Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beluska11

    csendes tag

    sziasztok,
    egy kulonos wlan problemam van. upc kabelnetem van (wlan), modem+router, mindent a upc allitott be, mukodik is a laptopomon, es a lakotarsamen is. beadtuk elso csatlakozasnal a jelszot, a gep megjegyzi es azota automatikusan csatlakozik.
    tegnap azonban ki akartam probalni a masik laptopommal es az tortenik, hogy mikor csatlakozni akar, ahelyett, hogy kerne a jelszot, kiirja, hogy a halozat idokozben mar nem elerheto, aktualizalja az elerheto halozatok listajat es csatlakozzon ujra. kiprobaltam tobb jelszovedett halozatot (szomszedoket), mindnel ezt irja. ami nincs levedve, ahhoz viszont siman csatlakozik.
    ha a beallitasokat megbolygatom (WEP-nel valamit pipalgatok), akkor el tudom erni, hogy kerjen jelszot, de mikor beirnam a UPC altal beallitott jelszot (amit en talaltam ki es az alapjan allitottak be), akkor ismet hibauzenet, melyben azt irja, hogy a jelszonak ennyi meg ennyi bitnek kell lennie, vagy x vagy y ascii kodnak vagy xy hexadecimalis jel blabla...

    szoval nem tudok rajonni, hogy mi a hiba, mikor a tobbi gepen siman mukodik.az biztos, hogy ezzel a laptoppal nem stimmel valami, de fogalmam sincs, mi lehet az es miert nem keri siman a jelszot csatlakozasnal.
    koszi elore is a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák