Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz sh4d0w #1391 üzenetére

    A cikk egyébként nagyon is kapcsolódik a vallás témaköréhez, bár a te vallásodéhoz talán nem, ez igaz.

    Lao ce: majd mesélek, msot nagyon sietek, de többek közt van köze a gombához, és más dolgokhoz, hogy én pl a keleti filozófiákban láttam meg azt, ami számomra ideális.
    És itt, hogy sh4d0w-nak is válasz legyen, már igencsak megjelenik a vallásosság .
    Nem tagadom, van köze bizonyos dolgoknak ahhoz, hogy én afelé fordultam, ami felé (köztudomású , hogy a buddhizmussal szimpatizálok.. Nem mondanám magam követőnek, ahhoz én még ''kicsi'' vagyok.). Ezt lehet tagadni, és lehet elfogadni is. Nagyon sok dolgot megmutatott egy két dolog, olyan dolgokat, amelyekről előtte mégcsak soha el sem gondolkodtam, olyan dolgokat, amelyeket nem is gondoltam, hogy léteznek... És aztán szétnéztem, hogy át lehet e ezt élni midnenféle pótszerek nélkül... Úgy miket élnek át egy két vallás papjai, követői satöbbi. Miylen gondolatok vannak az adott vallásban. ÉS azt láttam, hogy igen ez létezik anélkül is, sőt, az élmények és átélt ''magasabb szintű szellem'' is elérhető gyakorlással, és olyan dolgokra képes az emberi agy és elme, amelyeket mások esetleg csodának neveznek.
    Nekem csak irányt mutattak ezek a dolgok, mi az ami a ''bensőmből fakad'' , az utat már nekem kell(értsd lehet ) bejárnom.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák