Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LLKobe

veterán

válasz Fr3eWar #43365 üzenetére

Hmm, hát ez érdekes:) A leírt dolgok egy részét megértem, egy részével pedig nem értek egyet, de persze mindenki maga dönti el. Ez a "sokba kerül" dolog pl. olyan hogy annyit adsz ki érte amennyit akarsz. Ha nem akarsz sokat fizetni, akkor ne fizess:)

Nekem pl. simán halkabb lesz a víz a kicsi mATX házban mint a léghűtés. Idle talán egy picit hangosabb (bár lehet hogy rögtön normális pumpát kellett volna vennem...) viszont terhelés alatt sem változik a hangereje.
    Míg léghűtéssel a 1070 rendesen tud fűteni, és a ventik is pörögnek rajta rendesen, és már nem is halk.

Persze egy nagyobb házban ahol jobb lenne a szellőzés más lenne a helyzet, de nekem ez a ház kell:)

Nekem most a proci kör egy 30-asba volt, a VGA bevonása a buliba újabb 30, így nagyjából 60k-ban áll meg a full víz. Nyilván ez nem kevés pénz, főleg a léghűtéshez képest, de élvezem az építést, tetszik az eredmény, egy hobbi és kész:)

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

Új hozzászólás Aktív témák