- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Milyen fájlrendszer van rajta? Mert, ha pl. linuxus
Ext2/3/4
, akkor azt nem kezeli natívan a Windows és nem oszt ki a partíciónak betűjelet. Illetve ilyenkor a törlésen kívül a jobbklikkes menü egyéb opciói is inaktívak. Na persze, ha nagyon muszáj, akkor külső driverekkel megoldható a kezelése.De mondjuk nem ártana betenni a lemezkezelőről egy screenshotot, hogy látszódjon pontosan mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz King Unique #66085 üzenetére
[link]
A patchcleaner talált kb 13GB-nyi orphaned (árva) fájlt, ezek .msp-k. Ezt törölhetem? (ezek milyen fájlok?)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
King Unique
titán
válasz ArthurShelby #66154 üzenetére
A korábban javasolt 2 programmal rendszerint biztonságosan lehet törölni a felesleget. A
.msp
kiterjesztésű fájlokat normál esetben nem ajánlott piszkálni, de ha elárvult fájlok, akkor elvileg nem okoz gondot a törlésük. A program oldalán elmagyarázzak ezt. De akár át is lehet mozgatni őket máshova, vagy lementeni a törlés előtt magát a rendszert és akkor pláne nincsen para. Utóbbi meg mondjuk amúgy is ajánlott és szükség esetén nagyon jól tud jönni egy ilyen mentés.[ Szerkesztve ]
-
Lord Baelish
tag
válasz King Unique #66146 üzenetére
siker, viszont mikor a win10-et telepítem szinte minden klafa aztán a vége előtt egy picivel ezt a hibaüzenetet dobja fel: 0x80ff0000
van egy rendszernek fentartott 500 megás particíó
egy 147 gigás Elsődleges partíció
meg egy 784 gigás is amire átmásoltam a megmentendő adatokat és ez is elsődleges
nah szóval melyik particót kéne átalakítsam és han? mert lévén jelenleg nincs rajta oprendszer szal esetleg van olyan particionáló ami bootolható? -
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #66150 üzenetére
Ez bejött, a nyelvi beállítások is meglettek.
Szóval ha valakinek nem frissít fel a jelenlegi 15063 verzióra, az biosból tiltsa le a VGA-t és használja az integráltat. Tünet: frissítés letöltődik, újraindul a gép, folytatódik a frissítés és 30% környékén újraindul, majd hibára fut bootolás helyett.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Lenry
félisten
válasz Lord Baelish #66156 üzenetére
van egy rendszernek fentartott 500 megás particíó - törlöd
egy 147 gigás Elsődleges partíció - törlödaztán az üres helyet kijelölöd, "Új" - a rendszer létrehozza magának, amit akar, utána oda telepíthetsz
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
King Unique
titán
válasz Lord Baelish #66156 üzenetére
Magát a rendszerpartíciót (147 GB) és azt az 500 MB-osat törölni kellene. Utána a létrejött szabad területet kijelölni és a szükséges partíciókat létrehozva újratelepíteni (leírás) a rendszert. A korábbi válaszban ajánlott WinPE rendszerekben pedig van kompletten minden, többek között particionáló, rendszermentő stb. program is. Az adatokat egyébként egy másik fizikai lemezre lett volna biztonságosabb lementeni, de ha erre nincsen mód, akkor megteszi a másik partíció is.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Lord Baelish #66161 üzenetére
Biztos hogy nem egy kuka-szökevény hdd-t használsz..?
-
vlevi
nagyúr
válasz junior11 #66168 üzenetére
Szerintem felesleges tiszta telepítéssel újratelepíteni a rendszert.
Nekem még a Win7-ről frissítve is gond nélkül ment, és csak azért telepítettem újra, hogy BIOS helyett UEFI-ben legyen a rendszer.
Azóta viszont, az összes frissítés rendben felment.
u.i.: A "rendben, hiba nélkül" azt jelenti, hogy a frissítés miatti hiba nem volt a rendszerben. Természetesen az összes többi apró farokság, ami lehet, az azért előfordul, de azoknak nincs köze a frissítéshez. -
movax
őstag
válasz macilaci78 #66173 üzenetére
A bill.-kiosztásra válaszoltam, de nem láttam, hogy közben megoldódott, ezért töröltem.
-
addikt
válasz castiels #66182 üzenetére
Üdv!
"Úgy látszik nem lehet kikapcsolni , minden win 10 tulajnál fut. " Hááát nem tudom, nálam is Win 10 fut, igaz az ESET van telepítve, de én nem látok ilyen folyamatot a feladatkezelőnél."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Guargumi
tag
Tiszteletem
kaptam egy Win10 Home kulcsot, jelenleg Win7 Home Premium van használatban, lehetséges a frissítés úgy, hogy a jelenlegi op. rendszerre teszem rá vagy szükséges a teljes reinstall?Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
Shing
őstag
válasz castiels #66184 üzenetére
Nem azon fog múlni a laptop teljesítménye. De egyébként a szolgáltatások (Futtatás vagy win keresőbe írd be hogy services.msc vagy szolgáltatások) között találni 2db Win Defender szolgáltatást, azokat megpróbálhatod kilőni. Vagy valamilyen Win10 tool segítségével, pl. a W10Privacy-ben is van olyan opció ami kilövi a win defendert teljesen.
pendre54: Ha a beépített tűzfalat is kilövi akkor az valamelyik nagyobb NOD32 csomag. Nekem az alap NOD32 Antivirus még nem tartalmaz saját tűzfalat.
-
castiels
addikt
"Nem azon fog múlni a laptop teljesítménye. De egyébként a szolgáltatások (Futtatás vagy win keresőbe írd be hogy services.msc vagy szolgáltatások) között találni 2db Win Defender szolgáltatást, azokat megpróbálhatod kilőni. "
Ez már megtörtént, a másik felét amit írtál azt is megpróbálom.
-
core i7
addikt
Sziasztok ma kijön az Őszi Frissítés MSND isoja is microsoft oldalára tudtok erről valamit? Hol lehet megnézni ,hogy a legfrissebb van microsoft oldalán?
-
addikt
Igazad van, mert az ESET Internet Security-t raktam fel a netbanki védelem miatt, az persze már egy másik történet, hogy a KH Bank kártyás azonosítójával pont nem működik.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
Greenebola
senior tag
válasz castiels #66194 üzenetére
Hello! Nézz át a Vírusirtó topicba , összefoglalóban is sok infó van.
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Shing
őstag
válasz castiels #66191 üzenetére
Én ennyit látok (és rendszergazdaként futtasd sztem):
Privacy fülön->"Windows Defender - Disable sending information blabla" és "Disable the transmission of blabla". Services fülön->"Turn off Windows Defender".
Background-apps fülön-->"Disable background functionality for the app Win Defender Security Center".Ennyit látok. Arra azért figyelj, hogy alapból be van pipálva egy csomó minden, szóval ha mást nem akarsz tweakelni szedd ki a pipákat.
Szerk. Örülök ha már sikerült. Nekem a NOD32 Antivirus kb. 50Mb RAM-ot eszik. Ha teljes képernyős alkalmazást észlel, pl. játék akkor nem frissít, nem futtat le semmit. Procit sem tekeri csak ha valamit csinál, ami általában üresjáratban történik. De ez fizetős program, mást pedig már rég használtam. Úgyhogy ja, fáradj át a másik topicba, ott biztos mondanak jobbakat.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
igen megtaláltam ezeket csak tudja a fene ezekből melyiket kell kikapcsolni ahhoz hogy leálljon ez a malwaresecurity valami.
A service fülnél ezt pipáltam..
A tasknál meg ezeket
Eltűnt a progi illetve le van tiltva a defender..
Leet hogy 1 is elég lett volna, igazából nem tudom mik ezek...
[ Szerkesztve ]
-
Maszi65
csendes tag
válasz Guargumi #66186 üzenetére
Szia!
A Windows 7 nem fog automatikusan átfrissülni a Windows 10 termékkulcsával. Szerintem érdemes lenne innen [link] a frissítési segédet. Így a jelenlegi gépen amin most a Windows 7 fut, lesz egy jogtiszta Windows 10 rendszer.
Javaslom a tiszta telepítést utána, már termékkucsot meg se kell adnod és aktiválni fogja magát automatikusan. Amit vettél kulcsot, felhasználhatod másik gépre, vagy akár ugyan erre a gépre is. Érdemes kivárni a telepítést a mai nap folyamán, mert elérhetővé válik a Windows 10 Őszi Alkotói Frissítés és hamarosan letölthető lesz.Karoly
-
pzstm
titán
.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest