Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz MegalodonS #79313 üzenetére

    Ha van időd, húzzál fel minden class-ból egyet 110-re, és útközben szépen kitapasztalod, hogy tetszik-e vagy sem, és akkor mindegyiknek van másik talentja is, amiket ki lehet próbálni, hátha valamelyik bejövős.
    Még nem tudom, nekem az időm mennyire engedi majd, de azt tervezném, hogy a demon hunterem viszem tovább mint mining és herba (dupla ugrás, glideolás és előre csúszkálás dupla ugrás után fel a domboldalon keresztül egy feljebb levő ösvényre anélkül, hogy kerülni kéne egy bazi nagyot amíg nincs repülés), mert így a kieg elején ömleni fog a gold, pl. legutóbb mire felszinteztem 100ról 110-re, akkor 2 tokent is tudtam venni abból, amit questelés közben felszedtem, és utána is a world questek és egyéb questek bűvölése közben hetente meglett 1 token ára célzott farmolás nélkül! Ez kb. első 3 hónapig ment így egyre jobban dráguló tokenárral párosulva, de mikor célzottan felslate-et farmoltam a krokodilokból suramarban, akkor kb. 8 óra farmolással hozható volt 1 havi token ára, mert még ősz végén is 40-55gold körül volt a felslate, a havi token pedig 80-120k körül. Most 300k a token és 14gold a felslate.
    A demon hunter lenne tehát a gyűjtögetős emberke, és mellé egy shadow priestet tervezek jewelcrafting alchemy-vel, és akkor magamnak tudom intézni a gemeket és potikat, amik kieg elején az enchákkal együtt horror áron mozognak, tehát valszeg nem is adnám el a dh által felszedett cuccokat, hanem menne a priestnek feldolgozásra, és utána menne AH-ba.
    Goldot gyűjteni nem érdemes, inkább vegyél belőle olyan dolgokat, amik kövi kiegben is kapósak lesznek és biztos feljebb megy az áruk (pl. sky golem mount).

Új hozzászólás Aktív témák