- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
törölt tag
Azért mondjuk annyit elvártam volna a WG-től,hogy a Gift Shop-ot jobban karbantartják...Az odáig rendben van,hogy sok játékos akar ilyenkor venni minden féle tankot,aranyat stb,de azért birnia kéne a szervereknek...Szerintem!
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #50002 üzenetére
"Because of the huge amount of gifts that were send to each other it COULD take up to 3 days. "
meh
(#50007) Fel: Lehet, hogy a sok gold transfer miatt tényleg gumilövedéket tölt neked a játék
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Fel
addikt
Aránylag jó kör E-50-nel:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. május 19. 12:12:25
Vehicle: E-50
Experience received: 3 336 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 58 890
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Steel Wall, Sniper17 lövés, 17 találat; 3502 sebzés. Igaz, itt is megesett, hogy az M12 frontja pattintott egy lövést...
r1E3S3E7T: Milyen gold transfer? Én most nem veszek egy unciát sem. Engem hagyjon ki a szórásból! Osszon annak aki veszi a csomagokat tuctjával
Lehet ezért..
Premium Account expires on 2012. május 19. 21:01:26.
Na de francokat. A megmaradt aranyam majd jól elköltöm IS-6-ra vagy T26E4-re[ Szerkesztve ]
-
pws
aktív tag
Most fedeztem fel, hogy az M18 Hellcat egy gyöngyszem. Cc 200 kört mentem vele, eddig 59% win aránnyal. Most sokkal jobban szeretek vele játszani, mint a T54, v Batman-nel. Csak ajánlani tudom.
Pozitív
- gyors egyenes menetben
- jó AT löveg, pontos
- kicsi észlelhetőségNegativ
- lassan fordul
- torony is lassan fordul
- vékony páncél -
Kelvin
őstag
Irigyellek érte, de nem sajnálom tőled.
Itt látni, hogy tényleg gond van.
A legnagyobb baj, hogy sokan azt hiszik még hétvégén lesz megoldás a problémájukra, az egész birigád a Volga partján napozik...[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #50012 üzenetére
Sebedre tapaszt máshol keress....
ja... és megint olyanba szóltál bele, amit nem érthetsz.
--
(#50004) Runo: Attól még lehet adekvát választ adni a kédezőnek.
Pl. olyat hogy 1-2 hetente van akció és tankok felszerelések, egyebek rotációban váltják egymást, tehát ha türelmesen vár akkor sorra kerül az amit ő szeretne venni kedvezményesen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mint ahogy minden topiknak, úgy ennek is megvan a maga.... védőangyala, aki azt hiszi magáról hogy ő irányítja a galaxist
Akinek nem inge, ne vagye magára -
Dryman
őstag
Rühellem, utálom, gyűlölöm ezek a francia kis fostaligákat! ma reggel egy 13-90 bujocskázott várta-várta, míg jön egy 3 csíkos támogatás és majd Ő oldalról csakis Ő gyalázza a Tigrisemet......hát nem jött össze ennek a kis söpredéknek....kivártam és szépen szétcsipeggetem....
Nem tudom kinek jön be ez a pofátlan harcmodor, ami kezdődött a Type59-el és magaslatokra hágott ezekkel a francia fostaligákkal....itt nem is céloznak, csak a rombolás a lényeg..telibever, és rohan tovább....hát rohanjon ki az anyjából az a sok köcsög aki erre hajaz![ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz #56230144 #50014 üzenetére
Dehogy... "szakmai" gondolat csere a főfolyam, némi pénisz növeléssel, meg kiazokosabb húzzál csába népi játékkal fűszerezve. Néha homok kerül a gépezetbe, azt okoskák prüszkölnek kicsit.
Én épp azon gondolkozom, hogy valamelyik nagy tankomról átrakjam a jól képzett legénységet Loltrakira, és azzal üssem a népet. Megnyugtató csaták... mindenki rohangál össze-vissza és nincs arty.
Már le is festettem a kedvencem:[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Balesz1899 #50017 üzenetére
FSB nem mindig ilyen,lehet rossz napja van vagy mittomén,de például nekem szokott segiteni,meg játékban is beszéltem vele,és nagyon jól el tudtunk beszélgetni.
FSB:Én MS1 el csináltam ezt
Dry:Sajnos ez is egy taktika
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Az E50-es kör prémiumos?
Győzelem!
Csata: Komarin 2012. május 19. 12:45:21
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 3 158 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 083
Csatában elért Achievement: MesterlövészCsak mert 2000 sebzés, 14/12 találat, és úgy érzem túl vagyok fizetve.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
hemaka
nagyúr
Ha valaki akar T9/10 platoont tolni, az írjon üzit a játékban -> Mjord
-
Tesi
tag
Hali. Honnan tudjátok ,hogy mennyi sebzést osztottatok ki? Van rá valami addon?
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
-
Dryman
őstag
Az SPG 2D mode problémára visszatérve, tényleg működik a wot fórumban megírt beállítási lehetőség, csak annyi a hátránya, hogy beállítás után a vertikális inverzio mindaddig a megszokott módon működik, amig meg nem jön a köv frissítés, ez esetben mindig alapra áll vissza.....meglepő ficsör ez a wot-os fejlesztőktől, de legalább meghagyták azt hogy okosba a kliens eldugott beállítási munkakönyvtárába felül lehessen írni ezt-azt....
-
fsb1000
nagyúr
Én csak a WoT Loggerből tudom a csatánkénti sebzést. [link]
Illetve van egy új program, amivel a replayokból lehet kiszedni ezt az infót, de nem mindenki készít replayt.Ha pedig arra gondoltál hogy tankonként összesítve, arra ott az ingame stat, vagy Dossier stat, de a Wot logger is nagyon szépen mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
WoT Logger segítségével.
emre: Igen, az még prémiumos. Este 9-ig tart még a "jó világ".
[ Szerkesztve ]
-
Plokijuma
aktív tag
-
Dryman
őstag
válasz #56230144 #50020 üzenetére
tudom hogy ez is egy harcmodor, el is fogadom egy gyors T50, T50-2 esetében, ahol a sebzési ráta a gyorsaság mellett megítélésem szerint éppen arányos, de könyörgöm ne tegye már ezt egy xaros 13-75 vagy 13-90....
Azzal hogy magasabb tier kategóriába emelnek egy tankot, nem biztos hogy elérik azt a célt, hogy tulajdonságait a valós mértékekig optimalizálják.....ezzel szemben belátom azt is hogy ez egy játék, és a valóságban is lehttek ennyire gyorsak és erősek ezek a francia alkotások...bár ezt csat kétkedve fogadom el! -
babferi
tag
válasz Dryman #50030 üzenetére
En most a 13-75-nel tartok , a 13-90 a vegcel egyenlore . A gond ott kezdodik , hogy ezekkel a tankokkal szinte csak ez a ket harcmodor hasznalhato. Az egyik amit az elobb te irtal , hogy megbujok , kivarok es rarontok egy ( esetleg mar lesebzett ) hevyre , aki eppen massal van elfoglalva , kitarazok ra es tovabb allok . Vagy a masik , hogy falkaban mozgok vele. Bizonyos tulajdonsagaik miatt a francia takok nem hasznalhatoak ugy mint mondjuk mas nemzet tankjai ! Ezt el kell fogadni .
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. május 19. 13:36:32
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 1 042 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 480
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kiváló Lövészi love Tankova 50 (T-50) Prém nélkül.
-
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #50033 üzenetére
Már miért ne állna. Az a kihívás nem a PzIV-et kilőni.
Vagy mégse..."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vörös báró
csendes tag
válasz #56230144 #49977 üzenetére
Szeva! Én próbáltam már a T34-85-t ill. még fejlesztésben van ,hiányzik a csúcsmodell löveg róla.A 122-es löveggel suhogtatok ,de ez nagyon lassan tölt a tűzgyorsasága 5-6 .A 100 milliméteres löveg után többet tudok mondani ,bár így sem rossz ,de nem sorolom a kedvencekhez..Persze ez szubjektív. Jók az orosz tankok jó néhánnyal alkottam már nagyot(t26,bt2,t48!!!!!)
-
törölt tag
válasz vörös báró #50039 üzenetére
Meglessük majd,most leáltam a fejlesztésével,most T-50,meg T-25 van funra,azokkal megyek néhány kört,és ami meg lessz felhasználható xp T-25-ön azt majd átváltom szabad tapasztalati pontra
-
babferi
tag
válasz #56230144 #49977 üzenetére
Nos nekem volt , ugyhogy leirok par eszrevetelt. Amig nem fullos addig kisse szenvedos (bar a legtobb tankra ez igaz ) . Nem tudom honnan halottad , hogy pattogos , de az nem igaz . Ha a tornyat tudjak csak loni akkor tud pattintani ( a nagyobbak mar azt is atlovik persze ) De a teste az szinte ugyan az mint a T-34 nek , szoval eleg papir , konnyen hal a legenyseg es a modulok is rajta . A HP-ja az egyik legkevesebb T6-ban . Nem egy furge joszag , de mozgekonysagara nekem nem volt panasz . Az agyuja az tenyleg jo a medek kozt azon a szinten , es most ez a 100mm-es D10-T-re ertem mert csak azzal hasznalhato ha mar megvan . Ha topp tank vagy akkor lehet vele apritani rendesen. Ha a kisebbek kozt vagy akkor ne nagyon partizankodj vele !
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
kisküzdő
tag
Győzelem!
CsataSteppes 2012. május 19. 14:24:54
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 020 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 004
Csatában elért Achievement: MegszállóHát nem ez lesz a "farmos" tankom .
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
D.Orion
veterán
Szakadna le az ég, hogy megint idióta gyökerekkel kell játszani! Prémium nélkül M103-al 800xp és 48K credit egy vesztes körben.... Nem lőttem széjjel mindenkit ááá 26 lövés 24 találat...
Mégis mikor kell felmenni játszani, hogy ne ezekkel a gyökerekkel találkozzak akiknek még 700at sem éri el az eff-je és T9 T10-ben rohangálnak!
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz D.Orion #50044 üzenetére
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. május 19. 14:48:38
Vehicle: M103
Experience received: 2 170 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 36 138
Battle Achievements: Mastery Badge: II ClassNe csesszed meg 5 kill, IS3, E-75, E-50, E-50, T32. 18 lövésből 15 talált. Az 5 toptank, csapat többi része meg bújócskázott.
-
bullseye
addikt
válasz #56230144 #50020 üzenetére
FSB amúgy jó gyerek, és még aktívan segít is sokaknak, csak mellette játszmafüggő erősen, és itt aztán (vagy bárhol máshol a neten...) azok egy részét nagyon jól ki lehet élni, pl. a Bíróságot...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Kelvin
őstag
Az álcaháló, távcső és a többi felszerelhető kiegészítő lassítja a tankot? Úgy értem 2-3 × 100-200 kg -os súllyal befolyásolják a tank sebességét? Én úgy vettem észre, ti?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
freelancer
tag
válasz Balesz1899 #50017 üzenetére
Nyithatnénk neki egy új topicot pl:
"Min ezeröccázas e-pénisszel rendelkező nolifer kocka megmondó
csillámfa...helikopterek totyikja, belépés csak 100k huf értékben aranyat vásárlók részére és 100 csata naponta, a mottónk a pofa számít nem a zíkú ... mer mi lesz@runk mindent és mindenkit".Előbb utóbb észreveszi, hogy ő a topik bohóca.
[ Szerkesztve ]
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
Desmodromic
csendes tag
válasz Iron Funeral #50006 üzenetére
Hali!
Ma vettem némi ellátmányt 10 órakkor és 15 óra körül jóváírták, úgyhogy van remény.
-
babferi
tag
válasz Kelvin #50047 üzenetére
Hat azert egy 40-50t-s dogokon az a par szaz kilo pulussz eszrevehetoen nem latszik. A rapeszpancel ami mar eszreveheto tud lenni . Meg talan meg 10-20t kozotti tankokon egy kicsit , de nem ettol lesznek buko koreid ...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest