Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz HellGreg #3795 üzenetére

    Fi relé, ÁVK többféle neve van... tehát az old le nálad. A sztori hasonló, mint amivel ezek szerint már találkoztál. Ez egy sunyi hiba. Amikortól csinálja el kell gondolkodni, hogy milyen új eszköz lett az időtájt használatba véve... akár új elosztó... vagy bármi am konnektorba lett dugva. Azt kellene megtalálni és kiikatni. Általában egy új eszköz okozza. A ritkább eset, hogy régi eszköz produkál olyan hibát ami gondot okoz. Attól, hogy vissza lehet most kapcsolni egy kis időre attól még igazak az előbbiek.
    Ha van külső rész akkor lehet azzal kezdeni. Kültéri konnektor, vagy kültéri világítás... Valami ami a lakáson kívül van. Az is tipikus hibaforrás szokott lenni.

    Lehet a google alapján a Fi relé leold szavakra olvasgatni... De a hibát csak Te fogod megtalálni. Lehet hívni szakembert... általában nem villanyszerelőt, hanem érintésvédelmi szakembert... De ez már csak anyagi okokból sem életszerű.

    Annál, hogy egy lakásban nincs Fi Relé... csak egy rosszabb dolog van. Ha csak egy Fi Relé van. Ez ugyanis nagyon bosszantó tud lenni.

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák