Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz Fr3eWar #43365 üzenetére
Hmm, hát ez érdekes A leírt dolgok egy részét megértem, egy részével pedig nem értek egyet, de persze mindenki maga dönti el. Ez a "sokba kerül" dolog pl. olyan hogy annyit adsz ki érte amennyit akarsz. Ha nem akarsz sokat fizetni, akkor ne fizess
Nekem pl. simán halkabb lesz a víz a kicsi mATX házban mint a léghűtés. Idle talán egy picit hangosabb (bár lehet hogy rögtön normális pumpát kellett volna vennem...) viszont terhelés alatt sem változik a hangereje.
Míg léghűtéssel a 1070 rendesen tud fűteni, és a ventik is pörögnek rajta rendesen, és már nem is halk.Persze egy nagyobb házban ahol jobb lenne a szellőzés más lenne a helyzet, de nekem ez a ház kell
Nekem most a proci kör egy 30-asba volt, a VGA bevonása a buliba újabb 30, így nagyjából 60k-ban áll meg a full víz. Nyilván ez nem kevés pénz, főleg a léghűtéshez képest, de élvezem az építést, tetszik az eredmény, egy hobbi és kész
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest