- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
emre
veterán
Köszi!
Szívem szerint én is arra húzok, de most tudnék menni tripla duplázókat az új géppel.
Ma este meglehetett volna a pénz a két olcsóbbra, a ferdi még egy kicsit odébb van. De mindegy, gyűjtök tovább.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Atlantis
veterán
PzIV-ről merre érdemes fejlődni? Melyik a jobb ág a 3601 vagy a 3001? Bár csak most kezdem élvezni a IV-est, lehet még ezzel nyomom egy darabig, a legdrágább ágyúval már tetszik, de alapon nagyon nem jött be.
Egyébként felháborító, hogy ezt az ágyút már kifejlesztettem a StugIII-hoz, itt miért kell újra XP-t fordítani rá?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
jozefgucci1
addikt
Helló Urak !
Tud valaki valami olyan progit amivel jobban lehet butítani a grafikát ?
Mert hiába veszek le mindent low-ra akkor is csak max 30 Fps-em van a pingem az más tészta de az 70. Laptoprol tolom az otthoni gépemmel simán szalad a játék , de most vagy két hónapig ez van .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
bozont
veterán
válasz Atlantis #32605 üzenetére
Én nem rég vettem meg a VK3601 tankot és nagyon élvezem a játékot vele, igaz volt annyi free xp-m amivel ki tudtam fejleszteni a tornyot és majdnem az utána következő ágyút is. De a stock ágyúval sem volt olyan vészes az a néhány meccs amit játszottam. De a 8,8cm-es löveggel lesz az igazi.
A másikat sajnos nem próbáltam még."Egyébként felháborító, hogy ezt az ágyút már kifejlesztettem a StugIII-hoz, itt miért kell újra XP-t fordítani rá?"
Mert nem ugyanaz a két ágyú, még ha hasonló tulajdonsággal bírnak is. A tippem szerint a felfogatás amiben lényeges a különbség és ezért nem megy fel pl a stug ágyúja (Gun 7,5 cm StuK 42 L/70) a pzIV-re (Gun 7,5 cm KwK 42 L/70).
Amúgy a tulajdonságoknál le van írva, hogy melyik tankokra lehet feltenni és azoknál már nem kell kifejleszteni újra.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz bozont #32610 üzenetére
Az lehet, én csak nevét néztem, ami ugyanaz. Érdemes PzIV-re feltenni a 10,5-es ágyút?
Még messze van ez a fejlesztési lehetőség, nem tudom, merre induljak. Ahogy olvasom, Tiger nem valami jó, cserébe a 3601 igen, másik ágon meg a 3001 nem olyan jó, de a Tiger (P) igen. Majd eldöntöm.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
hemaka
nagyúr
válasz jozefgucci1 #32609 üzenetére
Attól jobban a grafikát nem lehet butítani, max. a füstöket tudod kikapcsolni, ezzel.
-
zoszt
tag
Ha mind a két heavy ág cél és fokozatosan akarsz jobb gépeket, akkor szerintem először 3001(P) utána 3601(H), majd Tigris aztán Tigris(P). Ha minél hamarabb jobb cucchoz szeretnél jutni, akkor 3601(H) mindenképp, sokkal jobb a másiknál stílusra is jobban hasonlít a PzIV-hez, utána a 3001(P) elég nagy visszalépés. Az inkább egy nagyra nőtt PzIII/IV, de sokkal lassabban gyorsul.
A Tigris szerintem jó, csak most nagyon sok T29 lett a kategóriájában, azok meg megeszik reggelire. Ha majd lecseng a láz lehet megint kellemesebb lesz vele az élet.
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
Dobi 562
addikt
válasz jozefgucci1 #32609 üzenetére
A tömörített textúra csomagot már próbáltad?
-
bozont
veterán
válasz Atlantis #32612 üzenetére
A legtöbbet én a 7,5 cm L/70-nel látom a pzIV-eket és elég szépen tudnak sebezni vele, de a legjobb ha kipróbálod mindkettőt.
Viszont ha meg még tovább nézed akkor a Tiger II és E-75 meg jobb mint a két VK, szóval nem árt előre eltervezni. Mondjuk viheted mindkét ágat párhuzamosan, az még simán bevállalható akár prémium nélkül is. Bár a változatosság miatt, célszerűbb valami más stílusút vinni (pl TD vagy arty).
(#32617) r1E3S3E7T
Nem mondtam hogy rossz, csak hogy a másik kettő jobb(nak tűnik). Mondjuk csak ellenfélként találkoztam mindkettővel az alapján ítélve, de majd szépen lassan eljutok mindegyikhez.[ Szerkesztve ]
-
-
forras2
őstag
Megvettem a Panzerjäger I-et meg a Bisont.
Akárki akármit mond, nekem a Bison nagyon elnyerte a tetszésemet.
Az igaz, hogy általában egyet lövök vele, és többre nincs lehetőségem, mert qrva lassan tölt újra, de tetszik az one shot kill[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Két ág az sok, mellette még TD-zek és arty-zok is.
Meglátom még, mi lesz, egyelőre gyűjtögetés.
bozont: én is az L70-est látom leggyakrabban, de azt a 10,5-est a Hetzeren nagyon szerettem. Lehet kipróbálom, kár, hogy ide is megint ki kell fejleszteni.
Stirlitz: melyik ágyúval volt ez?
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Télleg jó ágyú pz4-en is 10.5 kwk, épp az előbb lőttem vele kupakon egy is4-et, 30%hp ja volt, erre kipurcant. Néztem is nagyokat, általában ez fordítva szokott lenni. De pattog a cucc, viszont ha átüt, akkor szedi a hp-t. De mindjárt meglesz a 7.5 kwk, asszem az lesz a nyerő, gyorsan lövök, és aztán pucolás.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Atlantis #32619 üzenetére
Viszont a VK3601-gyet mindenképpen érdemes megvenni és minél előbb kimaxolni, mert egész jó credit farmolásra, amellett hogy fun vele játszani.
mod.: Igazából mindkettő ágyú elég jó szerintem, de kicsit más játékstílust követelnek. A 10,5-nek nagy a sebzése (HE ágyú) viszont messzire elég pontatlan, közelről érdemes lődözni vele. Ellenben a 7,5cm L/70 kevesebbet sebez, de messzire egész pontos és az újratöltés is gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Pz38H735f tulajoktól kérdezném, hogy az ugyanilyen tankot hogy tudom sebesíteni, hol?? Eddig nem igazán ment.
-
Atlantis
veterán
válasz bozont #32621 üzenetére
Ok, akkor valszeg azt az ágat választom. Mire odajutok, talán megfogynak a T29-ek a sima Tiger osztályából.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Atlantis #32619 üzenetére
10.5 kwk ágyúval.
Meg ez is az immént:Győzelem!
Csata: Abbey 2012. február 11. 18:51:10
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 315
Szerzett kredit: 29 631
Csatában elért Achievement: Top Gun, PusztítóTop tank voltam, és prém vagyok. Ez zsír lett, megtartom farmolni ezt a gépet a KV mellé. Ki is maxolom, már csak a rádió kell rá. Álcaháló, ventillátor és töltésgyorsító van még rajta.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Az alábbi döntés előtt állok: orosz vagy amerika TD ágat érdemesebb maxolni?
Amerikaiból most vettem meg a sluggert (T6), orosz ágon SU152vel járok a vége felé, kb ~40k xp és megvan az ISU152.
Van érdemi különbség a két top TD között? (OP oroszok hszeket köszi, valami objektívebb kéne )
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Fel
addikt
válasz CactuS #32628 üzenetére
Akad... A T95-nél dögletes az a 13km/h top speed... Igaz ugyan, hogy a bázison kempeléshez nem kell több, de ha mégis el kell jutni valahová, akkor ezzel nehéz lesz.
Az Object mozgékony, egy hajszálnyival jobb az ágyúja (picit jobb RoF, +10mm pen.). A páncélzata nincs olyan vastag, mint az amcsinak, de trükközve szépen le lehet pattintani róla az S-70-et is.Szóval részemről +1 szavazat az Objectre!
-
Atlantis
veterán
válasz Stirlitz #32624 üzenetére
Akkor megkapja azt a csúzlit is. Az elején utáltam ezt a tankot, de most már kezdem megszeretni. Ugyanígy a T-28, nagyon lehet azzal is állatkodni. Én is azon gondolkodom, hogy mindkettőt megtartom, bár akkor meg legénységet kell verbuválni és képezni az új gépekhez, ezekben már elég elit emberek vannak.
-
smisa
őstag
eszméletelen a hétvégi felhozatal 2 óra alatt nem tudok beduplázni
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ugyanaz mint hétköznap du 3-tól. Esélytelen játszani, vagyis értelmes köröket menni. Sok idióta hazaér oviból, és kinyírja a játékot. Nemtudom hol milyen a nevelés/oktatás, de itt megmutatkozik hogy egy kalap szar. Az emberi hülyeség végtelen és határtalan... egyszerűen ledöbbenek... annyi az eszetlen, hogy az nemigaz. Nemtudom mire mondják a nagy fejlődést az elmúlt évekre, de hogy agyban nem sikerült úgy általánosságban, az biztos. Inkább hülyül el a nép.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
sutemeny
csendes tag
válasz D.Orion #32583 üzenetére
NE tedd!
Én helyreraktam egy gyökeret (200 lejátszott meccs után) elkezdte osztani nekem az eszet, hogy én mekkora gyáva féreg vagyok, hogy nem mentem lakewillen a rengeteg lemminggel meghalni a völgybe (lentről kezdtünk), eztán közöltem vele, hogy takarodhat... ennek eredménye: 1 hétig megvonva a játékbeli chat használat... mondom ok.
Ma: Prokhorovka, IS-el megyek a síneknél jön velem valami francia takony, gyak. sz*rrá lőttek, mert a kutya nem jött velünk, hátrafordulok, látom az összes med a síneken áll és löveti magát kifelé egyesével, megfordultam, felmentem és egyik nyomorékot kilőttem (volt 50hp-ja) azután látom, hogy egy KV áll a bázison (afk volt a nyomi), kilőttem
eredmény: holnap estig felfüggesztve az accountom.Elmennek ezek a jóbüdös pitsába...bezzeg azokat akik tönkrebaffák más játékélményét azt nem büntetik... hátkösz... (még jó, hogy nem fizettem egy fillért sem ezért, és nem is fogok).
Arról nem is beszélve, hogy ezek a láthatatlan tankos dolgok az agyamra mennek (30m-re állok és nem látom, hogy hol van)... és még pénzt várnak... szánlom... és még folytathatnám... de nem teszem.
[ Szerkesztve ]
-
pocok28
tag
A T32 egy kalap ****.
Most tettem fel a tornyot, de ez így is kínszenvedés.
Mire meglesz a T34 megöszülök. Ezt mondjuk kizárom, mert elöbb lesz prémium tank. Vagy meg sem lesz, mert abbahagyom.[ Szerkesztve ]
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
Atlantis
veterán
Már nem is vonz annyira az amerikai felhozatal.
Egyébként a Pantherre miért mondjátok, hogy vacak? Ahogy én látom, egész jól mozog a pályán, lehet vele szivatni a nagy vasakat.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Kattasztrófa mit leszivat ez a játék mármár kiakadok tőle, abba is hagytam mára.
Hetzert fenékbe lőttem KV-val 152mm-es ágyú aztán pattan.. Mint a papirt úgy át szokta vinni.. Meg 10-20%-ot veszek le más tankonak? Röhej... Meg egy csomószor mellé megy (50m-es táv) pedig megvárom mig a kör szűkül..||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
válasz Timyyy #32640 üzenetére
Ha nem tetszik felejtsétek el ezt a játékot, legalábbis a random csata gombot. Mindig voltak kevésbé okosak e játékban és mindig is lesznek, akárhogy sírtok itt a fórumon. Tényleg mit akartok ezzel elérni?
Van CW, lehet ott is játszani! Van a század, lehet ott is játszani! Szóval, ha a randomban zavar a többiek játéka miért kattintatok a random csata gombra?
Egyébként ha több a gyengébb játékos, az éppen az átlagon felülieknek(nektek) kedvez. Ugyanolyan valószínűséggel kerülnek az egyik vagy másik csapatba. Van egy farkasunk és annak két esete. Az egyikben 14 nyúl van a falkájában és velük kell levadásznia 15 nyulat. A másikban 14 tigris van társaságában, de 15 tigris van a zsákmány oldalon.
Én általános iskola harmadik osztályába járok, koromnak megfelelő a statom, ha nagy leszek nekem is olyan lesz mint nektek, vegyétek tudomásul! Apukám megengedte, hogy játsszak. Meg fogom neki mondani, hogy ti itt fikázzátok a kicsiket!
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
-
emre
veterán
válasz CactuS #32634 üzenetére
Nagyon kicsit megy lefele az ágyúcső, de ha ugyanúgy akarsz vele játszani, mint az IS3-al akkor megérdemeled. Meccs közben egyáltalán nem zavaró.
Pillanatnyilag 555 meccsem van az Objectel. Szeretem.
Épp most gyújtottam fel vele egy T95-öt (oldalról), olyan 50% környékéről, maradt neki kb. 100hp, más lőtte ki. De majd még visszanézem a replay-t, mert érdekel hogy nézett ki lassítva. Igaz előtte meg nem tudtam szemből sebezni a vka-t.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Gyuri27
félisten
-
válasz forras2 #32647 üzenetére
Van az álcaháló ami láthatósági(álca) bónuszt ad, de csak akkor ha nem mozog az illető. Szóval pillanatok alatt aktiválódhat az álcaháló és fordítva. Bizonyos járműveknél ha nem mozog a hull szintén bónusz jár. Amikor lő valaki akkor is veszíthet bónuszt, ami pár sec után visszatérhet. Szóval simán lehetséges, hogy eltűnik valaki, de később újra feltűnik. Ez nem csalás, ámítás, így van tervezve a játék. Állítólag bizonyos pályákon akadnak bugok, ami a láthatóságot befolyásolják, de ez ugyanúgy mindenkinek. Igaz helyzettől függően kinek kedvezőbb, kinek nem.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest