-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is így játszottam, a fákat lejjebb vettem, fű csak körülöttem volt, meg a belső nézetekben nem, és nagyon jól lehetett látni. Az más kérdés, hogy a koncentrációtól mindig elfáradt a szemem, ha meg elkényelmesedtem, mentem a garázsba, de egyértelműen nem kell alacsony grafika.
-
PAtr0n
addikt
Jogos, benéztem a térképet!
Igen, tudom miről beszélsz, sokszor előfordul. Egyszerűen a szerver nem veszi figyelembe hogy lősz. Neked a kliens mutatja, de szerintem a szerver nem számolja el. ... visszajátszást néztél az ellenség szemszögéből?
Az még beszédes lehet, mert akkor lehet reklamálni Gazsinak!Drenadar:
Az se hülyeség, de a kivitelezése már problémás lehet. Én nemes egyszerűségel bevezetném a "camp-o-meter"-t, pár másodpereces delay-el, ami ki lenne terjesztve egy bizonyos területre a spawn körül. ha megállsz mondjuk 5mp-re, akkor bumm! Az már mindárt más ha menet közben kell lőni, több esélye lenne az éppen odaszülető taknak. Persze a sérthetetlenséget is bent kellene hagyni. Így már sokan meggondolnák a dolgot. -
CHaooSS
őstag
Mit akadsz már megint ki ilyenes Istenem..
Már hányszor mondtuk, hogy vannak ilyenek nem kell kiakadni rajta.. nálam pár napja volt az, hogy Leo-val lőttem meg kétszer egy T62-őt és mind a kétszer láttam, hogy frontot eltaláltam, de semmi nem történt.. kilőtt majd röhögtem egy jót mondtam b+ nem érdekel és mentem tovább
-
Francia91
veterán
T32-es gyengepontjaira már én is rájöttem. mindennek vannak gyengepontjai, ha ezeket tudod, és megjegyzed, akkor jó lesz. egy időben a T29-est is legyőzhetetlennek hittem, mostmár viszont 3-4 T29-et is kiszedek 1 meccsen a T-44-122-essel. Előtte meg nem tudtam, hova lőjek, és csak pattogtam róluk
-
CHaooSS
őstag
-
Azt értem, hogy nem szolgáltatnak szimmetrikus netet, azt a DSL technológiai korlátjai hozzák. De azért könyörgöm, a feltöltés legyen már 5-10%-a a letöltésnek. Egy 100/10 vagy 50/5 szerintem már vállalható, ahogy a stabil 20/2 is akár, csak itt nem is feltétlen a sebességgel van a baj, hanem a szolgáltatás minőségével. Vagy éppen a gyári modemrouterrel.
Szolnokon anyáméknál a T-s wifi-s router dobálja a jelet, elhagyja a csomagokat, de úgy, hogy 1-2 napig tök jó, utána 1 órától 1 hétig terjedő intervallumban szakadozik, majd megint jó. És a T-s megnézi távolról, hogy a modem megkapja-e a jelet, igen, majd azt mondja, hogy tökéletes a router. Mi meg szívunk vele. Itt inkább a hozzáállás a baj, mert nem igaz, hogy 10/1-es nettel nem lehet indexet böngetni, meg YouTube-ozni. -
CHaooSS
őstag
1 szolgáltató van.. az meg leszarja innentől kezdve nem tud mit csinálni, szerinted nem szólt már..... ?
másik ismerősöm Pesten van és 2 utcával arrébb van upc és digi is, de nem akarja elvinni odáig így szar netje van, hiába szólt nekik, hogy sokszor borzalmas a ping le se szarják..
-
Francia91
veterán
Hát a repcsi lelövése nagy orvgyilkolás...
Amúgy tessék, itt van az egész meccs, lehet rágódni rajta
-
milkabrams
őstag
Arra kell vigyázni, hogy pont szembe nézz az ellenféllel, mert ha nem, belő az oldalra elnyúló páncéllemez alatt. Nemrég engem is kicsinált egy sztálinium lövedék. Pedig elméletileg erős a páncélzata a front pl. 177mm döntve, ez 200+ effektív páncél, persze ha orosz tank lenne...
-
CHaooSS
őstag
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
De nem villog a jármű ábrája, kvázi nincs spawnvédelem alatt, tehát sérülnie kéne...
Nem tankos rész, de engem ez akasztott ki... Ruszki új bombázó csak úgy nyeli az 500 mm-es lőszereket, közben semmi baja... -
milkabrams
őstag
Csak ezekkel a modern tankos dolgokkal van egy kis gond, csak találgatások vannak a modern harckocsik fegyverzetét és páncélzatát illetően pl. M1A2 frontpáncélja KE 610 vagy 750 vagy 943mm, T-90 frontpáncélja KE 540 vagy 720mm vagy valami orosz propagandalapon olvasható 1000+, ez mind mind a készítő politikai beállítottságától függ, jó példa erre a 85mm sztálinium lőszer.
-
Francia91
veterán
2 féle meccs van:
1. Amikor értelmes, gondolkozó emberekkel dob egy csapatba a játék. Ha van aki foglaljon, rendszerint Heavy Tank, akkor nem én lövetem ki magam egy szaros Medium Tank-kal. Ellenben a háttérből támogatom a csapatot, segítve a feladatot2. Amikor hülyékkel dob össze a csapat. Megyek, és foglalok, amit tudok és amit lehet. Ilyenkor sokszor kiszednek, de megpróbálom, amit lehet.Nem minden meccsem így telik, mint a videón Heavy Tank-kal pl bátrabban megyek a csatatérre, de 6.3-ban és 6.7-ben egy közepes tank nem arra való Realistic-ban, hogy felkínáld magad egyszerre 4-5 ellenséges tanknak
-
CHaooSS
őstag
-
PAtr0n
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest