Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma nyerünk szépen hiba nélkül.
-
bazsimano
őstag
grat a nyerteseknek
-
headhunter
addikt
-
törölt tag
válasz bazsimano #182362 üzenetére
Az nem ártana, legalább DNB mert képzeld törölték a síelésem, amiről azt hittem nyertes. Visszaadták a tétet. Nem is értettem először, erre jutottam:
A fogadás az volt W. Holdener előrébb végez mint C. Rast 15:00 óra. Ez az első futam. Jó is lett: Wendy lejött, Camille kiesett. Este néztem a második futamban Holdener elesett, nem fejezte be. Gondoltam mindegy, mert én a 15:00 órásra tippeltem és az jó. Most nézem, hogy holnap férfiak versenyén tippeknél egyértelműen oda van írva zárójelbe, hogy első versenyre szól a fogadás. Megnézem a naplót, ennél a női versenynél csak a 15:00 óra volt.
Tehát akkor úgy számolják a verseny 15:00-kor kezdődött és végül is igaz egyikük se fejezte be, ezért fogadás törölve. Viszont én a 15:00 óra miatt azt gondoltam csak az első futamra szól, mert az akkor volt. A második pedig este reflektorfényben. Hát ezentúl figyelni kell, hogy oda legyen írva 1. futamra értik a fogadást, mert csak az időpont teljesen félrevezető. Írják úgy egész verseny.
Ráadásul a törölt fogadásnál is ha nem nyitod ki a naplóban, akkor először csak azt írják nyertes zölddel, csak az tűnt fel miért ugyanannyi a nyeremény, mint a tét, kibontva írják törölve. Akkor írják kapásból azt.
Ha ezeket tudtam volna, akkor inkább győztest teszek magasabb szorzókkal, Petra Vlhova meg is nyerte.
-
bazsimano
őstag
ez vicc
egy kamu 11esssel es most egy masik foss gollal 2-2 -
zsolo89
csendes tag
Mára: St. Pauli 1,5 gólnál többet rúg 1,82 , Sassuolo V 1,78 , Union Berlin H 2,12
-
törölt tag
Tudom. Azért egy Brisbane, Kawasaki, Sydney ment. Kettes szorzók, 100 Ft alap, kombiban egy elmehet. Játszós pénz lehet belőle. Síelésben Petra és Mikaela közül nyerjen valaki. Ilyenekre nem sajnálom, mert legalább normális oddsok. Huddersfieldet is ezért próbáltam tegnap. Jobban fájna, ha kicsi odds Darmstadt, Lille, Benfica vagy a Varsó meccsen még 1,5 felett se megy el a pénz. Ma papírformára talán csak a Liverpool & Milan kötést merném tenni.
-
Örni
senior tag
Mekkora mákom volt most
Élőben Bayernre raktam egy félidő over 1,5-öt 0-0-nál, a bíró még megvárta a szögletet a 47-ik percben. 1-1
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Aprós reggeli foci jó, aprós síelés rossz. A Liverpool & Milan fő szelvényen múlik buktás vagy pluszos nap.
Bundesliga 1 és 2 meccsekre GG-t ki rakott? Mert én nem.
-
Örni
senior tag
Bayern minden esetre nem jött volna.
-
törölt tag
Manchester United GG tippeket is mindig elfelejtem, elég megbízhatóan hozzák.
-
Örni
senior tag
A fene, Juvénak egész jó oddsa volt, de azt se mertem ma.
Mai Milánt megrakom a holnapi Leverkusennel. Gondolom Lipcse is nyer.
Viszont azt nézem, hogy Dortmundból szinte senki nem fog játszani holnap Bepróbálok egy X2-t lehet.[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
En most azt hiszem h takarekre veszem magam...most egy olyan szakaszban voltam, higy amit tettem az tuti buko...szoval szuneeeet.....
-
törölt tag
AC Milan hozta a nyereményt szerencsére. Ausztrál meccsre ment hazai és 2,5 felett az már kész, most Kayserispor meccsre kell 1,5 felett és mellé Chelsea, másik kötésre Leipzig és Barcelona, magában Schalke.
-
törölt tag
A török meccseken megint jött a GG és 2,5 felett.
-
ridiculous
aktív tag
válasz ridiculous #182387 üzenetére
Persze hogy a Leverkusen elviszi.. Lipcse meccsen meg egy félidő alatt 5 gól is lett..
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
sherlock82
senior tag
válasz ridiculous #182390 üzenetére
Frankfurt és Lipcse jött.
Csak hát aBayer meccs...Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
-
ridiculous
aktív tag
Esti duplázó:
Bournemouth - Reading H 1,36x
Sheffield Wed - Accrington H 1,50x[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
törölt tag
Egy idegenbeli játszós kötés még belefér apróval: a 2. Paris a 20. Nancy ellen és Frosinone a Crotone ellen 5,2x (DNB se rossz)
-
törölt tag
válasz ridiculous #182397 üzenetére
Szurkolok neked egy Sheffield gólt, a Bournemouth vezet.
Az aprós ötletem ellenkezőjét kellett volna még nagyobb szorzóért. Nyert a Nancy és a Crotone. Nem baj, csak a fő szelvény jöjjön! Egy óra után a Blackburn 2-1-re áll, a Wigan is jó 0-2. Holnap nem fogok hülyéskedni, bár lesz síverseny!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bundle topik
- Viccrovat
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest