- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
A legendás raid október 12-én fog megjelenni a World of Warcraft Classic szerverein. Az Icecrown Citadel elérhető lesz Normal és Heroic változatban, a zóna megnyitásával együtt pedig a Shadowmourne fegyver küldetéssora is elindulhat majd. Ezen felül három új dungeon, a The Forge of Souls, a Pit of Saron, és a Halls of Reflection is kitárják kapuikat. A dungeon takarításban a Random Dungeon Finder is segíteni fog, ami végre szintén bekerül a játékba, megkönnyítve ezzel a szintezést, és a korai felszerelésgyűjtést.
Az igazán izgalmas része a bejelentésnek, hogy ezzel a Wrath of the Lich King kiegészítő végére értünk. Egészen idáig tiszta volt a kép a Classic szerverek életciklusát illetően, de innentől kérdések merülnek fel. Hova tovább? Cataclysm Classic? Újrakezdjük az egész ciklust? Mi vár majd a Classic rajongókra a Hardcore-on és a raidfarmoláson túl?
Legkésőbb a november 3-án megtartott Blizzcon megnyitón ezekre is válaszokat kapunk majd. -
sztivo
őstag
válasz Plata #100302 üzenetére
Majd a sok "forever wotlk" meg "wotlk baby"-nek csinálnak karakter klónt, vagy wotlk era-t aztán nyomhatják még 15-20 évig is akár, hátha nem lesz 1 millió alkalom után is még unalmas Naxx meg ICC
Én várom a Catat, a karaktert biztosan felhúzom 85-ig, aztán meglátjuk milyen lesz a playerbase. Ez a mostani toxikus, privát szerveres wotlk fanboy tábor ez köszönöm, de nem.Healbacsival egyetértek, inkább valami új, mint amit már láttam ezerszer. Ha meg újra elő kéne venni, le tudsz menni bármilyen instába vagy ott a timewalking.
-
Plata
félisten
válasz sztivo #100305 üzenetére
Ami neked lehet unalmas az lehet másnak nem.
Nem tudom milyen lehet a wotlk fanboy tábor mert nem voltam fent már indulás óta.
De gondolom olyanok mint a retail-on lévők.
Minden MMO-ban ahol magyarok vannak ott vannak ilyenek.
Bizonyos MMO-kban jó hogy vannak,mert néha kell egy kis szórakozás,az ilyen retardáltakat szivatni jó dolog és feldobja a napom.
Szerencsére általában a nagy pofájuk mellé nulla ész párosul így könnyű őket felbosszantani és szivatni.
Egyébként meg lehet hogy neked uncsik a lics király instái,de más talán szereti őket.
Nem tudom mit szólnál hozzá ha elmondanám hogy én egy bizonyos instában hány ezerszer voltam és még ma is járok oda.
Annyit elmondanék róla hogy vagy 20 karimmal megvan az 1000-es elite service öcsi. -
Bencus88
nagyúr
válasz Healbacsi #100304 üzenetére
Persze, mindenki találja meg ott a kikapcsolódási lehetőséget ahol tudja.
Nekem ez egy nagy nosztalgia, és leköt, ez a lényeg. Toltam retailt is legion nagyon tetszett, de rossz érzés vissza ugrani egy olyan játékba, ahol már 2-3-4 kiegészÍtőről lemaradtál.Plata: Na melyik az az insta
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Bencus88 #100312 üzenetére
Tudom,de az is insta.
Mivel ma admiralty week kezdődött kénytelen voltam 48 karival le tolni admiraltyt,ami fárasztó.Főleg betegen még uncsi is.
Így levezetésképp toltam egy két infectedet.Na persze más karival mert cd-t kap.
[kép] Klingonnal a leg nagyobb fun.Imádom a klingon létet és a stealth spec harcot.
Mivel crossfaction így két romulán és két fed karit kaptam társnak.
De toltam romulán predatorral is.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
A hiénámnak elment az esze és folyton beleugrott ebbe az izébe ami megpörgette és eldobta.
Szerintem direkt élvezte.
-
Plata
félisten
Tegnap este hunter karival befejeztem waking shores sztorit,de nem kaptam folytatást.
Mi a túrót ronthattam el?
Végig akartam vele tolni minden sztorit,de azután hogy megkaptam a zóna kipucolása öcsit semmi küldit nem kaptam.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
valaki vett már WoW TCG-t?
Van pár oldal ahol reális áron is lehet csomagokat kapni..de nem tudom melyik lehet az igazán megbízható. -
Healbacsi
őstag
válasz Roland861010 #100325 üzenetére
Jo kerdes.
Ezen kartyak gyartasat cirka 10 evvel ezelott leallitottak, nem tudom mennyire jo befektetes egy ilyen kartya.
A lootkartyak egy jo reszet mar kiszorta az amazon akcioban.
-
wjbhbdux
veterán
válasz Roland861010 #100325 üzenetére
jó eséllyel már minden csomagból kivették a jó cuccokat aztán visszazárták, magic kártyáknál is nagy keletje van az ilyen trükközésnek.
más: RIP a reggeli lagspikeban meghalt 2000+ hc karakternek
[ Szerkesztve ]
/s
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #100327 üzenetére
-
BMS
őstag
válasz Roland861010 #100330 üzenetére
Féléves előfizuhoz jár egy mount is
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Roland861010
addikt
Néztem de annyira nem tetszik :S
De így a legolcsóbb az a durva. Anno azért sokkal jobb árban lehetett venni máshonnan.
Na persze régen ment a farmolás és volt gold tokenre de már nincs kedvem tradel foglalkozni.
80 karival megcsinálni naponta a WQ-at azért hogy aztán ingyen játszak. -
BMS
őstag
válasz Roland861010 #100332 üzenetére
Nekem tetszik a mount,kivéve a hangeffektjei
-
Bencus88
nagyúr
válasz Roland861010 #100332 üzenetére
Én meglepően tapasztaltam, hogy már classicba is van wow token. Volt 2 hónapra goldom, aztán lementem raidelni és megvettek tőlem egy itemet, további 2 hónap pipa Amúgy itt nem tragédia szerintem 7-8 óra alatt megvan egy hónap
-
Bencus88
nagyúr
válasz Roland861010 #100335 üzenetére
Itt 7k volt egy hónap. Retailbe talán még több lehwtőség is van farmolni gondolom
-
Bencus88
nagyúr
válasz Roland861010 #100337 üzenetére
Persze annyiért én se fáradoznék, főleg hogy már el is múlt ez az időszak, hogy erre legyen ideje az embernek. De classicba 7k hamar megvan, össze kötöm questeléssel közbe szedem virágokat, raiden esik item, gdkp stbstb
-
BMS
őstag
Amikor Chromie time-ot használok,hogy egy rare-t leöljek akkor mindegy melyik kiegészítőt választom ki ugyan arra a shardra fog dobni mindenkit?
-
Plata
félisten
Kiskarival voltam brewfest instában,benyomtam army of dead-et meg még egy rakás zombit apocalpyse-l.Kaptam bosstól egy nyaklevest amitől berúgott a karim és összevissza támolygott.
A karim idióta zombi bandája is ugyanazt csinálta mint a karim,részegen kóvályogtak.
Már nagyon sok brewfesten voltam,de eddig ezt még szerintem nem vettem észre.
Ez vagy új vagy eddig nem tűnt fel.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz neato3loco #100343 üzenetére
Én nem játszok HC-n.
Jelenleg Arathi szerón kergetem a lepkéket a réten.
Vagy néha napján Bronzebeard szerveren borozgatok.
De mostanában átszoktam Arathira,mert ott nem csak félévente találkozom egy agyhalott magyarral.
Na nem azért mert arathin állandóan velük találkoznék,csak bronzebearden csupán csak egy flúgos magyart szoktam látni rajtam kívül,általában valami p betűvel kezdődő nevű karival mászkál vagy hirdet a cseten.P betűnél többet nem akarok írni mert még kapnék egy tockost csúnya szavak használatáért. -
Plata
félisten
Jah azt nem tettem hozzá hogy én magam sem vagyok klánban.
Keresni még nem kerestem,hívni meg csak külföldibe hívtak.
Vagyis egyszer valaki azt hiszem hívott volna csak én afk voltam,mire észre vettem az üzit már nem volt fent. -
Plata
félisten
Srácok a mobilos authenticatorom azt írja hogy megszűnik az authenticator és töltsem le helyette a battlenet appot mobilra.
Ez most komoly? -
BMS
őstag
Egész jó hét lett így a végére
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest