Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz Miklós315 #23671 üzenetére

    " (elsősorban a kényelmet, az elérhető csodás tetteket célzó) vegyesfelvágott, aminek legvégső viszonyítási pontja/érve: "Isten tudja, én nem magyarázkodok".
    Nem a csodás tették a cél,de ez vele járója Isten munkájának.

    "De támadod, mert nem indít OKJ-s képzést "önjelölt csodatevők részére", ellenben azt tanítja, hogy ne térj le Krisztus igaz ösvényéről, aminek következtében-
    "Ezt is félreérted!
    Senki nem kér OKJ- s képzést-

    "egyébként nem kizárt, hogy Isten adományokat nyújt a mélyen hívőnek, aki így csodás tettek részese lehet."

    Nemhogy nem kizárt,hanem Isten megígéri azt:
    Márk 16:
    "16 Aki hisz és bemerítkezik, az üdvözülni fog. De aki nem hisz, az kárhoztató ítélet alá kerül. 17 Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják követni: a nevemben gonosz szellemeket űznek ki; új nyelveken szólnak;18 kígyókat fognak meg, vagy halálos mérget isznak, de az sem nem árt nekik; ráteszik a kezüket a betegekre, azok pedig meggyógyulnak."
    Tehát ez nem egy lehetőség annak aki Jézust követi,hanem ígéret Istentől. Ne költsük át ezt,mert az emberek félreéthetik.
    Szóval Isten ígérete ez!

    "Keresztényként alapvetés, hogy Krisztus eljövetelével, tanításával (Új szövetségével) és megváltásával "lezárult" a "tanítás korszaka", Értsd jól: Mindent tudunk, minden kinyilatkoztattatott."
    Ez nem azt jelenti,hogy napjainkban nem ad az Isten új kijelentéseket az Őt szeretőknek! És ,hogy ma már nem kell követnünk Jézust!
    Ez napjainkra is vonatkozik,Isten Ígéje örök. A megváltás is örökké tartó. De adhat bárkinek kinyilatkoztatás T,próféciát ma is,mint Pál,Péter,Márk,Lukács..... idejében. (Az örökkévaló Istennek 1 nap mint 1000 év és 1000 év mint 1 nap.
    Ha ezt vesszük alapul,akkor 2 nap telt el Jézus megfeszítése óta az Istennél,most virrad a harmadik napra,amikoris Jézus visszajön. Eljön Ő hamarabb,mint mi azt gondolnánk.)

    "Egy szakadár, különutas prédikátor, aki e tanokal ellentétes, vagy ezekből részlegesen kiszakított tan-elemekkel áll ki a pódiumra, az nincs összhangban a Bibliával (az egész, teljes, hiteles Bibliával).
    Nem logikus e mozzanat Isten kinyilatkoztatása, Örömhíre szempontjából."
    Megkérdezhetek valamit? Nem ,inkább írok privátot.
    Te miért ítélkezel,mielőtt végignézed a videóit? "( Egy szakadár különutas prédikátor)" Nézd végig,aztán hátha kiderül számodra az,hogy Torbennek nagyon jó biblia ismerete van,mindent alátámaszt Igével.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák