Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xmilan

    addikt

    válasz szab.tam #17424 üzenetére

    direktben a Biblia egy megbocsáthatatlan bűnt említ. a Szenlélek káromlását.
    Jó, hogy ezt felhoztad, többször is gondoltam már rá, hogy mégis hogyan lehet ilyet csinálni. Tényleg elég zavaró volt rágondolni, hogy nincs rá bűnbocsánat, ügyelni arra, hogy még véletlenül se csináljak ilyet. Legutóbb viszont már nem aggódtam miatta annyira. Ha arra gondol az ember, hogy a Szent Szellem temploma, akkor nem is nagyon tud vétkezni ellene, bár még így sincs túl konkrét képem, hogy mi számít annak.. :F

    tudatosan kilép a világból, magától megy el arról a "terepről", ahol még átléphetne a széles útra az egész egyszerűen a kárhozatban marad.
    Nem keskeny útra gondoltál? A széles vezet a pokolba, nem?

    hacsak a 3. emelet és a fsz között nem bánja meg bűneit
    Filozófiatanárom mondta még, hogy nem lehet így öngyilkosságot elkövetni, mert az ember még a levegőben szívrohamot kap, mikor felismeri, hogy mit tett. Szóval nem érkezéskor hal meg. Igazából nem tudom, még nem próbáltam.

    (#17425) llll
    úgy érted, hogy ténylegesen át lehet majd kiabálni a pokolból a mennybe?
    Szó sem volt átkiabálásról. Átlátásról volt szó. Ebben a nő azt mondja, hogy látta a mennybéli nyugalmat, békét, világosságot, etc. a messzeségben, amíg a pokolban volt, (miután szíven lőtte magát). Nyilván nem kell elhinni, de mindenképp érdekes, talán a számodra is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák