- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz geckowize #1500 üzenetére
Értem nagyjából amit írsz ,de ha jobban belegondolsz , így is úgy is ment volna minden a levesbe azzal hogy jön a WZ2+MW2 . Nálam is 3K BP van az accon+ minden fegyver kihúzva ,de nem igazán fog zavarni ha elengedem , sőt tulajdonképpen már elengedtem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nagyúr
válasz jozefgucci1 #1501 üzenetére
Szóval ez egy burkolt terelés a készítők részéről a Warzone II felé (Bocsánat)
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
jozefgucci1
addikt
válasz Tsebacsi #1502 üzenetére
Nem hinném ,de ha tényleg lelövik a szervereket mikor elindul a wz 2 akkor az sok embert érzékenyen érinteni fog . Nekem is van ismerősöm aki egy kisebb vagyont költött a játékban és gyakorlatilag az minden elveszik. Biztos vagyok benne , hogy benne van az EULA-ban ez is , így nem lehet a kiadót e miatt támadni . Persze aki digitális szemétért ad ki vagyonokat , tudva , hogy nem örök életre szól azt nem tudom sajnálni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nggabi
félisten
válasz jozefgucci1 #1503 üzenetére
vége a repper operátornak, húzhat csöves gúnyát mint a többiek
"szenyor dzsíííí"
-
laragirl83
őstag
válasz geckowize #1500 üzenetére
Ahhaa... mert úgy tudom acti ilyenkor hw idt bannol, de akkor lehet az a laptopra került, ezért tudsz új accal nagy gépről gamelni.
Mind1 igazából, ahogy írták is már, jön MWII és minden eddigi cucc megy levesbe, kezdünk 0ról, uh ennyi vígasz van.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
geckowize
őstag
válasz jozefgucci1 #1501 üzenetére
Ha a 3k BP eliras es 3k CP-re gondoltal, az elerheto lesz MWII/WZ2.0-ban is. Kiveve, ha platformot valtasz, es ilyennek szamit a battle.net -> steam is, hiaba PC mindketto.
Nem tudom honnan szeditek h lelovik a mostani Warzone szervereit es megy minden a levesbe.
Biztosan nem szunik meg, pletykak szerint Call of Duty: Warzone Caldera-kent fog tovabb elni. -
Mentolka
senior tag
válasz laragirl83 #1505 üzenetére
Nadeha HW_ID ban történik, akkor egy másik gépre telepítve lehet használni az accountot, nem?
-
geckowize
őstag
válasz jozefgucci1 #1507 üzenetére
Igen, az elég valószínű.
Az aláírásodban a cod definíciója saját találmány?
-
geckowize
őstag
válasz Mentolka #1508 üzenetére
Ha az account kap egy shadowbant (under review), akkor tök mindegy, honnan akarod használni, az az accountra vonatkozik. Ha permabant kap, ugyanez.
Ez a HW_ID vagy IP ott jöhet csak képbe, ha pl egy permabannolt accountot használsz egy adott gépen, majd belogolsz más accountokba. Nálam ez történt és a más accountok shadowbant kaptak. Gondolom csak ideiglenesen volt flaggelve a HW_ID/IP, mert ugye végül feloldották a shadowbant.
-
laragirl83
őstag
válasz Mentolka #1508 üzenetére
Nem.
Sőt, ahogy olvasgattam redditen, nem elég a hw id csere, utána ha adott gépről akarsz új accal játszani, vpn-re is szükséged lesz, mert jó eséllyel azt is bannolták.
Szóval meg lehet oldani csak kissé körülményes, illetve ha normális alacsony ping vpnt szeretne ember, az meg ráadásul fizetős is.[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
geckowize
őstag
válasz jozefgucci1 #1512 üzenetére
Ja, megtalaltam, akkor azert volt annyira ismeros, mert en irtam
Megtisztelo, hogy beleraktad az alairasodba
-
geckowize
őstag
válasz jozefgucci1 #1514 üzenetére
Dehogy, ellenkezőleg!
Csak azért kérdeztem, hogy saját találmány-e, mert meglepődtem, hogy más is használja ezeket a szavakat egy mondatban. -
Timoboy
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy egy láma kérdés... de..
A PC-t hamarosan újra kellene húznom. Battle.net-en használom a COD-ot (MW, Vanguard).
Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudnám a beállításokat (gondolok itt a grafikai beállításokra, a bill+egér beállításaira) megőrizni? Milyen mappát vagy fájlt mentsek?
Köszi a segítséget.
"...néha a kevesebb több..."
-
csibe1
addikt
válasz laragirl83 #1511 üzenetére
A csítereknek nincs ilyen gondja, szerintem azóta is vígan játszanak, még ha esetleg véletlenül permabant is kaptak.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
nggabi
félisten
elég volt csak a battle klienssel megkerestetni a kimentett CODMW mappát és minden beállítás megmaradt kivéve a DLLS-t, de az 1 klikk.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
már megint csak 1 misi a plunder, így kb 3 perc alatt vége. nagy ötlet volt 5 millióról visszavenni.
"szenyor dzsíííí"
-
kisselandras
senior tag
Ezek a fejlesztők lófaszt se érnek ki veszik a plundert
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
nggabi
félisten
válasz kisselandras #1528 üzenetére
mi? épp most akartam leülni egy kicsit hentelni... tegnap még vót
17GB update??? wtf...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz kisselandras #1528 üzenetére
van helyette rebirth. lehet camperkedni a toronyra én már amúgy is kezdtem unni a calderát.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
tupacamaru
veterán
Elkezdte számolni a killeket az UGM-re, az új AR unlock-ra meg nem az ACOG kill-eket. Gratulálok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Chrys_
addikt
Mit panaszkodtok, nektek legalább elindul update után
-
nagyúr
válasz tupacamaru #1531 üzenetére
Akkor nem csak én vettem észre hogy nem számolja a killeket 😂
Ugye sima 2,5x scope elég lenne hozzá?!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nggabi
félisten
válasz kisselandras #1533 üzenetére
csak mész mész mint Frodó a semmiben és egyszercsak valaki tarkón lő
fél1ig kempeltem, kissé fáradt vagyok ma a melóban
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nagyúr
Ez az új BM50 vagy mi, és valami ACOG scope-al kell 15 killt csinálni, de nekem sehogy se semmivel se számolja, hiába túrtam netet jutúbot. Nyaljanak sót, cserébe kimaxoltam a JAK shotit és csinálom a többit ami még nincs meg, jók erre a kis mapra
Az Armaguerra meg még mindig baszó[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
nagyúr
válasz tupacamaru #1540 üzenetére
nekem most feloldotta, Armaguerra és... Nem jut eszembe, de mindjárt megírom milyen scope volt rajta. Ha ez volt az amire megadta...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
Phobion
őstag
Ma próbáltam ki előszőr a Warzone-t. (PS5) Előtte csak CoD multikhoz volt szerencsém. Te jó ég, azt a rángatózást amit a top playerek leművelnek, félelmetes. Nem tudom érdemes-e belekezdenem majd a 2.0-ba, én ehhez kevés vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest