Hirdetés

  • A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt

    ph Ez sajnos azt jelenti, hogy ezzel a fémjelzéssel már alaplapok sem jönnek majd az EVGA-tól, de a high-end GPU-k elkötelezett hívei dörzsölhetik a tenyerüket.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz tibi666 #7558 üzenetére

    Nekem abszolút nincs semmi ellenvetésem. Nyitottnak érzem magam az értelmes gondolatokra, és az észérvekre.
    Abban a hsz-emben szerintem nincs is semmi, amit ne lehetne elfogadni :)

    Én nem sorolom egy halmazba az összes hívőt. De van pár dolog, ami megegyezik. De nemigazán érdekes. Csak néha térek ki rá. Ennél sokkal nagyobb meglepetést jelentett, hogy több hívő ember, pl kymco és a dalai láma is a tudomány mellett áll, és mégis vallásosak. Persze ez nem szabadna, hogy új legyen, hiszen számos nagy tudós volt vallásos is egyben. Nekem ez mégis új, és pozitív. Egyfajta modernebb gondolkodásra utal.

    Ezzel szemben János világképe már igencsak beszűkült szerintem. Egyetlen egy irányba korlátozódik. Nem képes megérteni és elfogadni az érveket, amiket bizonyítani, sőt saját bőrünkön tapasztalni lehet.
    Számomra ahhoz hasonló, mint amikor az arab öngyilkos merénylők elhiszik, hisznek benne, ha megölnek több ezer embert a hitük nevében, akkor elnyerik a jutalmat, és a menybe jutnak meg minden jó ami csak elképzelhető. És ez egy picit meg is rémít. Hogy létezik ennyire elvakult, már már fanatikus vallásos meggyőződés, ami egyértelműen kizárja a körülvevő valóságot és a kézzel fogható tényeket.

Új hozzászólás Aktív témák