- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Most találkoztam először ST-1 tankkal. 3x480-at sebzett a JagTigeremben és már 800 HP-n volt, de alig bírtam kinyírni, mert mindenhonnan pattogott. Persze csak előről tudtam löni, és a hasa szélén sikerült átütni 2x.
Hol vannak a gyenge pontjai szemből? ...mert én kupolát se nagyon láttam rajta , amúgy meg vagy "gömbölyű" vagy nagyon döntött minden rajta.
Na ez hagyján, de ilyen ágyúja van ennek? Jelentősen jobbnak tünik mint az E75 / Maus ágyú.
440-es átlagsebzés az ok (mégha felfele kerekedik is), de átütésban 268!Tele van ez a játék jobbnál jobb képességű tankokkal.
---
Jó megtaláltam... mielőtt valaki eligazítana szebb vidékre:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként milyen kis Tierü prémium tankot ajánlotok?Farmolásra használnám,na meg 1 kis fun Matildára gondoltam.Vélemény?
-
-vitya-
őstag
historical battle ma este... van még egy csomó hely... gyertek! ;-)
-=Витя=-
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #48994 üzenetére
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 13. 17:15:28
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 1 287
Szerzett kredit: 29 301
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Pusztító, Acélfal, Mesterlövész, Top GunTöbbet kaptam mint a duplázóval
Jah, és megdöntöttem a kill rekordom, ami eddig 7 volt, most egy Churchill-el a végén meglett a 8[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Találkoztam egy ninja képzést kapott IS-3-mal. Ferdivel kempeltem egy szikla mögött, egyszer csak feltűnt mellettem és hátulról kivégzett.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #21346560 #49005 üzenetére
Nekem is egy csomó acélfal jött össze a T1-el.
ThunderStrm: most van egy csomó más, gondolom az újdonság ereje. A Shermant viszont gyengébbnek találtam, mióta új, 16 részes páncélt kapott.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz ThunderStrm #48992 üzenetére
nem
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Szerintetek goldot xp be érdemes váltani? làm android marketen van wot assistant,megmutatja statjaid,egyéb eredményeid
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Hehe...
Type AFK 7percig, beírtam, hogy report him, erre a gyerek beírta, hogy fuck you. 30másodperc alatt sikerült meghalnia. Aztán kitalálta, hogyha engem még valaki jelent, akkor bannolva leszek. Megkérdeztem, hogy mégis miért jelentett, de sajnos nem válaszolt.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
whatnot
őstag
Hurrá azoknak, akiknek fontosabb egy kill, mint a bázis védelme.
-
whatnot
őstag
És hurrá azoknak, akik ugyan jelen vannak, de úgy gondolják, hogy jobb a bázis mögött campelni és ezt még chatben meg is beszélik.
-
D.Orion
veterán
Vicces ... 24 leadott lövésből 3 talál, mégis 8 tankot sebeztem.... Természetesen arty-ról van szó... Így legyen jó a találati arányod, hogy a splash dmg nem számít...
-
.mf
veterán
válasz #56230144 #48885 üzenetére
T1? Néha nagyon jókat lehet vele menni (volt egy nagyon alázós meccs-fordítás és győzelmem a nagy tűzgyorsaságának köszönhetően, többen álltak benn a bázisunkon, már 8x% capnál tartottak, mire odaértem, de a magas tűzgyorsasággal folyton tudtam visszanyesegetni, és a bázisról 5 tankot szedtem ki), de mindent egybevéve sztem KV jobb, mint Tier5 heavy (erősebb páncélzat, döntött - pattogósabb, és még most is erősebb ágyú, régen pedig a Tier 7-es 107mm-essel nagyon csúnya volt); csak elég lassúcska szegény. Én legalábbis a KV-t jobban szerettem, abban nyugisan, magabiztosan mentem, a T1-gyel pedig mindig vigyáznom kellett a vékonyabb oldal- és hátpáncél miatt.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
whatnot
őstag
válasz D.Orion #49022 üzenetére
És? Volt olyan, aki alacsonyabb eff-fel és nyerési aránnyal próbálta bemagyarázni, hogy de én vagyok a béna, mert alacsony az átlag xp-m (no premium, neki full premium) és alacsony a hit ratio (rengeteget játszom artyval is, ő alig, szinte csak kipróbálta).
Próbált kapaszkodni valamibe és hülyeségeket zagyvált. Sok ilyen van a világban, ha mindegyiken kiakadnék, garantáltan idegroncs lennék öregkoromra. -
whatnot
őstag
Victory!
Battle: Mines 2012. május 13. 18:53:30
Vehicle: T-127
Experience received: 2 190 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 15 612
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun10 kill
Nagyon tudom ajánlani ezt a csodamasinát.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
A nyomorult t25/2 simán beáll mögém és stopol. Hogy az istenbe van ennyi barom ebben a játékban?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Dobi 562
addikt
Heh. KV-3 122-es lövegével lőttem egy 0 dmg-s critical-t sturmpanzer II oldalába...
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Snooker
senior tag
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. május 13. 19:28:33
Jármű: T-82
Szerzett tapasztalat: 2 940 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 107
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Pusztító, Elit lövész, Mesterlövész, Top Gunnem volt rossz
ja és végéről a 3. voltam a listában
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, költsek-e a játékra, de végül is nem bántam meg. Tök jó vele menni, baromian élvezem a dolgot.
Győzelem!
Csata: Komarin 2012. május 13. 14:55:53
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 934 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 76 810
Csatában elért Achievement: Leclerc Kitüntetés II OsztályCsata: Mountain Pass 2012. május 13. 18:45:46
Szerzett tapasztalat: 1 689
Szerzett kredit: 100 356
Csatában elért Achievement: Páncélvadász, Mesterlövész, Top GunGyőzelem
Csata: Abbey 2012. május 13. 19:18:08
Szerzett tapasztalat: 1 492
Szerzett kredit: 91 831Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. május 13. 19:26:56
Szerzett tapasztalat: 1 708
Szerzett kredit: 97 296
Csatában elért Achievement: Mesterlövész23 csata után így állok vele: (csütörtök óta van meg, eddig ismerkedtünk)
Battles 23 [60.87%]
Average XP per battle 892 XP
Destroyed 34 [1.48]
Spotted 46 [2.0]
Average inflicted damage 1461
Accuracy 82.03%
Capture points 76
Defense points 0
Efficiency rating 1742[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataSouth Coast 2012. május 13. 19:44:01
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 585
Szerzett kredit: 51 309Prémes. 8/8 találat, még mindig 122-es ágyú (átütő volt az összes).
-
Plokijuma
aktív tag
válasz D.Orion #49022 üzenetére
Ezt a hit ratio dolgot szerintem tök felesleges nézni, sose értettem miért veritek a nyálatok rá (bocs a kivételtől)
Nekem konkrétan 2dolog miatt alacsony:
1) mert fűre-fára rálövök*, ha látok dőlni fákat Illetve ha "eltűnik" az ellenfél, akkor is lövök párat oda még. (Blindshotolok ezerrel, nyilván ésszerű keretek közt)
2) Néha elég sokat játszom alacsony tierben, ahol bizony igen pontatlanak a lőfegyverek. Főleg a sószoró-félék ("meggymagköpő")Sokan alábecsülik a blindshot értelmét : egyrészt ha nem is találod el az ellenfelet, attól még zavarod szegényként + legtöbb tanknak annyi lövedéke van, hogy nagyon-nagyon ritkán ürül ki az ammorack, tehát legrosszabb esetben is csak kevesebb töltényed marad.
Szóval a blindshot miatt (feltéve, hogy be is talál pár véletlenszerűen, mert sejted hol az ellenfeled) logikailag az alacsonyabb hit ratio lenne az ideális, mert azt jelenti, hogy próbálkozol (és fejben nyilvántartod ellenfeleid pozícióit)
Blindshot hátránya: több kreditbe kerül a csata + hit ratio romlik. De a teljesítménymérő statok (eff.rating és társai) nem veszik figyelembe ezt az értéket.
* = nyílván akkor, ha a lövés miatt nem várható, hogy felfedeznek engem
[ Szerkesztve ]
-
kisküzdő
tag
Van úgy hogy az aranyon vett "dicsőség" is jó Épp emiatt fejlesztem a Jagdpanther-t Az Arty-nak meg az AMX-et.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
sanya67
tag
Győzelem!
CsataMines 2012. május 13. 19:52:18
JárműT32
Szerzett tapasztalat: 3 570 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 52 542
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész, Pusztító, Elit lövész, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top GunEz most jól esett!
Vissza a vörös képernyős témára:
tegnap lefuttattam, azóta semmi.
Az imént E75-ben újra előjött....faxomba! -
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Plokijuma
aktív tag
Nézz tükörbe, te is azzal voltál
Egyébként ilyenkor tudnak a light tankok nagyon hasznosak lenni. Csak spottolni kell és minél tovább életbe maradni. Igaz 5-6 artynál már sanszos, hogy a cikázó full speed-del rohangáló T-50-2-t kikapja valamelyik arty egy kis mákkal.
#49037: emre
Ha pillanatnyilag sok az arty az MM se tud sok mindent tenni.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Plokijuma #49039 üzenetére
kabbe, talán én programoztam így?
(#49038) Runo
Ok, te meg addig nem játssz ezzel, amíg előre meg nem tudod hogy melyik mapon milyen felállásban lesz a következő random csata.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálam is volt ma hasonló + a sok "lelkes" játékos miatt nem sikerült duplázni.
Mondjuk már nincs jelentősége, holnap éjjel végre jön a Diablo 3, így nyugdíjba megy a WoT hosszú hosszú időre nálam...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tibi2013
csendes tag
hogyan kell artyval lőni? hiába lövöm az emebrt nem sebzi meg [német nemzettel vagyok]
@ollie úgylátszik nem magyarul fogalmaztam meg a kérdést
de akkor felteszem mégegyszer
Hogyan kell az artyval lőni?
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz #56230144 #49012 üzenetére
Érdemesebb prém accot venni, de ha van sok GOLD-od, vagy gyorsan akarsz valamit elérni akkor igen.
Minden relatív... van aki naponta lejár a kocsmába egy ezrest elkölteni (annyiból még berúgni sem lehet jobb helyeken), van aki minden második hétfőn áldoz egy húszast "konzumlányokra".
WoT-ban havi 30-40K Golddal nagyon gyorsan lehet haladni, de átváltható XP-t nem lehet venni, azaz mindenképp kell játszani és XP-t gyártani, hogy át lehessen váltani. -
sanya67
tag
Ismét vörös képernyő...kicsit tele a bré!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest