- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz blackmajesty #32052 üzenetére
Azért használhatatlan mert nem lehet kitenni Lock Sreen-re?! Már ebben a fázisban is sokkal jobb mint a régi volt.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
blackmajesty
aktív tag
válasz hroberto #32053 üzenetére
Lehet kicsit erősen fogalmaztam, de igen, nekem ez így egyenlő a nullával. Nem szoktam sok értesítéssel foglalkozni, ami fontos az a lock screenen van, vagy a csempén egyből látom. Nem szeretem állandóan lehúzogatni a rolót, hogy megnézzem mi jött, ott a nem fontos értesítések vannak, amikkel majd törődök, ha épp nincs jobb dolgom. Ez van, ha egy jó dolgot elrontanak, akkor nem tudok örülni, hiába javítanak egy másik hibát...
-
snakebait
senior tag
-
szita.erno
aktív tag
Frissítettem a Facebook Messengert. De nem találók olyant hogy lehet törölni az üzenetet.
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
Zoli133
addikt
válasz szita.erno #32058 üzenetére
Beszélgetés balra húz és ott vannak a lehetőségek.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
zsoltzsolt
addikt
Frissült az Időkép, többeknek sz@rakodott az utóbbi napokban, hátha megjavult.
Amúgy az előrejelzése nálatok pontos? Mert, hogy hol épp hányfok, milyen időjárás, arra ok, de előrejelzés szempontjából annyira nem jó. -
Ryoo
senior tag
válasz zsoltzsolt #32061 üzenetére
Nekem csak tönkrevágta az élőcsempémet...ez az időkép egy kalap....
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
MrZidi
tag
Tudtok valamilyen nyomtató appot? ☺
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
jksx
senior tag
Az időképet nem találja az áruház. A keresési eredmény szerint nincs ilyen app
-
rumos XIII
aktív tag
Olyan appot keresnék, ami hívásnál, és messenger üzinél a vakut villogtatja.
-
chipesz
őstag
-
macika69
tag
válasz rumos XIII #32071 üzenetére
Igény lenne rá, sőt elég lenne, ha a windows "billentyű" villogna az előlapon, mint hívásértesítő. Majd a WP15-ben talán...Sajnos egyre többet tudnak az okostelefonok, de mint telefonok egyre kevesebbet...
-
consono
nagyúr
válasz macika69 #32073 üzenetére
Ez azt hiszem olyan, ami kikopik mindenhonnan, nem a WP hibája. Már a droidos telefonok többségében sincs értesítő led és az iPhone sem véletlenül a vakut villogtatja, mert nincs más... Pedig az igény tényleg meglenne rá (legalább is egy rétegnek biztosan). Úgy tűnik, hogy a gyártók rá akarják nevelni az embereket, hogy folyamatosan nyomkodják a telefonjukat. Ja, várj
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
macika69
tag
válasz consono #32074 üzenetére
Szerintem vannak koncepciók évekre előre. Ha már ma bele tennék az értesítő led-et mit lenne az ios 15-ben? Azért a régi Nokiáknak igen is volt előnyük, mint telefon. Egyet ne feledjünk ezek még telefonok. Ja hogy még ezen felül megannyi mindent tudnak? Mint egy polihisztor mindenhez ért lassan egy okos telefon, de igazán telefonnak lassan is kevés lesz. De mit várunk, amikor erre van igény, fb-on élni szinte már az életet. Apropó inkább igénytelenség.
-
brownus
veterán
válasz rumos XIII #32071 üzenetére
húúú már rég halott lenne a telefonom ha tudna ilyet, gondolj bele, este már félálomban vagy és elfelejtetted kikapcsolni és szétvakuzza az agyadat tök jó, hogy nem villog semmi a 640-en
-
Ryoo
senior tag
válasz macika69 #32077 üzenetére
Azért ezek a kényelmi funkciók hatalmas lustaságot engednek feltételezni, hogy ennyit sem akar a felhasználó beállítani magának, hogy lehalkítsa, vagy kikapcsolja az értesítéseket. Lassan oda jutunk, hogy már a telefont se akarjuk felvenni, amikor csörög, hanem egy bot-tal beszélje meg a másik fél mit akar, és amikor akarjuk, akkor visszahallgatjuk. El fogunk jutni a Wall-E-ban szereplő guruló zsírdisznókig...
-
-
consono
nagyúr
válasz MrZidi #32079 üzenetére
Print2Cloud? Nem próbáltam, de egy próbát megér.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ZavaBalazs
őstag
miért lustaság a repetitív dolgok automatizálása?
a vakus értesítőt én mondjuk még mindig nem értem. sose látom a telefonom hátlapját (pedig a 930 gyönyörű telefon ), cserébe képzelem a szitut, amikor a villamoson egy széken ülő, mélyen dekoltált hölgy előtt állva, telefonon pötyögve kapok egy mailt...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ryoo
senior tag
válasz ZavaBalazs #32082 üzenetére
Mert nehogy már ne tudja az ember beállítani, hogy mikor nem elérhető, és pont ilyenkor jön be az, amit brownus fórumtárs is írt, ha hétvégén meló van, vagy estig bent lenni, elfelejti az ember a nagy automatizálások közepette és máris elmulasztod a fontos hívásokat. Én személy szerint nem vagyok ezeknek a híve, egyedül az ébresztés az, amit merek így hagyni, de azzal is voltak érdekes dolgok. Már mindent automatizálni akarunk és semmit sem csinálunk magunktól.
A vakus értesítőben látok fantáziát egyébként, azt én is tudnám használni.Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
tisti1965
aktív tag
Magyar Telekom app működik valakinek?
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
tibike8
őstag
Na engem ma ért utol az időkép para. Mára meghalt az élő csempe. Pár hétig azért jó volt... De legálabb újra tudtam telepíteni - bár nem segített.
-
jksx
senior tag
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz cs1rk3 #32088 üzenetére
Ez a legidegesítőbb, amikor még a hardveres feltétel is megvan, csak nem engedik kihasználni. Nekem múltkor 735 merült le teljesen, valószínűleg most először, mert eddig azt se tudtam, hogy van rajta jelzőfény. Pedig van! Az előlapi Nokia felirattól balra olyan erővel, éles fehér fénnyel villogott, hogy csak na. Régi L800-amon is tudott villogni a win gomb, mikor nagyon éhes volt, meg a L1020-on is.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Most tervezek visszatérni WP-ra. Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg USB-s internetmegosztásra nincs valami app?
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
Npeter25
tag
Sziasztok.
Csak én nem találom vagy valóban eltűnt az amazon app a store-ból? -
Ryoo
senior tag
Jelentem nálam is bedöglött az időkép csempe. Itt szeretnék gratulálni a fejlesztőknek, hogy cirka fél év alatt nem tudnak egy appot összehozni, ami rendesen működik és nem egy bonyolult dologról van szó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest