- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Tomi0703 #91249 üzenetére
Chicarito is valószínűleg kezdő lesz, de ha nem is, játszani 1000%, hogy fog
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Tomi0703 #91252 üzenetére
csak igazodnak a hulladék papíros verzióhoz
hú, de mocskosmód éhes vagyok... de nincs nagyon kaja sem, szendvicset meg nem állok neki kenegetni, azt észreveszik
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Deck
titán
Mai BL-be ki mit rak? Arsenal & ATM kötésen gondolkozom.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Zjunior
veterán
Zenit 3,5 alatt
Olympiakos
Juve X
5,2x odds...
Neten ezt rakom szerintem nagyba, mellé egy kamit![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Bwinen van olyan fogadás
Félidő x vagy meccs vege x.
Juve + Zenit 2,43.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
stefyY
őstag
Igényel valaki szöveges elemzést a mai BL meccsekről, ne erőltessem meg magam?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
Juve D, Zenit V, Galata H - 23,87 prón..
Juve X - mert az mindkettőnek pont jó
Zenit V - egy orosz kell a 16 közé, a Moszkvát nehéz lenne betoszkodni, mert ahhoz nemcsak Münchenben kellene nyernie, de a római meccs is D kell legyen vagy V, a Zenit meg amúgy is a BL főszponzor gazprom által támogatott csapat
Galata H - Arsenal csak 3 gólos győzelemmel és Dorti 3 gólos vereséggel lehetne csoportelső, a Galatánál edzőcsere volt nemrég és amolyan "most mutasd meg", illetve "új seprű jól seper" szisztéma várható egy darabig... bár a meccs a törökök számára is tét nélküli, ez tény...Dobtam rá 300-at, annyit megér.
zolynet: nem csak hogy rossz szériás Monaco, de valami olyan is volt, hogy arabok vagy kik elvitték a lóvét is... vagyis az "érdekérvényesítő" képességük a béka feneke alatt... franciából a PSG már úgyis tuti a 16 között van...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolynet
veterán
válasz stefyY #91273 üzenetére
jöhet, mindig szívesen olvasom
csak az juve - atama X-es részt hagyd ki, arra sztem yogibear jól összeszedte, köszönet érte#91277: annyit tennék hozzá hogy most egy nem túl jó formában lévő monaco-t kell elkapnia a zenitnek ami szerintem is kivitelezhető
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
Tutit nem éreztem, raktam egy 3 szeló vakot 6 ezerért, be se írom mert felesleges, 180-200 ezer közötti várhatók...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz adrian94 #91282 üzenetére
Ott az a kérdés, hogy Sporting vagy Schalke (már ha a német nyer idegenben)
Chelsea D esetén a Sporting megy tovább, egymás elleniben jobb a németnél...
Angol és német győzelem esetén a Schalke a 2.
Ha a német nem nyer, akkor marad minden így...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
stefyY
őstag
Elfelejtettem...azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít a BL-ben? Nem a gólkülönbség...majdnem elkezdtem baromságokat írkálni.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
2014. december 9., Bajnokok Ligája
Nem fogom meccsenként széttagolgatni az irományokat, elvégre az utolsó fordulóról van szó.
A csoport
Már fentebb részleteztétek, Juventus-Atletico Madrid egy döntetlen várható, valamint az Olympiakosz-Malmö meccsre mindenképpen hazai győzelem várható.
B csoport
A Real Madrid szeme előtt legfejjebb a 100%-os csoportköri teljesítmény lebeghet, legutoljára is pont nekik sikerült még 3 évvel ezelőtt. A Liverpool-Basel találkozó már sokkal érdekesebb, hazai győzelem esetén értelemszerűen továbbmegy a Pool, X2 esetén marad nekik az EL ( szélsőséges eredmények esetén még az sem ), és a svájciak jutnak tovább a legjobb 16 közé.
C csoport
Matematikailag a Leverkusennek egy X sem jelent biztos csoportelsőséget a Benfica otthonában, így ők biztosan hajtani fognak...ugye a portugáloknak csak egy több gólos hazai siker jelenthetne egyáltalán EL szereplést tavasszal, én ide azért Leverkusen győzelmet várok. A másik mérkőzésen értelemszerűen a Monaco egy X-el is továbbmegy otthon, viszont a Zenit egy esetleges győzelmével az EL-be száműzné a franciákat. ( Monaco 1X és Benfica győzelem esetén a Monaco megelőzné a Levert az egymás elleni mérkőzések miatt )
Elég sok végeredménye lehet itt a csoportnak, de szerintem a Leverkusen és a Monaco tovább fognak jutni. ( hacsak az UEFA másképp nem rendelkezik )D csoport
A Dortmund csak úgy vesztheti el a csoportelsőségét, ha kikap ( ami ezért elég valószínűtlen ) és az Arsenal nyer, vagy X-el otthon az Anderlechttel, és az Arsenal mondjuk 6 góllal megüti idegenben a Galatát ( ez se túl valószínű ), szóval véleményem szerint a csoportban a fontos kérdések már eldőltek. A Dortmund szerintem behúzza otthon, a szurkolókat úgyis kárpótolniuk kell valahogyan a bajnokságban foglalt nem túl előkelő helyük miatt, az Arsenal pedig gyakorlatilag tét nélküli mérkőzésre utazik Törökországba.
Hiányzók:
Juventus: Andrea Barzagli, Martín Cáceres, Kwadwo Asamoah ( + Simone Pepe játéka kérdéses )
Atletico Madrid: Miranda, Cristian Ansaldi
Olympiakosz: Jimmy Durmaz, Luka Milivojevic
Malmö: Erik Johansson
Real Madrid: James Rodríguez, Luka Modric ( + Sami Khedira játéka kérdéses )
Ludogorets: Roman Bezjak ( + Mihail Aleksandrov játéka kérdéses )
Liverpool: Jon Flanagan, Daniel Sturridge, Suso, Mario Balotelli ( + Mamadou Sakho játéka kérdéses )
Basel: Marco Streller, Ivan Ivanov ( + Giovanni Sio játéka kérdéses )
Monaco: Layvin Kurzawa, Ricardo Carvalho ( +Andrea Raggi és Geoffrey Kondogbia játéka kérdéses )
Zenit: Alexander Kerzhakov
Benfica: Eliseu, Silvio, Andreas Samaris, Luisão
Leverkusen: Stefan Reinartz, Kyriakos Papadopoulos ( + Giulio Donati játéka kérdéses )
Galatasaray: Blerim Dzemaili, Selcuk Inan
Arsenal: Mesut Özil, David Ospina, Jack Wilshere, Vassiriki Abou Diaby, Olivier Giroud, Alexis Sánchez, Laurent Koscielny ( + Theo Walcott, Mikel Arteta, Tomas Rosicky és Nacho Monreal játéka kérdéses )
Dortmund: Marco Reus, Sokratis, Oliver Kirch, Dong-Won Ji ( + Jakub Blaszczykowski játéka kérdéses )
Anderlecht: Matías Suárez, Steven Defour, Bram Nuytinck ( + Andy Najar játéka kérdéses )
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Szerintetek a leverkusen mennyire akar csoportelső lenni?
Benfica szerintem lesz@rja a mai meccset, el-re sincs már esélye. -
pohár
félisten
baaaaaaazdmeg, köcsög packers képes elbaszni 15 perc alatt otthon 20 pont előnyt, nehogy jöjjön a hendim
holnap szerintem nyomok egy all int a PSG góljára, mára meg a City-re GG
ment egy ilyen overes mix, meg egy puttót raktam, azzal hátha jön valami kis pénzecske
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pohár
félisten
nagyon hajlok afelé, hogy a Real több, mint 2-vel fog győzni 1,75-ért
aztán bevédem vagy 2 ezerrel azzal, hogy pont 2-vel fog győzni (3,70), azt nem hiszem, hogy csak 1-gyel nyernének otthon (bár az is épp elég a rekordhoz)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest