- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz fsb1000 #30998 üzenetére
igen, a magas oktános benzin miatt , de nem is kellett ki gyulladnia .. van egy videó ahol a panther lövi meg az m4es sermant 2 en élik túl a lövést a parancsnok láb nélkül mászik ki a tankból, utána az m46 oldalról kilövi a panthert mind az 5 német katona sértetlenűl jutott ki és teljesen harcképesen
D.Orion: a tigriseket csak akkor vetették be amikor olyan célpontok voltak amivel a többi tank nem tudott el bánni, és meg volt határozva hogy előre fel kell mérni nekik a terepet ( milyen a talaj milyenek az utak stb)
Járókeret: amcsikat csak akkor ha erős az idegzeted, he akkor ha sima ap lőszerrel nem tudod át ütni,ap akkor ha biztosan átviszi a páncélt
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok!
Még úgy mondd kezdő vagyok.. jelenleg egy usa M2 medium tankkal nyomulok. annyit már tudok, hogy milyen tank típusok vannak (arty,felfedező,stb) és hogy ezekkel körülbellül hogy kell játszani, viszont a muníció típusokkal nem vagyok tisztába. Mikor kell a páncéltörőt és mikor kell a sima lövedéket használni. prémiumot nem használok...
illetve a nemzeteknek megvan adva,hogy melyik miben jobb? pl hogy az amcsik azok inkább a light tankokba ?... ilyesmi
köszönöm
-
CptMisi
őstag
válasz fsb1000 #31000 üzenetére
Revolver tárhoz nincs is töltésgyorsító. Viszont a Lorraine két lövése között 3,5s telik el, az 50 100nál meg 2s.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
_seth_
veterán
válasz Paul119 #31004 üzenetére
Milyen háborúban vettek ezek részt? Csak mert az m46 panther ellen nem tudom mikor lehetett bevetve.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
CptMisi
őstag
válasz fsb1000 #31010 üzenetére
Nem értem, hogy miért nem lehet rá töltésgyorsítót tenni, de mindegy. Így is jó, csak a logikáját nem értem.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Paul119 #31009 üzenetére
Hát.. eddig úgy gondoltam, ha egy páncéltörő lövedék áthatol, akkor ott a teljes legénység megsemmisül, mert belül egy légtérben vannak.
De lehet a motortér, vagy akármi szintén páncélzattal van leválasztva és sem a nyomás sem a tűz nem tesz bennük kárt bizonyos esetekben. -
D.Orion
veterán
válasz Paul119 #31009 üzenetére
Ezt a videót kerested. Elképesztő, hogy tulajdonképpen hármat lőttek a Panther-re mire az rendesen elkezdett égni. Gondolom a parancsnok az első bekapott találatnál azonnal kiadta a parancsot a tank elhagyására. Vagy pánikba esett vagy nem látták az ellenséges tankot, vagy csak simán úgy gondolta, hogy nincs esélyük időben visszalőni.
-
MCGaiwer
addikt
válasz CactuS #30996 üzenetére
mindenki számára egyértelmű hogy a bkv átalakításra szorul. viszont gondolom azt tudod hogy nem 2 nap megcsinálni. jelenleg sürgős intézkedés kell, valószínűleg kisegítik megint, de ez már tényleg az utolsó utáni eset.
pontosan nem ismerem az elképzelést, de úgy tudom budapest központi régióira vonatkozna. ilyen van londonban newyorkban párizsban is, és sok más nagyvárosban is. a cégek ne a város közepén telepedjenek le, hanem az agromerációban, így el lehet kerülni a belvárost és a díjat.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Paul119
addikt
válasz D.Orion #31015 üzenetére
ezaz igen , szerintem úgy gondolta hogy az emberei élete az elsődleges,ha nem lettek volna ott még egy m26 szerintem gondolkodás nélkül vissza lőtt volna , m26osból sem nagyon másztak volna ki élve szvsz
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
CptMisi
őstag
Ha egy emberen lehet gyorsítani (hogy?), akkor a gépen miért nem? A hosszú töltést itt is emberek végzik, csak az egymás utáni gyors sorozatnál tölt gép. Ha gépet nem lehet gyorsítani, nem értem miért, akkor nem a két lövés közti idő csökkenne, hanem a hosszú töltés. Mondjuk nem tudom, hogyan gyorsítja fel valami az embert...Normális esetben egy ember éles körülmények között maximumon teljesít alapból.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MCGaiwer #31016 üzenetére
Persze, egyértelmű, hogy nem két nap, csak az a baj, hogy nem úgy tűnik, hogy változtatnának a dolgon. Pl: Láttam a behozott 10 éves buszokat maximum 1 millió kilométerrel, nem mondom, hogy rossz állapotban vannak, de lehet nekünk is jó lenne a hazai gyártású busz, ha már az amcsiknak is megfelel)
Ez nem a dugódíj. Azzal nincsen semmi gond, legyen a belvárosban, főleg, hogy a 4es metró miatt kötelező lesz bevezetni - bár ezt is elfelejtették mondani anno -. Mi a 11. kerületben vagyunk, annak is a déli részén, de az autóink egész Pesten és országszerte mozognak, így kénytelenek lennénk megvenni mind a száz akárhány autóra ezt a matricát.
Na mind1, ez nem ide való és politikába sem akarok belekeveredni.
On:
Jelenleg a PzIV-el tekerek a német ágon. A cél inkább az E-100, mint a Maus. A kérdés az, hogy melyikkel járok jobban: PzIV -> VK 3601 H felé forduljak egyből, vagy a Tiger Pből fejlesszem majd ki a Tigert?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Sixkiller6
őstag
talán néha én is bemutathatok egy meccset, sajnos replay nincs, pedig...
Ferdivel a Fjordokon, 10 kill:
9 killem volt már többször is, 10 még soha.
mondjuk furcsa, h csak 1975 xp-t adott.Victory!
Battle: Fjords 2012. február 1. 18:36:39
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 3 950 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 55 984
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Sniper[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
CptMisi
őstag
Az autoloader a játékban kb. úgy működik, hogy a parancsnok a rádiós és a lövész táraz, és onnantól veszi át a szerepet az autoloader, mikor már mind a 6 be van tárazva. Az egylövetű ágyúk játékbeli működése igencsak eltér ettől, ott nincs tár, ehelyett az 1 vagy 2 töltő közvetlenül betölt.
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #31027 üzenetére
Javíts ki, ha rosszul tudom, legalább okosabb leszek! Én ezt tapasztaltam. Ha a vezetőn kívül bárki megsérül, lassul a tár töltése, de a 2 lövés közti idő nem. Ammorack találat mind a töltést, mind a sorozatot lassítja.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Első csatám a 90mm-el szerelt T29-el:
Victory!
Battle: Fjords 2012. február 1. 19:14:17
Vehicle: T29
Experience received: 956 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 14 244
Battle Achievements: InvaderAz egész csatában egy lövésem volt, az is egy T-50re. Lassú ez a tank, csak mázlim volt, hogy a csapattársaim mindent elintéztek. Lehet, hogy ha hagyom, hogy megöljék a Löwe-t, akkor még én is több xp-t kapok.
Itt is top tank voltam alap tankként, meg most a második csatámban is az vagyok. Persze ha majd fejlesztem, akkor már T10 csatában fogok játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
valaki adna akkor egy kis segítséget a kérdésemmel kapcsolatban? köszönöm
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Járókeret #31005 üzenetére
HE-t általánosságban nagy kaliberű rövid csövű ágyúval érdemes használni. (pl: Su152 alapcső, KV - trollgun).
Nincs ilyen lista, hogy melyik nemzet miben a jobb. Azt szokták mondani, hogy mivel oroszok - afaik fehéroroszok egyébként - fejlesztik a játékot, ezért az oroszok jobbak a többieknél. Nézőpont kérdése, kinek mi fekszik.
Egy jó ikon pack segíthet a páncélértékek áttekintésében, ha nem akarod mindet megjegyezni fejből.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
vhw
addikt
válasz fsb1000 #31022 üzenetére
Vegyük mondjuk az AMX 13-75-öt. A játékban egy 6os tárja van (a valóságban azt írják két darab hatos tárja volt) Ezt a tárat úgy kell elképzelni mint a revolver típusú pisztolyokat, belepakolják kézzel a 6 (illetve 12db IRL) töltényt (tankon kívülről!). Mikor tele a tár, onnantól kezdve automatikus a fegyver működése, ki lehetett lőni üresre a tárat.
Tehát ebben az esetben a rammer mint olyan eleve "alapfelszereltség".Ellenben a "hagyományos" ágyúknál alapból egy ember (avagy kettő) pakolja a töltényt, amit kézzel kellett beletolni a csőbe. Nekik segítség a rammer, mert így csak egy "sínre" kell rakniuk a töltényt, ami a cső végén van, és gép segíti helyére a töltényt, ami meggyorsítja a folyamatot.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
erikke17
őstag
Mitől látom néha azt hogy a haverral chatelünk a garázsban, vagy a csatatéren is ha valaki ir csillagokat mutat. Magyar és Angol szövegnél is láttam egyaránt...
PL.: ****** aztán megyek én is.
Aki gondolja felvehet barátnak vagy ha úgy érzitek beirhattok 1hsz.-be :[Erixx93]
Előre is köszi.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
D.Orion
veterán
válasz balintka #31033 üzenetére
Valamit elcsesztél ugyanis nekem rámegy... Ha csak a 90mm-es gun-t rakod rá, akkor az felmegy lánctalp nélkül is. Marad még 40kg szabadon. Nem lehet, hogy neked van fent valami? Pl töltésgyorsító vagy hasonló dolgok, azok is kg-ot foglalnak.
(#31036) erikke17: Settings-ben van egy olyan, hogy cenzura.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Járókeret #31038 üzenetére
Néhány hete - hónapja (?)- változtattak a HE sebzésén. Eddig úgy volt, hogy amit nem lősz át sima páncéltörő lövedékkel, azt tudtad csipegetni HE-vel. Ez mára megszűnt, így kis kaliberű vackokból nem igazán érdemes azzal lövöldözni.
De majd hozzászólnak az okosabbak is, illetve ha rákeresel a topikban, akkor pár napja 1x már előkerült ez a kérdés.
-
-
virkir
veterán
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
adarock
csendes tag
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne felétek
M4A3E2 vagy M4A3E8 Shermant vegyem meg ?Ada
-
virkir
veterán
válasz Gyuri27 #30964 üzenetére
Igazából semmi különös.
A múltkor az itt megjelent ember szvsz elújságolhatta klánon belül amit olvasott aztán kezdtek megjelenni a játékban chat ablakok tök ismeretlen emberektől bármi szöveg nélkül, míg egyszer rákerestem az egyikre és HAC-R-es volt. Na azonnal ment az ignore listába.
Ma meg összefutottam a haverunkkal jancával mines-on.
Az ellenfélnél volt egy haverjával és egészen addig amíg azt is fel nem raktam az ignore-ra folyamatosan agitált, hogy menjek fel TS-re beszélgetni.
Na de minek? Levernek virtuálisan vagy mi?
Ja lehet egy tipped, jancát hol lőtték ki ha az északi oldalról a II.-es pontból indult, kíváncsi vagyok eltalálod-e"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz virkir #31042 üzenetére
Igen ezt láttam én is, de ez már modernebb megoldás. Ezekben az AMX-ekben még ilyen revolver típusú cucc volt, azért is van ilyen torony rajtuk. A torony hátsú tégla alakú részében volt a két tár. A T-90-nél már nem ezt alkalmazzák.
fsb1000: itt balance szempontból szabták át a dolgokat bizonyára (ugye alapból felezték a tárak számát) Másrészt a valóságban megoldható lett volna, hogy félig üres tárat is újra feltöltsenek, ha úgy adódik, ami persze rövidebb idő mint egy teljes újratárazás, de ha ezt a játékban is így valósítják meg, nem lenne a "hosszú töltési idő", amíg állítólag védtelenek a franciák és akkor lehet jól kilőni őket. Csak ugye a gyakorlatban már az utolsó lövés előtt úgy helyezkedik az értelmesebbje, hogy angolosan (franciásan? ) távozhasson, aztán próbálja az ember követni... jobb esetben elkapja, rosszabb esetben elhagyva a fedezékét beleszalad az ellenség többi tankjának kereszttüzébe.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
marked one94
őstag
De jó ma reportól 2db type mert egyedül kicsináltam őket(na jó volt egy kis segítségem) Gold lőszeres vagyok meg meccs után írt az egyik hogy noob vagyok meg csalok...
Itt a videjóóó:
[link]Tiszta vicc ami ma van a pershingel ha a csatába csinálok valamit mint pl itt, akkor simán kikapunk de ha nem van 2-3 lővésem akkor meg nyerünk.
You'll Never Walk Alone
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest