- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #39899 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy a repcsik már nem látják a torpokat.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #39901 üzenetére
hááát ... emlékszem én még arra az időre, amikor mindenki anyázott a troll 3 - as Shima szakaszok miatt
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #39901 üzenetére
Két dolog:
A DD ellen meg lehet próbálni pár trükköt. DD-t is lehet lőni azonnal BB-vel, ha spoton van, mivel elemi érdek tépni őket ahol lehet. De egy cv-vel semmit nem lehet csinálni.A másik: tiszta vicc, hogy foglalták az "A"-t , olyan korán kezdték foglalni (nmy), hogy egyértelműen DD volt, és teljes erővel megy oda egy BB egymagában. Mégis mit várt? Milyen elképzelése lehetett a játék mechanikáját illetően?
sith7 : nekem akkor segített CV, azt is akaratán kívül, amikor szükségem voltt az AA-jára, és direkt közel mentem hozzá
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
LK
addikt
Én nem genyóságból írom,amit írok. Fox szeret trollkodni, ezzel nem tudok mit csinálni. És felhívom a figyelmedet arra, hogy ne mosd össze vele! De annyit elmondok, hogy képzeld, én felfogom ésszel, hogyha meghal a cv-nk nekünk annyi, és nem egyszer fordultam vissza megvédeni a seggét, valamint írni szoktam nekik, ha túl közel van az nmy, és várhatóan összeomlik a cv oldali szárnyunk, hogy meneküljenek onnét. Cserébe soha a rohadt életben nem kaptam segítséget.
Egyébként Foxnak a stílusán kívül minden egyes szava igaz."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #39907 üzenetére
Ha 25 éves lennék, lehet hogy érdekelne, a lilaság. Nekem csak az a lényeg, hogy azt elérve magas tierben hasznos társként tudjak 1-2 jó menetet menni a topicban lévőkkel.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
sith7
nagyúr
Cserébe soha a rohadt életben nem kaptam segítséget.
Azzal, hogy kiszedi/cseszteti az enemy DD - t, az nem segítség ?
Azzal, hogy kiszedi/cseszteti az enemy top BB - ket, ha éppen te nem vagy az, az nem segítség ?Direktbe nem segít, mert már nem tud, és nem azért mert nem akar.
persze ez már milliószor le lett írva -
capulet75
addikt
Ha ez megvan, akkor lila leszel.
(#39910) sith7: az is milliószor le lett már írva hogy iszonyat dühítő hogy nincs lehetőséged védekezni a CV-k ellen, ha jön, akkor meg fog dobni. És amikor fordul 4x, ami külön röhej, akkor neked reszeltek. Az is vicc hogy belerakétáz random a füstbe, és mínusz tízezer, meg az hogy hangsebességgel közlekednek a gépek a mapon.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
LK
addikt
válasz capulet75 #39911 üzenetére
A próféta szóljon belőled.
sith: nem tudom, de most már nincsenek vadász rajok? Mert régen a vadászrajok tartották vissza a repcsiket, hogy első körben támadjanak. Most egyenesen odarepülnek hozzám és
censored-nak.De még mindig a koncepciót okolom elsősorban, nem a felhasználót.[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz capulet75 #39911 üzenetére
de van, csapatban kell menni ... hétvégén is volt nem egy meccs, ahol 2 kupacban közlekedett az enemy ... vért izzadva lőttem össze 50-60k dmg -et, de az összes gépem elfogyott.
Hiába dobom meg a legszélső hajót, a több repülő belemegy a hajók légvédelmébe, és vége .... a meccs felétől másfél, 2 percet kellett várni, hogy feltöltsön a raj ... 2 -4 fős rajokkal támadtam, és örültem, ha egy torpedó betalált.
Ha ilyen lenne, minden meccs, ahogy leírtad, akkor minden cv - s a szerveren full lila lenne 200k átlag dmg - el
LK
Egy vadászrajt ki tud rakni minden kötelék, de ez is fogyóeszköz, ennek is van reload - ja, nem végtelen, és hiába teszem ki a közeledő enemy raj útjába, ha egy csöpp esze van kikerüli, és akit védeni próbálok az sem fog alatta megállni, mivel ennyi idő alatt nem is tud, illetve, nem fog álló célpontot játszani egy cv - nek .... hacsak nem Musashi, vagy Yamato az illető
-
félisten
Régebben nem akartak supportálni, most nem tudnak. no1 design.
Még azzal se nagyon lehet számolni, hogy odatojik egy fighter szakaszt föléd, mert a nyomorék design miatt oda kell hozzá repülnie a strike squaddal, márpedig a nagy farmolás közepén kurvára nem ér rá ilyenekre.Sőt, DD-t se fog spotolni legtöbbször, hacsak nem véletlen, ugyanis bár egyszerűen klikkelhetők számára, de nem annyira, mint a BB-k, amikben naaaagy lila sebzés van, és hát mint a disznó, mennek azokra szinte minden meccsen.
Számtalanszor láttam mostanában, hogy csak akkor dobja meg a DD-t, ha az már ott van a seggében.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Az a rossz érzésem van, hogy kénytelenek leszünk megszokni a megszokhatatlant. Nincs mit tenni.
Ma én is nyitok egy Aviation konténert. Lehet lesz benne egy KAGA
Egyébként ha lesz tesztszerver, biztos hogy kipróbálom a CV-ket. Lássam, hogy mi miért van. Egy biztos, ha valaki taktikailag jó, annak a kezében halálos fegyver egy CV.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szinte biztos, hogy lesz benne. Klántárs vett ötöt, 3 CV....
Ja és pont az a lényeg, hogy nem kell taktikailag jónak lenni.
Evés közben, szarás közben, kutyasétáltatás közben, gyerekpelenkázás közben is összeklikkeled magadnak a lilát, de legalábbis a kéket.
Napok óta klántárssal megyek szakaszban, ő változatos CV-kkel, és mindegyikkel szétszopatja az ellenfél csapatát, általában vagy én, vagy ő topxp. Nem egy unicum játékos.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #39916 üzenetére
Meglássuk.... Ha nem dob CV-t, akkor csak a tesztszerveren tudom megnézni, mert nem költök rá dubit. Nem tudom,mi értelme prém CV-ket ingyen adogatni
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #39916 üzenetére
Az kb. lotto 5 szintű mák, elég sok egyéb fórumos komment alapján a CV nyitás esélye talán 10% v. akár jóval az alatt (a prem kontikban...)
Más: ezt jó lenne tisztázni, de nekem is úgy rémlik, h kb. tavaly év vége óta a CV repcsi nem látja a torpedókat.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #39923 üzenetére
feladom
Chabe89
hüle -
Nordic
Közösségépítő
Amúgy miért szól be, ha amúgy nyertetek?
-----
Az eddigi legjobb DM meccsem. Lehet a 3k base is meglett volna, ha nem lopják be előlem a Neptune/Midway/Z-46 killt, mert ugye mindenki megvárta, amíg 1k körüli hp-ra lesebeztem őket, és akkor sorozták meg mind...
[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
Kérnék egy kis segítséget. For 7 days, this cruiser is yours Admiral Graf Spee. Nem kaptam meg? Ilyenkor mit lehet tenni?
-
LK
addikt
válasz Chabe89 #39924 üzenetére
Fox : nemtom miért, de naponta kapok ajándékot 1 hónapig. Abban van-volt két konti,nem kellett vennem.
A pirosak a micsodájukkal nyomkodják az egér gombot.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
a lenti lyrics-szel, korabeli filmrészletekkel
egy kis kultúra
Ütős, meg is könnyeztem.....[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #39937 üzenetére
A klip a lényeg. Én nagyon szeretem őket. Sok jó számuk van.
Sith : ha lenne Sabaton Bismarck, biztos rohadt drága lenne... Most tudtam meg wikiből, hogy svéd csapat, nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #39937 üzenetére
A kapitány az utolsó szavaival nyilván a CV-t szidta
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
olivera88
veterán
Most veszem észre csak h ennek az Orosz mini cirkának 1 torony / 4 ágyú van, és összesen 4 torony van.
Orosz Atlanta Csak itt ugyebár lesz rendes lövedék sebesség, 950 m/s.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
LK
addikt
Gyerekek sürgős help kéne! Akad csata közben a game egyik napról a másikra. Elkezdtem mindent visszavenni és továbbra is akad. Ötlet?
-
frame>24
addikt
Az előbb egy nem-AA speccelt Kitakaze-val másodpercek alatt lelőttem 5 gépet egy közeledő Graf Zeppi attacker rajból, a többivel nemtom, mi lett, valszeg már felszállás után visszahívta egy részét (ez egy taktika a rajméret csökkentésére).
Lényeg, hogy a me-155-ösök tényleg törékenyek, 1vs1 voltunk, csata legeleje.Apropó, gecijó cikksorozat a jelen prem CVk-ről, ha kicsit ismerkedni akarunk az "ellenséggel", vagy nézőpont szerint a saját erővel. (az első 2 rész a cím alatt, linkeken)
Igen, elkezdtem ezeknek utánajárni, mert szerintem a rework-ös CV-k HERE TO STAY* jellegűek lesznek, így viszont kell tudni róluk mindent.
* van ilyen is (ha már így zenéltek)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
TCSZ
senior tag
Érdekes hajók....
[link]Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
Unique upgrade-ek időlimitesek? Nekem dec.31-et ír a Montanához.
Infó nincs erről a globalwikin.Mindig minden mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest