Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz wjbhbdux #74654 üzenetére

    Megveszem az új kontentet 10ért + 4ezer a havidíj. Legyen kerekítve 15ezer Ft az, hogy megvettem és 4hetet játszhatok (most legutóbb kereken 20at fizettem 60nap + legion-ért). Ez tudom, hogy leköt kb. 3 hétre, utána mindig eldőlt, hogy elkezdek húzni egy új karit, vagy elkezded guildezni és irány raidelni. Volt, ahol el kezdtem guildezni, aztán kiderült h bénák, el is ment a kedvem az egésztől és abbahagytam a játékot. Most úgy-ahogy oké a guild, gold is farmolható rendesen, de ha havidíjas lenne, akkor nem játszanék, mert annyira meg már nem köt le. Ott vannak az ingyenes tower defense játékok, a hearthstone, régebbről a civilization V, bőven van mivel játszani, ha épp megunom az egyiket. Most már ott tartok wow-ban, hogy kb. csak raidek miatt kell belépnem, a guildtársak el vannak maradva, én meg már nem fogok extra időt belefeccölni a gearelésembe, majd esik velük játszva ami esik. Ez lesarkítva heti 2x3 óra játék, ezért én fizetni soha nem fogok egy petákot sem.
    A kezdő induláshoz szükséges pénzt nem sajnálom, mert más játék is ennyibe kerül, és sokat már max 1 hét után lapátra is teszek, pedig azok akár még drágábbak is, míg a wow-ban sosem csalódtam, minimum 3 hétre mindig tutira lekötött, megnéztem mi merre hány méter, jól éreztem magam, aztán abbahagytam, mint ahogy marha sokan tették ezt október végére. Ennek a kiegnek az a szerencséje, hogy ez köt le eddig a legjobban, 30 nap helyett 60 napot fizettem, és jobb guildet is találtam mint anno, mostanra viszont kb. csak raidek miatt kéne belépni, normalon már rég le is daráltuk a nightholdot, a következő raid majd szokásos 3-4 hónap múlva érkezik, az is gondolom egyből lemenne normalon... Tehát magát az új tartalmat pikk-pakk elfogyasztom, a heroicozás már csak extra kihívás, amiben akadályoztat a guildtársak 80%-ánál fellépő bénázás, éééés nem is akkora öröm leverni hc bossokat, mert nekem személy szerint nem nagy kihívás, minden csak a társak bénázásától függ, sosem az egyéni játékomtól... Na ezek után 4 hétre 4ezer nem pálya nekem, inkább gyűjtök a kövi kiegre ;] , vagy játszom mással.

    Igen, 9k-10k-ért árulom őket 200assával. Mindig van valami, ami megmarad korábbról a tatyóban, tehát lehet h több lett 2 óra alatt, mert a végén 5x200-at pakoltam be AH-ba, de farmolás közben esik ancient mana crystal is, aminek darabja 300-500g között szokott menni, és az egyéb vackok amik potyognak, abból is összejön 2-3k gold (simán vendornak eladva), ezért is kalkuláltam 2 óra farmolásra nagyjából 40k aranyat mostani árakkal. Ez most gyors vagy lassú neked?
    Én tegnap rökönyödtem meg így fél év után, hogy egy shaman kb. egy kattintásnyi idő alatt kiszedte a követ, ami nekem kb. 2 másodperc! Ha lesz ma időm játszani, akkor megpróbálok legion mining enchantot szerezni a kezesre, elvileg az kell h segítsen a dologban.

Új hozzászólás Aktív témák