- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Az MW2019-be beépült Warzone frissülni fog a Warzone 2.0? Ha nem akkor a régi valahogy eltávolítható lesz az MW2019-ből? Az MW2019-et még mindig játszom, de az SSD miatt jó volna az olyan tartalmat leszedni róla valahogy ami már inaktív és csak a helyet foglalja.
-
csákány.
aktív tag
Én nagyrészt plunderezek, és néha rebirth. A kd sosem érdekelt, élvezni akarom a játékot és nem egy sarokban gubbasztani remegve(persze néha ilyen is van), ezért sokszor van hogy egyedül rámegyek teamekre is - kissebb nagyobb sikerrel (persze ez látszik az arányomon is).
És igen, alig várom, hogy este hazaérjek...
-
craftsman01
senior tag
válasz kisselandras #1659 üzenetére
Én annó Cod4-el inkább tört szerón játszottam mert volt olyan mod,hogy a csipát és a sotit nem lehetett használni,azóta is ilyenre várok de sajna nincs.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
nggabi
félisten
már éles a play gomb?
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
most ez wtf? sehol nem látom hol kéne letöltenem és mit."szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
már a régi se indul el, jött rá valami update
az új meg h kéri a telefonszámod kimondottan kcsgség...
"szenyor dzsíííí"
-
konci79
őstag
Én már ugyan játszottam, egyelőre összetettebb mint az első.
Csak warzone, nem multi, valami dmz mód meg br amit láttam, de fura, tele van új dolgokkal, nincs is most időm most rá.
Szegényes angol tudásom se segít, csomó mindent fel lehet szedni, de hogy mire jó...
Belefutottam egy halom ellenségbe valahol, gépi ellenfélnek tűntek, sokan is voltak, végem is lettEladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
nggabi
félisten
így könnyű a játékosokat az újra szoktatni
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
fél óra alatt nem sikerült rájönnöm h hogyan kell online a barátokkal játszani. szégyen az egész komolyan...
"szenyor dzsíííí"
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
csibe1
addikt
válasz craftsman01 #1660 üzenetére
Mi bajod a sotival? Olyan szép skinek vannak rá!
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
craftsman01
senior tag
De most mi a lótúróvan reggel nem tudtam játszani mert frisített valami 30 valahány gigát mondom biztos az íj warzone erre rákatintok oszt most még mindig telepíteni kell egyesével mindent.
-
craftsman01
senior tag
válasz craftsman01 #1681 üzenetére
Na ezt végképp nem értem nekem fenn volt az MW2-tő most meg azt is újra kell telepíteni,jól megkavarták a szart.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz craftsman01 #1682 üzenetére
Akkor hibásan jött le. Nekem nem volt semmi gond vele délután.
⭐ Stella
-
nagyúr
Ez... Ez tök szar. Átláthatatlan menü és eldugott dolgok, a battle pass is, plusz át van variálva.
A hitmarker szar és alig látni az ellenfelet a pályán.
A fegyver moddolást sem látom még...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
őstag
Srácok még ki se tudtam próbálni. Battle.net le se jön fel se települ, Steamen leszaladt gyorsan de hiába nyomok a zöld játék gombra átváltozik kékre, de utána 3 sec és újra zöld játék gomb lesz belőle.
-
tupacamaru
veterán
Én csak Plunder-t nyomtam eddig, ha volt. Mi lesz most az állás? Caldera lesz vagy egy új map? Lesz Plunder szerű játékmód? Csak az ingyenes résszel játszottam eddig és nem is akarok mással ezután sem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
venom8888
őstag
Gyerekek ez a wz borzalom.
- HB szensor használhatatlan, wz1ben sokkal jobb volt
- Lootolás idegesítően béna, wz1ben sokkal jobb volt
- Lépéshangok bénák, saját trappolásodon kívül nem hallani mást, wz1ben sokkal jobb volt
- Ernyőzés hangja béna, megsüketülsz olyan hangos
- Ládák hangja ultragagyi wz1ben sokkal jobb volt
- Levegőben nem lehet lőni
- Loadout drop rendszer szar, wz1ben sokkal jobb volt
- Buy station egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Mozgás gagyi, wz1ben sokkal jobb volt
- Gulag egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Játék menü káosz, inveléshez be kell lépni 48menübe - wz1ben sokkal jobb volt
- Pingelés szar, megjelölsz valamit a térképen és nem látod, úgy kell keresgélni hogy mi a f@szt jelöltél meg, és az hol van
- Battle passt nem érteni, azt sem tudom, hogy van-e battlepassom, vagy meg kel venni 🙂
Optimalizálatan,egyszeruen indokolatlanul alacsony az fps,nem szép a játék.
Akinek pl "CSAK" 150.000 es vga ja van 1660ti az 40 fps el játszik kb. This is wrong.Hirtelen ennyi 🙂
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
egy wint pl azért buktunk, mert felvettem a földről a fegyvert, abban meg nem volt már csak 4 golyó és ilyenkor automatikusan kidobja ez a fos az eldobott fegyverhez tartozó lőszert is!! 😄 😄 Rádobta a régi fegyverre, és amíg szerencsétlenkedtem, hogy visszavegye a lőszert addig lelőtt az utolsó AR volt mindkét fegyver :D....de volt olyan is, hogy ketten vagyunk egy házban, háztetőre beernyőzött valaki, beugrott mögénk, és ebből semmit nem lehetett hallani
-
shotika
őstag
válasz venom8888 #1689 üzenetére
Na akkor én is
HB szenzor végre nem olyan OP, mint a WZ1-ben
Lootolást szokni kell, de 1-2 óra után rááll a kéz
Hangok kurva jók, ha mászkál az enemy, simán lehet hallani merre van kb
Az ernyőzés hangja sokkal jobb, főleg amikor először ugrunk ki a gépből
Ládák hangja kb ugyanaz
Végre nem lehet a levegőben lőni
Loadout drop rendszer jó
Buy station átgondoltabb, végre nem lehet korlátlan számú támogatást kérni
Mozgáson sokan javítottak
Gulag régen is faszság volt, most lett több értelme, de legalább izgalmasabb a 2v2
A játék menü valóban kissé kesze-kusza
És a pingelésnél is lehetne erősebb, nagyobb jelölés
BP-t nem néztem
Meglepően jól optimalizált, egy 3060 TI-al mindent csutkára rakott alapból, és 85-120 fpst prdoukál.Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
venom8888
őstag
válasz shotika #1692 üzenetére
Akkor nem tudom te melyik jatekkal jatszol,de nem a WZ vel. Nekem 1080TI van, ami sokkal jobb mint a te kartyad, es csak 100 fps em van, minden low on kb ,Igaz 1440p ben. Akinek 3080 van, azoknak is csak 130-150 fps van. Tehat nem ertem neked hogy volna 120. Grafika ocsmany, ugye nem tudod felvenni,mert lenne 30 fps ed.
Lodout to azt se tudom hogyan lehet megszerezni, ha pingelek a terkepen, forgolodok,mert nem tudom,nem latom hova pingeltem, a map megnyitasa nelkul.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest