- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Szomszéd gépe került hozzám, amit próbálnék helyrepofozni neki, és több okból is szeretném megúszni az újratelepítést. A hibajelenség: nem bootol be, hibaelhárítás jön elő. (Jómagam nagyon régóta win10-et használok, de szerencsére elég hasonló)
Hibaelhárításnál próbáltam az indítási javítást, az nem segített. Próbáltam a windows fájlok javítását, ott bekérte a telepítő médiát, de nem jártam sikerrel, mert ugyan leszedtem párat és csináltam belőle pendrive-os telepítőt, de egyik sem tetszett neki.
Rendszervisszaállítási pontra nem tudok visszaállni, mert nincs.Viszont csökkentett módban bebootol, így mit tudok, mit célszerű tenni? (úgy láttam 8.1 x64 van rajta, 9600-as build)
(HDD ellenőrzés és chkdsk is megvolt!)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #70252 üzenetére
Update: este még tettem egy próbát, csökkentett mód után beindult rendesen.
Viszont újabb infó jutott el hozzám, miszerint ezt már régóta csinálja, néha bebootol rendesen, néha nem.
Mi lenne a helyes eljárás, win fájlok javítása? Ahhoz kellene a megfelelő telepítő média, és fogalmam sincs már, hogy melyikről telepítettem anno, évekkel ezelőtt volt.
B verzió a teljes újratelepítés, amit nem szeretnék, mert akkor napokig járkálhatok át, hogy minden olyan legyen, mint volt, erre pedig se időm, se energiám (se kedvem).
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Ricko
tag
Sziasztok!
A laptopomon szeretném használni a mobilnetet.
Van egy ZTE broadband -em. Sajnos az első csatlakozás alkalmával nem működött, mert egy hibás darabot kaptam. Ezt kicseréltettem és most egy hibátlan példányom van, viszont sajnos nem tudok vele csatlakozni. Minden más gépben működik, csak a laptopomon nem.
Attól tartok hogy valamit elmentett a hibás csatlakozásakor és most amiatt nem akar működni.
A jelenség az, hogy csatlakoztatom az USB-hez, ami hallható módon érzékel is, majd a kapcsolatoknál felugrik a listában a mobil szélessávú kapcsolat, de 2 másodpercen belül el is tűnik, majd hallható az eszköz leválasztásakor adott hang. Ezután pár másodperc elteltével újra a csatlakozás hangot ad, felvillan a listában, majd ismét eltűnik és leválasztás hangot hallat. Ezt ismételgeti, és hiába próbálok a felvillanó ikonra kattintani nem tudok.Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudom törölni a mentett hálózatokat? Az a gyanúm, hogy valami helytelen beállítás maradt a cache-ben.
Csatolok néhány képet. -
-
vigo101
csendes tag
Üdv
Mappa törlésénél mindig ezt írja kis a rendszer:
0x80070570 hiba: A fájl vagy a könyvtár sérült és nem olvasható.
Mi lehet a gond?
-
-
Ricko
tag
Szia!
Ez céges DELL laptop, kollégámnak is ilyenje van és nála működik.
De persze már kipróbáltam mindegyik USB porton (USB 3.0-son is).
Van otthon USB HUB-om, de nem hiszem, hogy azon keresztül jobb lenne.A naplózást este megnézem, miket generál olyankor.
Az, hogy nem tudja meg táplálni, ezt hogy érted? Ezeket az eszközöket gondolom úgy tervezték, hogy elengdő tápellátást biztosítson számára egy USB2 port.
-
-
choco01
addikt
Hali.
Csináltam ilyen internet megosztást(Wi-Fi hotspot) 8.1 alatt minden végig ment látom is a telómon a megosztott hálózatot de az IP cím lekérésnél nem megy tovább, nem bírok rácsatlakozni.. ez miért lehet?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem le a Windows 8.1-es gépemet 2016 júniusa óta először. 39 frissítést talált, majd az újraindítást követően ezt a hibát adta a Windows betöltő képernyőjénél: Hiba C0000022. Mit lehetne csinálni, hogy működjön a gép? -
jeni
félisten
válasz timelord1987 #70263 üzenetére
Próbáld vissza állítani a korábbi állapotra.
Amúgy
Youtube megoldás
HP notebook?[ Szerkesztve ]
-
-
-
Throme
veterán
Helló!
Van egy legális OEM win 8 oprendszerem DVD-n. Ilyet próbáltatok már átvinni új számítógépre, installálás után aktiválva?
A win 8 a jelenlegi gépen már frissült 8.1-re, majd mikor bejött a 10-es, akkor arra.
Az új gép csak tervben van.Most hívtam az M$ ügyfélszolgálatot. Elmondta, amit sejtettem is, hogy OEM csak 1 gépre alkalmazható.
De az is mondta, hogy ha felrakom az új gépre, és nem megy az online aktiválás, próbáljam meg a telefonos aktiválást....kösz!
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Gyors segítséget szeretnék kérni!
Telepíteném a Windows-t, mindent le akarok törölni, hogy egy tiszta gépet kapjak. A baj az, hogy 0. Partícióban van 27!!! meghajtó. Törölhetem őket? Van közöttük: Elsődleges, rendszer, helyreállítás, MSR, meg olyan is, aminek nincs típusa. Törölhetem mindet? És hogyan kell? Előbb formázni vagy egyből törölhetem? Köszi!!! -
P.mini
aktív tag
válasz King Unique #70273 üzenetére
Nincs semmi olyan, ami kéne. Tehát akkor mindnet törölhetek?
-
King Unique
titán
-
P.mini
aktív tag
válasz King Unique #70275 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Nálatok működik a helyi fiók összekapcsolása a MS-fiókkal? Nálam vagy két napja egyik eszközömön sem jó.
Azt írja "Pillanatnyilag nem sikerül csatlakozni a Microsoft szolgáltatásokhoz. stb..."
Win reinstall után vettem ezt észre. -
félisten
Sziasztok!
Az Update 1-et honnan lehet letölteni?
Régen azt hiszem a store-ban volt, de most nincs.
Vagy friss installáláskor felmagy magától a win update-tel?Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
-
félisten
válasz szabonagyur #70279 üzenetére
Mi az az MCU?
És mi a teendő, ha már kész az új telepítés, és arra akarom a legújabb update-et feltenni?
A Windows Update mindent feltesz?[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Joker88
őstag
válasz Blue Eagle #70277 üzenetére
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Drachoo
senior tag
válasz Blue Eagle #70277 üzenetére
Dettó én is... Most telepítettem újra és ugyanezt a hibaüzenetet kapom.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
-
félisten
-
félisten
válasz szabonagyur #70284 üzenetére
oks, kössz
még valami: Dxdiag-ban látnom kéne a dx11.2-t a lehetséges verziók között? Mert most nem látom.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
King Unique
titán
Az áruházban valóban lehetett rá 8.0-ról ingyen frissíteni, de letölteni a 8.1 ISO-t le lehet közvetlenül az MS oldalán lévő eszközzel is. Valamint pl. innen és innen. Utóbbi kettő szintén az MS-től szedi az ISO-t.
(#70284) szabonagyur:
A Media Creation Tool rövidítésére inkább az MCT a logikusabb, nem?[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
válasz Blue Eagle #70283 üzenetére
biztos így akarják terelni az embereket a Windows 10 felé..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Blue Eagle
őstag
válasz Joker88 #70287 üzenetére
Hm... gyenge pillanatomban én is gondoltam erre, mint egy opció.
(#70288) Drachoo
Hm ez szuper és akinek előfizetése van és nem tudja használni már napok óta?az b@szna be!
Holnap adni fogom nekik az ívet, az ziher!
Amúgy nem ez az első érthetetlen és logikátlan, elfuserált lépése ennek az idióta bandának! Mármint az MS-re gondoltam és nem az itthoni ügyintézőkre.
[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
válasz Blue Eagle #70289 üzenetére
Nekem viszont van, de holnap tőlem is kapják majd az ívet...
-
félisten
válasz King Unique #70286 üzenetére
Jaja, telón elnyomtam.
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok
Rendeltem a gèphez AnyCast vezetèknèlküli Wifi/HDMI adaptert, de az istenèrt nemtom csatlakoztatni a gèphez. Már mindent kipróbáltam amit a neten találtam, de nekem nem jelennek meg ezek a win8.1ben, egyszerüen nem látja. Eredetileg a gèp win7-l lehetett megvásárolni. Az előfordulhat, hogy a laptop Wifi kártyája nem támogatja ezt a technológiát? Termèszetesen a teló pillanatok alatt tud csatlakozni. 🤔 Van esetleg valakinek ötlete mi lehet a bibi?
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
Drachoo
senior tag
válasz Blue Eagle #70293 üzenetére
Beszéltem velük én is kétszer. Hasonló válasz. Meglátjuk...
-
Drachoo
senior tag
válasz Blue Eagle #70293 üzenetére
-
Drachoo
senior tag
Valakinek megoldódott már a fiók probléma?
-
Drachoo
senior tag
válasz Blue Eagle #70297 üzenetére
Hm azért már lassan ideje lenne megcsinálniuk... Holnap reklamálok megint. Ha már fizetek érte...
[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
válasz Blue Eagle #70299 üzenetére
Van egy Office365 előfizetésem amihez jár onedrive, skype, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs