- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz Mister_X #108500 üzenetére
Igen, nyilván vannak pozitív példák. Viszont szerintem a Unity akkor sem feltétlenül komolyabb játékok alá való engine. Én leginkább telefonos játékok alatt szoktam vele találkozni, oda viszont szerintem remek. Egy Unityhez képest az Unreal szerintem messze jobb komolyabb játékok alá. A Unitynek (szerintem) a legnagyobb problémája, hogy minden platformon jelen akar lenni (a Tizentől kezdve a prewgen konzolokon át a PS Vitáig mindenen fut) ezért kevésbé van optimalizálva. Próbáltam a Unityt és az Unrealt is (nem melyedtem ugyan bele annyira, de van velük tapasztalatom).
A COD egyébként egy vicc, 1X éve foltozgatják azt a sz.rt alatta amit engine-nek mernek hívni, holott ennyi idő alatt osszerakhattak volna már egy Frostbite szintű motort (pénz van, embert meg szerezzenek hozzá). (Nem mintha amúgy a Frostbite tökéletes lenne, olyan bugokba futok bele nap mint nap mind a BF4-ben mind a BF1-ben, hogy csak na, bár ez már lehet, hogy a DICE hibája)
A CryEngine meg eléggé messze van a minőségi alapanyagtól, legutóbb a Star Citizen fejlesztői szívták meg vele, a netkódot újra kell nekik benne írni, olyan minőségi. Az Amazon jól járt velük, hogy megvették tőlük...
-
-
Siffredi
senior tag
Úgy néz ki, ez a hét a season pass-ok hete lesz. Sajnos nem sok jó dolog lesz benne így sem...
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Külső hdd-t szeretnék venni 1 Tb-t
Tapasztalat alapján mit ajánlanátok:wd,Samsung,Toshiba stb.?Jah és nem szeretnék külön táposat![ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
csabamigo
aktív tag
válasz MasterMark #108512 üzenetére
Nem hordozgatnám csak gondoltam nem foglalnék még 1 aljaztot ha nem muszáj
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Silεncε #108498 üzenetére
Néha épp az egyszerűből lesz nagyszerű. Bakker, hogy lehet ilyet mondani amikor régen olyan játékok születtek, mint a prince of persia és nem voltak még ilyen motorok mint most
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
amazon.de -n ingyenes a posta 39€ felett. [link] Ha esetleg valaki onnan tervez konzolt venni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
turikoczka
aktív tag
És tényleg!Van a sunsethez story dlc..lehet én is behúzóm.
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #108521 üzenetére
Akinek nem a goty verzió van meg, hanem a sima alapjáték, az megkapja az sp-vel az összes kieget hozzá.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HKorn #108525 üzenetére
Anélkül is. Én a konzolt rendeltem tőlük áprilisban.
Más:
HBO GO most van vagy nincs Xbox One-ra??? Kicsit több mint 1 éve azt írták, hogy van: [link]Látom már. Még mindig nincs. Szégyen. [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
válasz oriic #108523 üzenetére
A bannerből az következik hogy nem (de ettől még lehet tévedek). Prime -al volt egy akció, gondolom ez annak lehet a folytatása.
l.skywalker: Ahha, már nem olvasok indexet. Ezek szerint akkor a múltkor fölöslegesen regeltem prime -ra.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #108528 üzenetére
2016. november óta van [link]
De nem lényeges egyébként nem is tudom minek írtam be. Akinek van lehetősége, használja, mert talán a garancia az egyetlen dolog amivel gond lehet, na de ugye ha pl. lemezes játékot, konzolt vagy Xbox kiegészítőt rendelünk akkor van amelyikre MS garancia van. És azért ez a 11k HUF nem egy nagy összeg. Volt amikor havonta elvertem ennyit
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
Lehet nem ide tartozik ,de nincs véletlen valakinek
CoD Infiniti Warfare Legacy Edition amit cserélne? Az MW volt a kedvenc codom. Tudom elbaszták meg p2w ,de ez van.[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
válasz IntelKiller7 #108534 üzenetére
Én is egy jó akcióra várok, az már eldöntött, hogy számomra felesleges a one x annyival több pénzmagért.
Húsvétkor kellett volna betárazni, akkor volt 1TB -s, 2 kontrollerrel, meg pár nemgagyi játékkal 80 párezerért. -
l.skywalker
Topikgazda
Mixer a Gamescomon:
#Gamescom is right around the corner and we've got some pretty awesome things in store. Stay tuned...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #108536 üzenetére
Ingyen XOX-et mindenkinek aki MIxeren nézi GC-t.
Live-Die-Respawn
-
eL Geri
őstag
Tudom, hogy eddig is 2-3 euró volt az ára, de most már olcsóbb 1 eurónál az AC Unity.
Ez már engem is piszkál, pedig nagyon nem vagyok AC-s -
istvankeresz
aktív tag
-
eL Geri
őstag
válasz istvankeresz #108539 üzenetére
Köszi, de nem fogom megvenni
A grafikája nagyon tetszik... a hibáktól már nem félek.
Viszont én a kisebb lélegzetvételű játékokat szeretem, nem az ilyen sok-sok 20-50-100+ órás nyílt világokat. Viszont utálom félbe hagyni is a játékokat. Ennek kár nekikezdenem -
l.skywalker
Topikgazda
-
HKorn
veterán
válasz eL Geri #108540 üzenetére
Fő sztori vonalon simán át lehet szaladni tizenóra alatt, leglábbis én is letoltam az Unity-t és nem emlékszem, hogy hogy olyan hosszú lett volna. Nem kell gyűjtögetni minden szart
Ennyiért gyakorlatilag ingyen játék, annál pedig bőven többet ér ráadásul szép is.
Run&Ride
-
Silεncε
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #108547 üzenetére
Az MS saját Stream szolgáltatása. Twitch-nél szerintem jobb, kb zéró késleltetése van pl.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest