasz l.skywalker #107940 üzenetére
Köszönöm!
HyperX Cloud II a kinézett füles, de nekem a csatlakoztatása nem tiszta. Saját fülesemből kiindulva, egy jack kellene a hangszóróknak, illetve egy jack a mikrofonnak, de én a controlleren csak egy ilyen bemenetet láttam. Hova kell dugni a mikrofon jack dugóját? Néztem a support oldalát is, ott azt írja minden 3,5 jackkel csatlakozó headsettel kompatibilis, meg láttam valami adaptert is amin ugyanúgy egy 3,5 jack bemenet van. Ezt kell még megvenni, hogy legyen mikrofon bemenet is? -
Chumlee
senior tag
Van boxon valami progi amivel tudom tesztelni a mikrofont ? A bluetooth-os fülesemet kábellel használom és a box elméletben érzékeli a mikrofonját .
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest