Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Gézengúz #6710 üzenetére

    Igyekszem átfogalmazni.
    A szünetmentes tápegység esetében a szünetmentesen keresztül megy az áramkör.

    Az általad linkelt megoldás bekötési rajzán "T" elágazás van, oldalról betáplálna a solár panel, így a konkrét elágazási pontban semmi nem akadályozná az áram irányát amerre ténylegesen folyni akar. Hiába van egy lakatfogó az elmenő vezetéken, az ilyen megoldások mindenképpen lassabbak mint az áram, így csak késleltetve reagál, biztos hogy történik visszatáplálás, ami az egész körzet energiaeloszlására befolyással van.
    NEM amiatt tiltották le a napelemes rendszerek terjedését, mert nem akarnak fizetni az embereknek.
    Azért van a napelem stop, mert a hálózat nem bírja a kilengéseket, amihez MINDEN nemű extra betáplálás hozzájárul.
    Még akkor is ha a késleltetett reagálás során csak pár 100watt teljesítményre gondolsz TE, a szolgáltatónak összességében kell néznie, ha mindenki számára megengedik, akkor a sok kicsi sokra megy alapon továbbra is kezelhetetlenek lesznek a kilengések.

    A szünetmentesek gyakorlatilag leválasztják a róluk elmenő hálózatot. A két oldal között csak egyirányban tud energiaáramlás folyni. A te eszközöd bekötési rajzán ezt semmi sem garantálja. Nézd meg a vezetéket, a bekötési ponton van bármilyen automatikaberendezés? nincs hisz csak egy dugalj.
    Az egyetlen amit garantál a leírásod, hogy ha kerületi/társasházi áramszünet van, akkor elvileg lekapcsolja magát és legalább a tűzoltót talán nem ba...a meg azáram...de ezt is csak talán, mert kínaiaknál sose lehet tudni.

    A marketing szöveg nem érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák