- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én 52.61 dollárért találtam legjobb áron jelenleg FiiL T1 XS-t. Viszket is a tenyerem...
-
FoLey-v
addikt
válasz Skynet258 #3203 üzenetére
Nekem is viszket,de már nem egyszer fürödtem be ezzel az ali nagy értékű vásárlással. Mostanában se a Mpow M5-öm nem érkezett meg,se a Honor Magic Watch 2-öm(egy hónap várakozás után meguntam 3-7 napos megigért kiszállítási idővel és itthon vettem meg). Szerencsére visszakaptam a pénzt. HMW2 lóvé is folyamatban.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
blueye
veterán
Adok en is egy kis olvasnivalot
[www.head-fi.org fiil-t1xs review] -
FoLey-v
addikt
Az a vicces,hogy az M5 spanyol az óra meg lengyel raktárból jött volna.
De ha visszajön a pénz amit vitalezáráskor írták is visszautalják,akkor rendelek én is fiil-t fehér változatban .[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
blueye
veterán
válasz FoLey-v #3209 üzenetére
Kinabol?
(lengyel raktar mar nekem is adott vissza penzt, spanyolban meg nem csalodtam, ha tudom azt valasztom.
Nagyon OFF: POCO X3 NFC-t majdnem ezert vettem masodik telefonnak, ahogy olvasom mar fel is adtak spanyol raktarbol oket ugy hogy sold out volt, nyilvan rengeteg rendelessel) -
FoLey-v
addikt
A fiil fülest fentebb említett kínából rendelném.
Az Mpow M5 fülest spanyol raktárból ami félutnál elveszett a csomag,pénz visszajött. Az okosóra meg lengyel raktárból jött volna,de 18. óta feladták a csomagot. A vita lezárult kaptam is emailt,hogy full refund lesz ismeretlen ok miatt. Mivel megírtam nekik,hogy 3-7 megigért kiszállítási idő helyett máig nem érkezett meg és nem tudni merre van a csomag.
-
mgy
senior tag
Átutazóban van nálam egy Tronsmart Spunky Beat. Tavaly vettem, pont két nap után adtam oda valakinek, aki azóta boldogan használja.
Kicsit játszottam vele, raktam rá nagyobb illesztéket, de így is szörnyű. Baszki, ez a füles volt ötcsillagos is a scarbiren!
Jók ezek a netes összehasonlító oldalak, illetve bármilyen netes forrás (mint például ez a komment itt), de nagyon nem okos dolog kizárólag ezekre hagyatkozni.
---
Jav.
Raktam rá egy mégnagyobbat is, megdöbbentő, mennyit változtat a hangján. De így se kellene, könnyen adom vissza.[ Szerkesztve ]
-
tucsok.
senior tag
Sabbat e12 ultra-t milyen illesztékkel használjátok a gyári kívül? Linknek örülnék.
"So say we all"
-
mgy
senior tag
Dehogy jó. Nem álszerénység, tényleg nem. Nem véletlen írtam, h ne az én kommentem alapján döntsön bárki...
Az edifier x3-al felváltva hallgatgatom, sokkal jobban tetszik az x3, de megint ott vagyok, hogy amelyik illesztékkel igazán jó a hangja, az már nem kényelmes. Ami meg kényelmes, azzal doboz az x3 is. Nincs szivacs illesztékem, csak egy maroknyi gumi, azokkal próbálkozok végig, de nincs öröm. Amúgy nagyobb gumival a spunky beat iszonyat sokat változott, nem hittem el elsőre...
Mi a tapasztalatotok a szivacsokkal? -
TromF
tag
UP
Sziasztok! A nagyon szeretett Brainwavz BLU-200 fülesem megadta magát, elnémult az egyik oldala.
Tudnátok ajánlani valamit, amit hasonlóan fogok majd tudni szeretni? A füles fő profilja a hosszú futások és munkába járás közbeni zenehallgatás és telefonálás, így legyen valamilyen szinten víznek (izzadásnak) ellenálló, álljon stabilan a fülben. A BLU-200 hiába nehéz, a memóriahabos szivacsokkal stabilan állt fültartó nélkül is.Ezen kívűl tudjon 2+ óra üzemidőt és lehetőleg a két fél legyen egybekötve, hogy nehezebb legyen elhagyni.
Ha már fülszivacs, honnan érdemes beszerezni fejhallgatóra?[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Skynet258 #3203 üzenetére
Érdemes megnézni, hogy ennél az eladónál sok a negatív kritika és 1 csillagos értékelés még az elmúlt 1 hónap távlatában is, ezért szívesebben rendelem a kicsit drágább, ámbár negatív értékelésekkel nem rendelkező helyről. (például innen)
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
LógaGéza
veterán
Sziasztok!
Motorozáshoz, bukó alá szeretnék én is fülest venni (nem, nem kommunikátort, mert ami használgató hangminőséget ad, az 100k+). A lényeg ahogy nézegetem az lenne, hogy valami extra tartó legyen rajta (pl sharkfin) - vagy nagyon stabilan álljon a fülben, valamint ne lógjon ki nagyon a fülből. Pl a TrueShift 2 akár jó is lehetne, de képekről úgy tűnik, hogy nagyon kilóg.
A mostanában ajánlott Edifier X3 mennyire lehet jó erre?
Ezzel a feltételekkel van esetleg ajánlott fülhallgató? Nem riadok vissza a nyak fölötti kábeles változattól se, ugyanis az legalább sisak levételekor tuti nem a földön végzi."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Attipatti
tag
Pár napot járódott az x3, hát meg kell mondjam szenzációs kis kütyü. Köszi a fórumlakóknak az ajánlást, igen elégedett vagyok vele, pedig a hangzástól nem vártam sokat, lévén hogy nem hittem sem a bluetooth-ban mint hangátvitelben, sem abban, hogy nem egy "hifi" márka az edifier. Nagyon szépen szól, ha egyszer sikerül a helyére varázsolni. Mondjuk ez utóbbi tényleg nem egyszerű művelet, mert minden szögben máshogy szól, de azért el lehet találni.
-
wolfman
veterán
Én most az Ankeremet az Isotek bejárató hanganyagjával kezelgettem. Hllhatóan jót tett neki a dolog. A mélyek feszesebbek kelttek a közép-magas tartományok pedig kibővültek. Már kevésbé vágja a fülem a leglesőbb frekvenciák.
És itt jegyzem meg, hogy mindenkinek melegen ajánlott az ISOTEK hanganyag.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Zoleee83
addikt
válasz Attipatti #3228 üzenetére
Ugyan ez a véleményem, szerintem egy napon kaptuk meg, alakul hangzásban az X3, végre egy füles ami nem fáraszt el a nagyon durva mélyeivel.
Én úgy szoktam fülbe helyezni, hogy csavarok egyet rajta, hogy szépen beüljön a hallójáratba, így kb oda kerül ahová kell, van egy ív a füles belső részén, az a vájat pont a fül ívéhez passzol (nálam). Ettől függetlenül rendelek szivacsot is, jó lesz a 2 füleshez.
Nálunk van aktív, nagy méretű 3 utas Edifier BT hangszóró, az is minőségi, szóval biztos voltam benne hogy nem gagyi kínai cucc lesz.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Callme
tag
Sziasztok!
Mint régebben írtam, vettem egy Sony Wf-XB700 vezeték nélküli fülest. Nagyon jól szól, telóval összekötve semmi baj, hanem én használnám az okos tévémhez is. A tévén van bluetooth kapcsolódási lehetőség, egy másik Sony fejhallgatót gond nélkül kezel, ezzel a fülhallgatóval viszont időnként elmegy a hang, szakadozik, van hogy elmegy a hang és csak akkor jön vissza, ha a tévén újra rányomok a fülhallgató ikonjára.
Próbáltam már, hogy kikapcsolom a wifit a lakásban( a tv is arról megy), és vezetékes nettel üzemeltetem a tévét, hátha a router zavarja a jelet (amúgy 5 ghz-en megy a wifi), de úgy is akadozott a hang. Távolság probléma nem lehet, mert ott ülök a tévé előtt 2 méternyire.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Néha meg tudok hallgatni 2-3 számot is Spotify-on vagy Youtube-on kisebb akadásokkal, de van, hogy hallgathatatlanul akadozik.
A válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
PSN ID: CallmeEighty8
-
patomi
őstag
Vezetékesben -NoVa- többször ír róla. BTR5 van neki aszem, de itt is szóba került többször. BTR3(BTR3K) volt az eredeti tervem. Viszont ha melóba zavar akkor inkább uBTR árát dobjam ki. Fiionál itthon is meg lehet venni mindent. Rövid kábel is van (mmcx legalábbis).
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-NoVa-
addikt
Én a normál over-ear kábel póló alatt elvezetés + nadrágzseb párost kényelmesebbnek tartom általában, úgy kéznél vannak a vezérlőgombok. Meg a BTR5 azért méretesebb darab nyakban, arra egy BTR3K közelebb állna méretben a ųBTR-hez. Fülesnek mostanában egy FiiO FH3 és egy ThieAudio Legacy 3 váltja egymást, mindkettő remek . Illetve ha nem FiiO, a Radsone Earstudio ES100 is szépen teszi a dolgát, mostanában egy 150 Ohm-os Faaeal Rosemary earbudot hajt, Ezen a szinten az LDAC 990Kbps-nél már nem beszélhetünk BT korlátokról átlag 320Kbps-es zenéknél, a BTR5-ön USB-n lejátszott DSD256 sample meg nem annyira mindennapi zenehallgatás nálam. Illetve ezek mellett azért néha a Samsung Buds is előkerül, jó a hangja, de nem ez a szint. Viszont egyre jobban hajlok rá, hogy nem akarok izolációt TWS-től, és nézegetem a Samsung babszemeit.
-
patomi
őstag
Ezekbe a magasságokba biztos nem török. Jelenleg egy Tin T3 plusz említett ubtr párost használok. Sajna a fiio fekete rövid kábellel kissé vesztett a dinamikából. Szóval lehet egy LC-3.5BS segítene. Illetve még a tervem egy FD1; FH1s valamelyike.
szerk .. FH3 nem is vészes árban most nézem
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-NoVa-
addikt
Az LC kábeleket, illetve a FiiO összes olcsó és közepesen drága kábelét kerüld, ócska mind. Az FH3 is akkor mutatra meg a hangját, amikor átdugtam egy 30$-os kínai rézkábelre, alapból LC3 5B járt hozzá, meg van itthon LC2 5B is.
Az FD1-et nem dícsérték, az FH1s jobb, de ne lepjen meg, hogy nem MMCX egyik sem. -
mgy
senior tag
Megjött a 20Decebel füles. Nem egy kategória az X3-al, ami azért jó érzés, ha már háromszor annyiba kerül. Nagy öröm, hogy a tok mutatja az akutális töltöttséget, van hozzá app, amivel lehet FW-t frissíteni (mást nem nagyon láttam benne, amit használnék). Kényelmes (nekem), jól kezelhető, okés cucc.
Finoman írja körbe scarbir, de talán kicsit sok a mélye. Mondom én, aki meg erre vágyott, legalábbis azt hittem...
Járatom kicsit, meglátjuk. -
Zoleee83
addikt
Néhány napos használat után árnyaltabb a véleményem az Edifier X3-al kapcsolatban.
Rengeteget változott a hangja, egyre jobban szeretem, és ez a kerek alakú forma sokkal kényelmesebb mint a "bab" alakú, sehol nem vágja a fülkagylót napi 6-8 óra használat után sem!
Most ott tartok hogy a TrueDot mélye kezd sok lenni az X3-hoz képest, valahogy jobban egyben van az X3 hangképe. Lehet hamarosan felkerül a TrueDot apróra, és lesz helyette egy másik, mondjuk fehér X3, vagy valami magasabb kategóriás füles.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
mgy
senior tag
válasz wolfman #3244 üzenetére
Igen, az megy épp.
--
blueye,
nem tudom. Tényleg zavaró volt elsőre a basszus tömege, de nagyon kevés és nagyon kevés féle zenén hallgattam, szóval...
Telefonálni mindenesetre nem tetszik a nagyon szoros illesztékkel, de ugye ez se nem újdonság (itt), se nem eszközfüggő. Az meg mekkora gyász már, ha vesz az ember külön-külön telefonálni meg zenét hallgatni fülest. -
Attipatti
tag
válasz Zoleee83 #3245 üzenetére
Nekem azért nyomja a fülem a gumija, szeretnék valami puhábbat rá. A közepes méret jó lenne, de nekem kicsit kemény.
Napi szinten használom windowsból webex konferenciázni, arra is nagyon jól bevált. Érdekes hogy windows alatt két külön eszközt lát oldalanként. Van egy zenére való "edifier x3 stereo", és egy "edifier AG handsfree". Konferenciázás közben ez utóbbin megy keresztül a hang. -
blueye
veterán
Pedig nekem kulon volt egy QCY Mini 2 az automban telefonalni (nem volt gyari kihangosito benne).
A mostani automban is ott van, ha nem egyedul utazom akkor nem mindig jo a beepiett BT kihangositot hasznalni.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Attipatti #3247 üzenetére
Én a közepeset használom, nekem nincs bajom vele, sokkal jobb mint az eddigiek, szeretem ezt a tapadós gumit, nem csúszkál ki a fülemből. De még mindig utálom ezt a csúszós műanyag matt borítást, k***a sz*r anyagból van, vagy ki nem tudnám venni a tokból, vagy nagy nehezen megküzdök vele, erre majdnem elejtem mert nem marad az ujjaim közt.
Lehet valami újabb széria de továbbra is sz*r az anyag...
Használom webex alatt én is a céges megbeszélésekhez, eddig akit kérdeztem elégedett volt a mikrofon hanggal. Csak nem HP notebook ?
Ezt terveztem megvenni szivacsból.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat