-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz quailstorm #69149 üzenetére
Teljesen működőképes, csak minden particiót, beleértve a 100 megásokat is mentsd majd le
Nekem is így van megoldva, egyszerűen sírni tudnék a 10-től, de jó a lehetőség ha valami csoda történne
-
quailstorm
nagyúr
válasz szabonagyur #69152 üzenetére
Az jó, köszönöm az infót.
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Kéne egy kis help.
Van nekem egy 8.1-es .iso fájlom, amit a Windows 7 USB/DVD Download Tool (WUDT) programmal sehogy se tudok kiírni se pendrive-ra, se DVD-re. 99 %-nál mindig megáll. Minden neten elérhető megoldást kipróbáltam, egyik se jött be.
Másik programmal is próbálkoztam, azzal se ment.Viszont mivel van Daemon Tools-om, azzal bele is tudtam nézni, meg meg is tudtam nyitni az .iso-t. Elindult a setup.exe, és elindult egy Windows 8.1 telepítő is.
Csak amikor kérdezte, hogy mit csináljon az adataimmal, hogy csak a személyes adatokat hagyja meg, vagy semmit, akkor meghátráltam, és bezártam.
Ez hova akarja magát feltelepíteni nekem? Rá a jó kis Win7-emre? Mer' azt nem adom.
Vagy ki lehet majd választani egy későbbi lépésben a HDD-t, meg a partíciót, ahova szeretném? Mert már be van készítve a gépbe egy új HDD, meg rajta egy üres, rendszernek szánt partíció.Előre is köszönöm a segítséget!
-
netpeti98
addikt
válasz Taifa Díaz #69161 üzenetére
Ha a gyökérből indítja, akkor nem fogja tudni kiválasztani. Talán a Sources mappában levő setup.exeaz ami rákérdez.
-
westlake
félisten
válasz pingwin92 #69160 üzenetére
Telepítő pendrive készítéséhez ezt használd. Ha jó az ISO és jó a pendrive, akkor nem ütközhetsz akadályba. Ha mégis, akkor a "nem működik" nem elégésges információ ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
Windows alól csak a meglévő Windows-t tudod frissíteni. Új telepítéshez az ISO-ról kell boot-olni.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
pingwin92
aktív tag
Már megoldottam, de azért köszi mindenki!
-
DS39
nagyúr
30-a van, el is tűnt két win10-zel kapcsolatos rejtett frissítés. ☺
-
SP4C3
veterán
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
félisten
-
félisten
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #69170 üzenetére
Én nem tapasztaltam szerencsére. Mostanában több gépre is telepítettem 8.1-et, de utána kb. 10 perc alatt megtalálta azt a ~ 250 db frissítést. Valamint a havi patch keddeken is pár perc alatt lefut a keresés. A Win7 már más tészta, az valóban katasztrofális ilyen téren...annál max. az segít, ha innen mindig felpakoljuk manuálisan az aktuális frissítést.
Amúgy nemrég megcsináltam a 8.1
—►
10 upgrade-et és probléma nélkül végigment. A dizájn az ok, mert amúgy is bejön a flat vonal, de a felületi elrendezés már nem igazán tetszik a 8.1-hez képest. Megszoktam már nagyon a kezdőképernyőt és nekem kényelmesebb, mint a Start menüben matatni. Hiába hibrid + ott a full screen tablet módos menü, nekem valahogy a kezdőképernyő kényelmesebb. Persze másoknak meg pont az ellenkezője jön be és azért jobb választás számukra a 10-es. Aztán 125%-os nagyításnál elég furán nézett ki asztal a laptop 1366x768 kijelzőjén. Gépházban volt opció a 8.1-re való visszaállásra, amivel éltem és az is simán ment.[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz King Unique #69171 üzenetére
Aztán 125%-os nagyításnál elég furán nézett ki asztal a laptop 1366x768 kijelzőjén
Na azt meg is értem.
19" 1400x900 felbontáson, 100%-os nagyítással már egész élhető a teljes képernyős Start. 3 csoport kifér egymás mellé, csoportonként 4 közepes csempével.Mondjuk pont ma néztem Vbox-ban a 8.1-et és még mindig szebb a régi metrós kezdőképernyő.
-
félisten
válasz King Unique #69171 üzenetére
Én is sok Win8.1-et telepítettem mostanában és mind állt egy kicsit, régen gyorsabban megtalálta.
Win10 nekem még mindig szenvedés, kinézetet kibírnám valahogy már, de a frissítési politika az a halálom.
-
King Unique
titán
válasz netpeti98 #69172 üzenetére
Az alapértelmezett 100%-os nagyításon nálam is ok, csak kicsit apró minden. Volt azon a gépen Win7 is, de a 125% ok volt, illetve a 8.1-nél is. Viszont a 10-esnél 125%-on "összecsúszott" a Start menü, ha megnyitom a műveletközpontot, dátum- és időbeállításokat, azok is túl nagy méretben jelennek meg. Ez így nem igazán ok.
(#69173) szabonagyur: hát én nem tapasztaltam ilyet, mármint 20 perc biztos nem volt. Illetve nálam a havi frissítéseket is max. pár alatt megtalálja. De mindegy, mert a Win7 (újabban előforduló) több órás / napos keresésénél nyilván jobb.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz King Unique #69174 üzenetére
Havi frissítés itt sem gond, de az Win7 esetében sem, csak az első kör ami hosszú.
-
quailstorm
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #69176 üzenetére
Mondjuk létrehozol az üres helyen egy partíciót és adsz neki betűjelet...
-
jeni
félisten
Hello!
Menj az alábbiak alapján: (az egeren a jobb click használva)
Számítógép/Kezelés/Lemezkezelés és jobb oldalon a csúszkával ki tudod választani a nem élesített,nem particionált fennmaradó részt.
Biztosan elég az 50GB a rendszernek? Fordítva jobb lett volna,hogy a 70GB a C meghajtó és 50GB a dokumentumoknak kialakítva.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Jobb gomb és új létrehozása.
-
jeni
félisten
válasz quailstorm #69180 üzenetére
alapból 128GB hagytam volna és a DVD helyére meg egy másik HDD ha laptopban van elhelyezve!
-
jeni
félisten
válasz quailstorm #69182 üzenetére
ha csak doku akkor meg külső USB 3.0 tárolóra is lehet menteni és onnan beolvasni
-
f(x)=exp(x)
őstag
Rendben, köszönöm a segítséget, így utólag eléggé egyértelmű volt!
Azt még leírnátok, hogy hogyan lehet úgy 20 GB-ot hozzáadni a C meghajtóhoz, hogy a mostaniból (amit most csináltam) csippentse le? -
quailstorm
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #69185 üzenetére
Azt inkább előtte kellett volna. Partíciókiterjesztéssel. Most ehhez az újat vagy törlöd, vagy shrinkeled és jobbra tolod aztán exdend a C-re. Javasolt nem futó Windows alatt csinálni, mondjuk minitoollal vagy gparteddel de windows alól is sikerülhet.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz quailstorm #69186 üzenetére
Inkább hagyjuk...
... és úgy nem lenne könnyebb, ha összevonnám valahogy a kettőt? Vagy ugyan ez a menete?
-
quailstorm
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #69187 üzenetére
Törlöd a jobb oldalit és extend a C-re teljes kapacitásig.
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #69175 üzenetére
Nem, a Win7 esetében pont az a gond, hogy ugyanúgy teker a havi frissítéseknél is...elég csak beleolvasni a topikjába.
(#69185) attilasd: hát, ha a fapados lemezkezelővel akarod csinálni, akkor lehet nem ártott volna előtte megoldani. Viszont külső partícionáló programok meg tudják csinálni utána is. Viszont a rendszerpartíciók átméretezése macerásabb, külső programok is ilyenkor újraindítást kérnek és PreOS módban futnak. Tehát csak óvatosan!
-
soldi3r
veterán
Tudtak arra valamit javasolni, hogy haujrainditom a windowst, F7-tel utana kikapcsolom a driver alairas megkoveteleset es megis letiltja a hardverkulcsom driveret. 7-en meg mukodott.
E30 (oo=[][]=oo)
-
DS39
nagyúr
Hardverkulcs alatt mit értesz?
Amúgy futtatás rendszergazdaként nem segít?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz quailstorm #69188 üzenetére
Újraraktam inkább, 80 GB-ot hagytam a rendszernek.
-
quailstorm
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #69195 üzenetére
Nehéz az élet...
Ha magadnak nehezíted akkor meg pláne. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz quailstorm #69196 üzenetére
Mert? 80 csak elég a rendszernek (de gondolom nem emiatt írtad?).
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #69197 üzenetére
Mert egy 2 perces problémából csináltál egy két órásat.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz quailstorm #69198 üzenetére
Semmit nem kellett lementeni, mert nem volt még rajta szinte semmi, a telepítés meg kb. fél óra lehetett, de jogos, könnyebben is meg lehetett volna csinálni, csak úgy vettem ki, közbe elég nagy valószínűséggel lehetett volna gebasz...
-
quailstorm
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #69199 üzenetére
Csak ha nagyon rosszul csinálod, ami ugye tőled kitelik
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest