- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Üdv kis segítséget szeretnék kérni !
Valami nem ok a rendszeremmel ! A játékok nem akarnak települni rajta ma már 2játékot tettem fel ! (Evil Within2,Divinity Original-Sin) és fel megy a telepítő majdnem a végéig de hiba üzenet és kilép !Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
uriember
aktív tag
válasz Doky586 #89299 üzenetére
Ez router (AP) beállítás, ő azt mondja "File másolásra 5GHz-et használok közvetlenül, kihagyva router-t."
Kíváncsi lennék, hogy ezt konkrétan hogy csinálja, router nélkül...Hacsak a modemje nem funkcionál routerként is.
Nálam kell a B/G wifi, mert a PS3 ott üzemel, így Auto módban van a router 2,4GHz-en, de ha ez nem kéne, én is N Only-ra állítanám.
[ Szerkesztve ]
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
Cs1csó
félisten
válasz Doky586 #89299 üzenetére
Nem erről van szó, tudom hogy b-nél és a g-nél jobb az n gondolom annál jobb az ac szabvány hanem hogy van egy régi notim és darvinya-nak is - vagy régebbi - és valamiért az a WIFI driver amit megtalálható hozzá az Winows 10 alatt ha engedélyezve van az "n" szabvány akkor dobja a netet, időnként - nálam - vagy egyszerűen nem csatlakozik hiába látja a hálózatot - mint darvinya-nál - ezért keresgéltem még régebben - a neten és ezt a megoldást találtam azóta már egy másik régi notin is alkalmaztam sikerrel és darvinya-nál is bevált.
-
zolee001
őstag
válasz jonnyjoker01 #89300 üzenetére
Ha visszavont,hibás builded telepitesz akkor mit csodálkozol?
Megbeszélheted az élményeidet itt azokkal akik ezt a buildet ajnározzák.
ITT listázzák,hogy melyik paranccsal milyen uwp appot tudsz uninstalálni -
uriember
aktív tag
válasz Cs1csó #89303 üzenetére
Ha AC-s wifit (is) tud használni, akkor nem lehet régi laptopja/wifi kártyája...
Egyébként javasolnám, hogy próbálj a laptop gyártójának a honlapjáról letölteni legutolsó wifi drivert, nekem is az oldotta meg az N wifi problémámat, az Intel driverei mind kuka volt. Nem mindegy, hogy max 54Mbps linksebesség "G" vagy 300 "N"...
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz ro_bert17 #89250 üzenetére
Valaki esetleg?
Igazság szerint pár hetes gép. A one driveba még be sem léptem, az op. rendszer léptethetett be pár napja.
Ma is rá néztem párszor, ki volt kapcsolva hogy forgalmi díjasként kezelje a kapcsolatot. Erre most nem rég leülök a géphez, és közli hogy a one drive szinkronizálás ki van kapcsolva, mert forgalmi díjas kapcsolaton vagyok...
Úgy tűnik mintha az után kapcsolná vissza, hogy alvásból felébresztem a gépet.[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz Dendytv #89301 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
uriember
aktív tag
-
darvinya
titán
Kérdésre, milyen öreg gépem van.
Lenovo T61 15" wide HD+ gépem van, amiben Intel 4865AGN kártya van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dendytv
senior tag
válasz MasterMark #89314 üzenetére
És hogy tudom megoldani ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz MasterMark #89316 üzenetére
-
Dendytv
senior tag
Nem hiszem...Mert ugyan ez spannak simán felment !
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz darvinya #89313 üzenetére
A 4865AGN draft n-es kártya, öreg, win10-el nem kompatibilis (nincs rá driver win10-hez), fórumokat olvasgatva már win7-el is problémás volt...Úgyhogy ne csodálkozz, ha csatlakozási problémákat produkál, sose lesz jó, tehát valóban, ha stabil kapcsolatot akarsz, ki kell kapcsolnod a 802.11 n kapcsolatot, így a gép átvált g kapcsolatra (ha azt engedélyezted a wifi kártya speciális beállításaiban), az stabil ugyan, de max 54Mbps linksebességet tud. Ugyanott a kártya energiagazdálkodási beállításaiban vedd ki a pipát a "gép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg" fülön. Innentől lesz stabil g kapcsolatod 54Mbps sebességgel.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egyik ismerősnél problémázik egy Acer ES1-732-C97E lapos.
Ha nem nyúl a géphez, akkor néhány perc múlva "lefagy" a gép, nem reagál egérre, billentyűre. (ha használja a gépet, akkor nem jön elő a probléma)
Tegnap reggel rendszer visszaállítással okt 31-ei dátumra visszarakta és ekkor úgy nézett ki, hogy minden Ok lett, de este hívott telefonon, hogy ugyanazt produkálja.Kedden délután tudok a gép közelébe kerülni, addig is gondoltam kérdezek, hátha valami triviális lesz a megoldás
Nekem első blikkre energia menedzsment problémának tűnik, mikor elmenne alvó módba, akkor jöhet elő a gond. Acer oldalán elég régi (2016-os) driverek vannak csak fenn a géphez
Lehet kijött valami frisstés a winhez, ami október 31-én még nem volt telepítve ezért működhetett gond nélkül közvetlenül a visszaállítás után, majd mikor frissült a win, előjött ismét a hiba
De lehet rossz irányban tapogatózom....szóval minden épkézláb ötlet jöhet nyugodtan
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
uriember
aktív tag
válasz darvinya #89323 üzenetére
A 4965 AGN is draft n kártya és nem tud 802.11 ac-t...Benne van a nevében a-tól n-ig tud kapcsolatot. Ha olyan drivert szedtél le hozzá, aminek a speciális beállításainál ac beállítás is szerepel, akkor az nem a kártyádhoz való driver...Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy miért win10-el használod az öreg Lenovot? Nekem van (még) egy Fuji S760 2011-es notim, abban is draft n-es kártya van, win7pro-val, azzal jól működik a wifi (és minden más is), frissítettem win10-re és iszonyúan belassult minden ( kártyák, böngészés), ment is azonnal vissza a win7. Ezek az öreg laptopok nem az erőforrás igényes win10-re optimalizáltak, főleg hogy driverek sincsenek a kártyákhoz win10-re, másrészt a win7 egy stabil rendszer...Mikor vettem új lapost, sajnos gyárilag win10-el jött ki, én szerettem volna win7-el, pontosan a stabil, megbízható működés miatt, de közölték, hogy nem megy.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz zolee001 #89304 üzenetére
Köszi a linket!
Egyébként ezt honnan kellett volna tudnom, hogy hibás? Ugye hetekkel később is ott volt a windows updateben hogy frissítsek, mert van új verzió, nem tűnt el, én mint felhasználó nem láttam ebből, hogy ez hibás build lenne, értesítést se kaptam hogy "halóka, ne telepítsd mer' szar".
Üdv. Johnny
-
uriember
aktív tag
Valószínű energiagazdálkodási probléma. Nézd meg a beállításokat: Rendszer-Energiagazdálkodás-További energiabeállítások-Séma beállításainak módosítása-Speciális energiaellátási beállítások módosítása-Alvó állapot-ha itt van hibernálás és hibrid alvás, azt kikapcsolni-Alvó állapotba lépés idejét megnézni, lehet, hogy csak pár percre van állítva. Van még ugyanott Merevlemez kikapcsolása opció, azt is megnézni. Gondolom SSD-d van, oda nem kell se hibernálás, se hibrid alvás.
Nekem új notinál be volt kapcsolva a hibernálás és a hibrid alvás, valamint az alvó állapot 60 percre, a fent említett törlésekkel megjavult. Este elküldtem aludni, aztán reggel újra kellett indítani...
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz uriember #89325 üzenetére
Gyári Intel 64bit-es driver van hozzá.
Igaz, csak a-t tudja, nem ac-s.
5 GHz (802.11a/n) / 2.4 GHz (802.11b/g/n)Egyáltalán nem érzem, hogy lassabb lenne Win10, mint Win7.
Sőt, mikor felállt rendszer rendesen, akkor programok gyorsabban indulnak és kezelése is gyorsabban reagál, mint Win7 alatt.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
uriember
aktív tag
válasz darvinya #89331 üzenetére
Akkor - ha nem mész vissza win7-re -, akkor kapcsold ki a 802.11n-t a kártya speciális beállításaiban és sallala lesz egy stabil 802.11g-s kapcsolatod (igaz csak 54Mbps linksebességgel), amit nagy valószínűséggel ki is fog hajtani, ha 54Mbps-nál nagyobb a neted sebessége. Nekem, mikor UPC 5(!)Mbps "villámgyors" netem volt (havi 5e-ért...), egy "g"-s routerem volt, észre sem vettem, hogy van egyáltalán, annyira problémamentes volt, mikor bekötötték az 500Megás Digi optikát, akkor tűnt fel, hogy lehetne gyorsabb is, akkor vettem egy N18u-t, azzal már LAN-on is, wifin is jó lett a sebességem.
Ha meg vagy elégedve a win10-el, akkor egy SSD+memória bővítéssel tehetnéd még gyorsabbá a T61-et...
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz uriember #89332 üzenetére
Már bocs, de laptopon torrent huszárkodni állandóan 4K filmekkel.
Többi internet szokáshoz mire nem elég 54Mbps net?S mint írtam direktbe másolok 100GB állományt 5GHz-en, s azt a 5 percet ki tudom várni míg átküldi.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
PuMbA
titán
válasz raziel01 #89336 üzenetére
Melyik Windows 10-et? Van vagy 5 verzió.... 1703, 1709, 1803. N-es verzió, nem N-es verzió. Valszeg az Intel VGA-t használja a gép Látsz a tálcán ilyen fekete négyzet grafikus vezérlő váltót? Ha nem, akkor a laptop gyártód honlapjáról kell leszedni az Intel és az NVIDIA drivert is. Gondolom az NVIDIA drivert laptopos verzióban szedted le, de azzal nem megy most.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz raziel01 #89336 üzenetére
Corer i3 (2 mag) meg 950...
Csoda hogy elindult a játék, nem hogy 5 fps-ed volt...
Nekem full hd-ben ultrán, ryzen 5 1600 (6mag) 16 gb ram Rx580 8gb-os verzióval ment... A te géped nem igazán üti meg a minimum szintet sem..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
raziel01
veterán
-
nagyúr
válasz _Atesz #89342 üzenetére
De ha működik is a driverben tudja kapcsolni nem? Anyámnak a laptopján lehet.
Az asztali nem úgy működik?!?!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
raziel01
veterán
válasz _Atesz #89342 üzenetére
Vicces de pont az lett a megoldás amire nem is gondoltam volna. Fogtam teljesen letoroltem az nvidia drivert es felraktam újból. Rögtön jo lett a Horizon is meg a Gears of War 4 is.
Lehetséges, hogy valamiért nem a gtx950et használta de sehol nem lattam módot váltani. Mindegy most jo.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
moleculez
veterán
A laptopom megsemmisült, hogyan tudom a W10 licenset leválasztani róla, hogy az új gépemen aktiválhassam azt?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Cs1csó
félisten
válasz moleculez #89347 üzenetére
OEM vagy RETAIL licenc?
Ha RETAIL akkor semm gond telepíted az új gépre a Windows 10-et aktiválod és használod (egy a lényeg hogy egy kóddal egyszerre csak egy gép legyen aktív de mivel a másik amin volt megsemmisült ezért nincs gond.)
Ha OEM ami az adott gép főbb hardver elemeihez kötődik, elsősorban alaplap akkor csak egy halovány esélyed van:
HA online MS fiókkal használtad a gépet ami megsemmisült akkor az új gépre telepíted a Windows-t majd az MS fiókoddal lépsz be és elindítod az Aktiválási hibaelhárítót végigviszed a lépéseket és hátha aktiválódik ha nem akkor ennyi volt.Ha nem MS fiókkal használtad a gépet vagy legalább egyszer nem volt hozzárendelve MS fiókhoz a licenc akkor buktad.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e olyan mentést csinálni, ami a teljes windowst menti, és ha gond van vissza tudom állítani. Nálam sajnos a nagy frissítések szoktak hibákat hozni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
sz.j
nagyúr
válasz Tiger. #89349 üzenetére
Például az ingyenes Macrium Reflect progival.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest