Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz tbw #40473 üzenetére

    Tök kár, hogy az anti-air pl. saipan ellen sose bugos, mindig leszednek, ha akár csak 1+ cirka fölött körözök, pedig azon t10 repcsik vannak, HP-re gyúrva. Ha a cruiser közelében (< 6 km) USA, vagy FRA BB van, akkor is. (Ráadásul a saipan alapban kis rajokkal dolgozik, és minél kisebb a squadron, annál gyengébb ellene az AA - a fighter viszont annál erősebb)

    Egy Desmo, Worc, de akárcsak egy Cleveland, ha solo-ban van is, max. 1 dobás, a raj többi része kuka. És nincs abszolút immunity, pl. zuhanó bombázás közben is halhat az aktív támadó raj.
    Alaska, Mino tűnik amúgy a legdurvábbnak, azokat a meccs végén is halál támadni.

    "DD anti air jobb, mint egy cirkálóé," aha...
    Tényleg egy patch-et játszunk a játékon belül?!
    BÁRMELY DD még mindig a legsérülékenyebb egyedi célpont egy carrier-nek.

    Amit el tudok képzelni, hogy a hajód AA-ja meg lett pörkölve tűz által. Ezek a "kivégezzük a cirkát egy dobással" jelenetek még a játék vége felé is nehézkes móka, (pláne, ha 5-6000 hp fölött van)
    Szóval milyen "régi szintű" anti-airt akarsz, ránézel az égre, és essenek a legyek, mi?

    Próbáljatok már egy CV-t néha azért, csak hogy lássátok, miről sírtok.
    Szar class, meg nem való ide, (DE EZ MÁR AZ RTS formára is igaz volt!); emellett röhej kirohanásaitok vannak időnként, és itt látszik, hogy a rework utáni CV szemszögből totál nem ismeritek a helyzetet, különös tekintettel az aktuális patch-re.

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák