- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Megnyalhatja a wg egyébként a tövemet, hétfőn még a vasárnapi streamnézésért kaptam twitch konténereket, azóta napi 6 streamet nézek 10 órán keresztül és semmi...
-
félisten
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz capulet75 #39807 üzenetére
Napi hány db / mennyi idejű stream után?
Mondjuk a db-szám nem lényeg, inkább szerintem az időtartam-kritérium lett "feltekerve"
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
Nekem csak az furcsa, hogy a Twitch kontikból napi 2-3 is simán jött eddig, most pedig napok óta 0 a kezdeti sc után.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #39811 üzenetére
Olival nyomultál?
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #39813 üzenetére
Jó esetben!
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #39811 üzenetére
Szoktam tanulgatni azért a wowsot, taktikát, ect... nem mint a sok rinyagép "a WR a hibás meg az MM" player. Nem agysébeszet azért ez.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Akagi
tag
válasz FoxiestFox #39805 üzenetére
Talán azért mert most kivételesen játszani kell a szuperkonténerért
[ Szerkesztve ]
Segítség eltévedtem!
-
félisten
-
Akagi
tag
válasz FoxiestFox #39817 üzenetére
Értsd úgy: épp elég konténert kaptál a twitch-ért mostmár játsz, nem lennék meglepve a maximalizálnák az összesen összegyűjthető konténerek számát, vagy az esélyét veszik egyre alacsonyabra. Bár lehet én vagyok furcsán összerakva .
Segítség eltévedtem!
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #39819 üzenetére
Nem bug, csak patkányok megint:
Crysantos 5 hours ago
"Hi guys,
We noted down the confusion about the limit and will add a disclaimer for the future that there is a limit in general. There was no bad intention behind that, sorry for the miscommunication. I understand you love freebies but please keep in mind that this is all free stuff with the only requirement to watch some WoWs on Twitch, there needs to be a limit on such things because it does have an impact on our in-game economy. We're still testing with this feature (e.g. introducing the epic chance with this campaign) and will keep testing."
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
szilva01
őstag
Csak megint genyáskodnak, beharangozzák, hogy ezen a héten szuperkonténereket dobálnak, a sok a paraszt nézi a hivatalos wows streamet, ami oroszul van, aztán semmi.
Persze nem panaszkodom, kaptam 50 ocean soul camot, a legjobb dolog ami ebben az évben eddig történt velem.
Szerk.:
Pedig Crystanos szimpatikus volt a KotS alatt...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #39824 üzenetére
Hát jó OP szakasszal. Délelőtt mentem 3 csatát, azt mind nyertünk, meg most este ezeket ebből 3 win.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #39824 üzenetére
Ebben a cv rémálomban ?
Hogy sikerült ? -
LK
addikt
Ne borzold fel a kedélyemet légyszi. A cv-k uralják a játékot ez nem változott. Semmilyen counter nincsen, a játék végéig csak az nmy cv-től kell tartaniuk. Áruld már el,hogy melyik másik osztály tudott volna 12 torpot beküldeni a hajómba,hogy 3 javítást elhasználva is kivégzett gyakorlatilag. Akit kinéznek annak annyi. Anyukája is eszembe jutott,nem tagadom.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
sith7
nagyúr
nem borzolom csak poén volt
Bármelyik DD ... régen azok miatt volt a sírás
Akit kinéznek annak annyi.
természetesen ez sem igaz, ebben a formában, ha az illető nem egyedül megy, akkor annyira nem egyértlemű
Anyukája is eszembe jutott,nem tagadom.
az enyém 1 éve stroke -t kapott, elég rosszul van azóta, őt szidhatod nyugodtan, hátha jobban lesz -
LK
addikt
Ne T-10 et nézd lehet,hogy jobb ott már az AA, nem hiszem. Nem vagyok vak. Egyedüli esély, ha nem engem néznek ki maguknak. Tegnap 3x rámfordult, -80% Hp. Így indult a játék. Elhiheted, hogy nem egyedül mentem. Ez BB nyelvre átfordítva olyan lenne, mintha 30-40k-s citadellákat lövögetnének, de úgy hogy 100% a cit esélye. A másik, hogy régen elvétve volt 2cv egy meccsben.
Anyukádnak meg jobbulást kívánok .[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Nordic
Közösségépítő
Mekkora beeteteés volt ez a twitch kontis dolog... egész héten egyet se kaptam. No comment...
-
redzsi
senior tag
12. Ranked:
- T10
- 7 vs 7
- CV
- T10 rental ships
...
- nope -
törölt tag
No nekem is elegem lett a CV-kből… Átjöttem a WOT-ból, mert elegem lett a kempelő felderítőkből, hát ezt is sikerült megutáltatni... további jó játékot mindenkinek!
-
Nordic
Közösségépítő
Helyettünk majd Foxi kifarmolja a rank 1-et
-
félisten
Mid tierben viszonylagos szerencsénk volt.
Szinte minden meccsen dupla CV, viszont nem minket hajkurásztak.
Ellenben az egyik De Grasse meccsen a japán T8 első klikkel lerakétázta a hajó harmadát, majd a meccs hátralévő részére békén hagyott, mígnem találkoztam vele, és a torpedósokkal befejezte létezésem.
Def AA, fighter repcsi (De Grasse-ra nem lehet spottert tenni) aktív volt, AA zóna szintén, és a De Grasse hangsebességgel közlekedik, engine boostom is aktív volt, nem tudtam kikerülni mindent.A rankedről meg hát akkor ennyit, ja. Játssza az a CV táplálékot 7v7-ben, akinek 1-nél több anyja van.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #39841 üzenetére
Én ezért is mondom, hogy mindenképp nerfelni kell az AA-t tovább, mert akkor legalább nem kell rád visszafordulnia, az első strike-al kipipálhat
Amúgy én ugyanígy jártam ma DM-el. Minden AA bekapcsolva, és 2 strike alatt leszedtem 2 plane-t... ő meg vitte a fél hp-m.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #39841 üzenetére
Játszottam veled,mikor De Grasséval voltál (tudom nem emléxel de nem is érdekes), és nem tudom hogy alkották meg a hajót, mert mikor hulla lettem néztelek, és rohadtul nem találja el semmi. Pedig szerverátlaga, maga a hajónak nem túl acélos. Amikor ellene vagyok sem tudom hatékonyan eltalálni, csak közelről. Nálam nem priority target.
Srácok, a Monarch-on van értelme a fighter rajnak ? Vagy inkább hülye kérdés volt ?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest