Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz mpo #57118 üzenetére

    közben most már kitettem a pontot ma reggel:
    - pozitív anyafej orawell nyalókás tesztje koronára. :DDD ergo ez a teszt sajnos nem ér semmit. vagy ér valamit, de hogy az mi, azt nem tudom. anyafej most nem koronás.
    - a PCR tesztet olyan helyen nézték meg, ahol meg tudják nézni egyszerre koronára és flura. korona-, flu+.
    - a vaxigrip nem sokat ért idén, rajtam kívül mindenki nagyon odavolt. és amikor 2018-ban letarolt minket, én akkor sem voltam igazán beteg, 38 fokig mentem és 2 napig voltam lázas. a többiek 9 napig.
    - viszont mégiscsak 3 éve letarolt minket a flu, azóta minden évben kaptunk oltást, szóval játszhatott valamiféle keresztimmunitás.
    - mivel az orawell teszt megbízhatatlan, ezért sajnos abban sem lehetünk biztosak, hogy egyáltalán voltunk koronásak (most tuti nem, az előző kört meg csak a gyorsteszt miatt lehetett annak tekinteni).
    - viszont ezen a ponton én már tényleg leszarom ezt innentől. lonkovidostul, myocarditis-estül. innentől nem tesztelgetek, ha betegek vagyunk, itthon maradunk, aki jobban vagy, az kimegy a piacra, de a fax kivan. és így is végig szekált az isiovi, hogy milyen a teszt, jelentsük le stb. az ovis csoportot be is zárták miattunk (mondjuk nem ártott, mert ott a héten volt igazolt korona is, flu is, egyszerre).

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák