Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz MageRG #22781 üzenetére

    De míg a tudós bebizonyítja az elképzelését, nem úgy áll hozzá, hogy á, úgy is tévedek, felesleges időpocsékolás, de valamit csak kell csinálni, úgy is le kéne adni egy disszertációt, ez meg hihetően hangzik, legalább nem kell találgatnom azon, hogy mit kamuzok össze.
    Érdekli a téma, kutat, a feltevését vizsgálja, és igen, elfogadja ha nincs igaza, de feltételezi, hogy igaz van, különben bele se kezdene a munkába.

    Nézd, EU-ban se nagyon vitathatod, hogy a valakiből csinálhatsz-e rabszolgát igen vagy nem. Alap hogy nem. Ha ez nem tetszik, akkor menj ki Afrikába. (=válasz másik vallást)
    EU-n belül max azzal próbálkozhatsz, hogy kiszolgáltatottá teszed, anyagilag tőled függővé, de ideáig terjed itt a rabszolgaság megkérdőjelezése.
    Ugyanez igaz a gyilkosság vádjára, az se megkérdőjelezhető, nincs olyan, hogy rézbőrűt csak ha kedved tartja. Szóval nagyon csak együtt tudsz élni ilyen megkérdőjelezhetetlen dolgokkal.

    Ha Jézus jönne szembe velem Tapsi Hapsi képében, akkor is Jézus lenne.
    Különbség Jézus és Tapsi Hapsi közt, hogy utóbbinak a létezésében senki se hisz, senki se reménykedik abban, hogy szembejön vele, ha mégis szembejön, akkor nem fogja azt feltételezni, hogy a valóságos Tapsi Hapsival jönne szembe, míg Jézus létezésében az előbb említettem, hogy cirka 1 milliárdan hisznek.
    Ahogy te se kételkedsz abban, hogy létezik földönkívüli. (Tudományosan elfogadott) Azon lepődnél meg, hogy szembejön, mert annak az esélye tényleg kicsi. Ugyan így vagyok Jézus létezésével és szembejövetelével.

    Neked mi szükséged van a gyerekedre? Párodra? Értem génállomány, neveltetés továbbörököltetése, de ugyanezt Dzsingisz kán is el tudta érni a nagyon sok utódjával, és kiadsz egy bestseller könyvet és az életfilozófiádat máris sokkal több embernek továbbadtad. Egyszerűen szereted őket, s jól esik, ha szeretnek és érted szeretnek. Pedig simán lecserélhetők lennének.

Új hozzászólás Aktív témák