-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz King Unique #70550 üzenetére
-
mzso
veterán
Helló!
Egy rossz kábel (Ami nem a rendszer meghajtónál van) esetleg megbolondíthatja a windows úgy hogy minden befagy és szopok az adatveszteséggel? Már vagy kétszer beszoptam olyankor amikor rá volt dugva (online) egy Sata-s vinyó a gépre. (hot swap bekapcsolva a biosban)
Más:
Elvileg a AMD ryzen alapon (nem hivatalosan) működőképes a windows? Mert az előbbiek után megpróbáltam frissíteni a chipset drivert (amiből csak win7-es és tizes van), de KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE kékhalál lett a jutalmam és azóta nincs USB-s billentyűzet és egér sem. Be kellett dugnom egy régi ps2-es billentyűzetet, hogy tudjak bármit is csinálni...
Azóta sem tudok újra chipset drivert telepíteni. A régi (ami fent volt) megáll a végtelenségig telepítés közben... -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna mondani valamit arra, hogy miért kapok egyes programoknál ucrtbase.dll hibát (tiszta 8.1 telepités után)
Pl.: Payday 2 nevü játéknál kapok erre vonatkozóan hibát, illetve Origin-ben sem tudok semmit telepiteni a játékaimból.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
ArthurShelby
addikt
Adott 2 laptop, mindkettőn 8.1 pro.
Az egyiknél, ha bedugom a hdmi-t (rajta a tv-vel) akkor a laptop eszközkezelőjében megjelenik a tv mint hangkimenet, a másiknál nem (és így a hangot nem is küldi ki hdmi-n keresztül). Hogy lehetne megcsinálni, hogy a másik laptopon is megjelenjen és kimenjen a hang?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
nagyúr
válasz ArthurShelby #70554 üzenetére
Driver csere, vagy ilyesmi?!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
b76beci
csendes tag
Kedves Fórumtársak!!
Van egy kis problémám a beállításokkal. Böngészőnek a google Chrome-ot használom és valamit biztos elnyomhattam mert megváltozott a megjelenítési kép a következő módon:
Régen ha kerestem példáúl képet az így jelent meg most pedig így jelenik meg:
Azért gondolom hogy windows beállítás mert kipróbáltam Operával is és ott is ugyan így jelenik meg. Próbáltam a Chrome-ot újratelepíteni de az sem segített ötleteket tanácsokat köszönöm.
-
-
nagyúr
válasz ArthurShelby #70559 üzenetére
Nincs tiltva akkor a másik gépen és rejtetté van téve? Ugyan ott a hangkimenetnél kell keresni, jobb gombbal.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pn4hvq
senior tag
válasz b76beci #70556 üzenetére
Futtass le egy Malwarebytes-os keresést. Én akkor találkoztam ilyennel, mikor valami kártékony dolgot sikerült beszereznem a gépre. Az előbbi programot lefuttatva és a talált dolgokat karanténba téve megjavult.
Ja igen, nyomj egy alt+tab-ot én nézd meg, hogy látsz-e egy installshield elnevezésű "üres ablakot", nekem ez volt az árulkodó jele.
Amúgy ezt találta: Hijack.AutoConfigURL.PrxySvrRST. -
ArthurShelby
addikt
válasz Sub-ZeRo #70560 üzenetére
Amelyiken működik leválasztott állapotban nem látni sem a lejátszóeszközök között (be van kapcsolva a leválasztott eszközök és a letiltott eszközök megjelenítése), sem az eszközkezelőben.
Így valószínűleg a másiknál sem működne .A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
b76beci
csendes tag
válasz ArthurShelby #70562 üzenetére
Kedves pn4hvq!!
Nálad a pont valóban úgy volt minden ahogy leírtad Egy malwarebytes tisztítás megoldotta a problémát köszönöm a segítséget
-
tupacamaru
veterán
válasz tirszin #70505 üzenetére
Nem tudom hogy válaszoltak-e már....
Vezérlőpult-> Rendszer és biztonság-> Rendszer-> Speciális rendszerbeállítások-> Hardver fül-> Eszköztelepítés beállításai.Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
őstag
Sziasztok!
A Windows 8.1 meddig támogatja a processzorokat? Intel 8. gen-re fel lehet telepíteni?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
DS39
nagyúr
-
őstag
Köszönöm!
Én is olvastam valahol, hogy a Win7 csak 6-ik genig megy fel, 7.gentől meg win10 kell. A 8.1 2023 januárig támogatott, új funkciókat nem kap csak biztonsági frissítést. A win10 meg folyamatosan változik eldugdosgatják a dolgokat máshová... Akkor kell szereznem Win8.1 licencet és mehet a buli
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Cane
őstag
Üdv!
Az Edge böngészőt kellene letöltsem de nem találtam közvetlen linket csak az MS oldalát hozza de ott nem találtam.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Cane
őstag
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
W 8.1 lett felpakolva egy újabb genes gépre, az update időnként figyelmeztet, hogy "nem támogatott hardver" , nem támogatja a procit és emiatt nem kap biztonságos frissítéseket.
A gép csak irodai célra van használva, stabil így is, csak idegesítő hogy felugrik minden nap többször is ez az ablak. Ötlet, hogy lehetne kikapcsolni? Frissítések végleges kikapcsolásával? -
A linux miatt UTC szerint ketyeg a BIOS órája, és szeretném beállítani, hogy Windows alatt is jó időt mutasson. Az álmoskönyv(internet) szerint a registry-ben kell létrehozni egy RealTimeIsUniversal kulcsot, amit meg is tettem, mégis 2 órával kevesebbet mutat.
Kell még valami, vagy valamit rosszul csináltam?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
King Unique
titán
A W32Time szolgáltatást is ki kell kapcsolni, ami pl. ebben és ebben a leírásban is szerepel. Utána nálam rendesen működött és nem volt +/- 2 óra eltérés egyik rendszernél sem. Az elején még a Linuxnál próbáltam állítgatni, de az nem volt eredményes. Egyébként egy másik gépen, ahol Windows 10 (1709) + Mint 18.3 dual-boot van, már nem kellett ezt piszkálnom, ott enélkül is működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz King Unique #70582 üzenetére
Oh, ez a szervíz (le)állítgatás, ez kimaradt. Köszi, így már jó időt mutat!
Igen, ez nekem is feltűnt, hogy van amelyik (az újabb kiadások?) jó időt mutatnak helyi BIOS idővel is, de 16.04 LTS xubuntu pl. nem.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 2db régebbi hibátlanul működő mini mp3 lejátszóm amiket ha usb-n csatlakoztatok a géphez a windows nem ismer fel. Nem tudok rájuk zenét másolni mert az eszközkezelő nem látja őket pedig a hátsó usb portokba vannak dugva.Telepítő cd-jük nincs, drivert csak az egyikhez találtam, azt felrakktam de pc restart után sincs változás. Tudnátok segíteni hogyan lehetne ezeket láttatni win8-al?
-
nightzone
aktív tag
válasz ArthurShelby #70585 üzenetére
Megnéztem, köszi, de sajnos úgysem lett jó. Más ötlet esetleg?
-
nightzone
aktív tag
válasz ArthurShelby #70592 üzenetére
Az még nem.
-
nightzone
aktív tag
válasz ArthurShelby #70592 üzenetére
Vadonat új a kábel egyébként. Ilyen:
Az nem lehet hogy ez nem adatkábel hanem csak töltőkábel? Már ha létezik ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
válasz ArthurShelby #70595 üzenetére
Típusszám nincs rajta úh nem lehet rákeresni(kínai). Cserélem akkor a kábelt hátha megoldódik, köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest