Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz bigdady #24746 üzenetére

    Színjáték az egész:

    1. EU mezőnyben lemaradtunk az oltottság versenyben. Ami szerintük véget ért amikor éppen Mo. volt az élen Máltával. Most már nem számít. EU-ban elsőként booster lehetőséggel viszont újra lehetne kicsit verni a mellényt. (pocakot)

    2. Harmadik oltás lehetősége ürügyén az elvtárs bélák tudnának a sinosoknak adni pfizert, hogy azért tényleg védve legyenek és elmúljon az antitest méricskélős, románokhoz turistáskodás cikkfolyam és sino károsultak csoport posztjai. Azt tudják, a pfizeresek és modernások valószínűleg nem kérnének mást harmadiknak. Nem is nagyon lenne miből harmadszorra is mRNA-t. Következő EU beszerzésből kimaradtunk. Szputnyikot hiába a legjobbnak hirdetik, keveset vettek belőle, hónapokkal ezelőtt levették a menüről. Sino nincs tanulmány, EU engedély (megváltozna az EU igazolvány státusza?), mégis mit mutatna a szervezetnek az elölt wuhani a delta ellen, amit a messenger Pfizer nem mutatott meg? Az Astrazenecát egyrészt osztogatják, másrészt a vérrög probléma, harmadrészt a tanulmányok azt hozták ki a Pfizer majd AZ sorrend nem olyan jó, nem is alkalmazzák egyelőre, mert minek. Janssen eleve gyengébb hát milyen booster lenne. Szóval tudják az mRNA oltottak nem fognak jelentkezni olyan sorrendű kásler koktélra, amit máshol nem is alkalmaznak, tanulmány sincs.

    3. Szerencsére egyelőre két mRNA utáni harmadikra nincs is szükség, talán csak Izraelben tervezik a januárban oltott öregeknek harmadik kört ősszel. Máshol nyugaton a két eddigi mRNA adagot elégnek tekintik egyelőre delta ellen is. Tanulmányok szerint átesett + két dózis mRNA páncélja a legjobb. Sem én, sem szüleim (Pfizer) nem tervezünk harmadik Pfizerre jelentkezni, amíg a gyártó és tanulmányok, más országok programja nem indokolja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák