- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz bazsimano #181347 üzenetére
Régen én is 4-5-6 meccset játszottam meg, de 1-2 mindig elment. Utána át álltam a maximum 3 meccs per szelvényre. Nyilván sokat javult a helyzet, de nem lett tökéletes - sajnos A legideálisabb nyilván egy meccs lenne nagyobb összeggel, de ahhoz mindig is kevés volt a pénz amit erre az egészre szántam
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
sherlock82
senior tag
válasz bazsimano #181350 üzenetére
Lipcse bajnokságban is gyenge, a bl pedig más kávéház. City -t bárhonnan nézzük nagyon rendben vannak.
Ha csak abból indulunk ki, hogy az egyik oldalon Guardiola az edző másik oldalt jelenleg meg edző sincs.Szóval :
City nyer
Portó meccs 2.5 gól alá
LA Lakers nyer
BKN Nets nyerIphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Örni
senior tag
válasz sherlock82 #181352 üzenetére
Most már 3,4 van Cityre
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Ugyanerre gondoltam a Leipzig rossz formában, kirúgott edző és akkor az olajozott City kerete tét nélkül is képes nyerni és akartam valamelyik korai meccsre is tenni. PSG hendit kellett volna.
-
bazsimano
őstag
hat elso megerzesre kellett volna hallgatnom :S szelo is megvolt de elobb ellatogattam ide
egy szelo...egyik ment city masik jott psg hazai es over 2.5...marad a szeria : -
törölt tag
válasz sherlock82 #181357 üzenetére
Rotherham - Gillingham 2,5 felett még lehet megmentő itt is van hol hibáztam, ha csak gólokat teszek nyerek. Ahogy tegnap az Arsenal és Toulouse meccseken is azt kellett volna kimenetel helyett.
-
mcwolf79
veterán
Ilyen az én formám : gondoltam estére megrakom a Dortmundot over 2,5-re , de persze lehalt az univerzum oldala és nem tudtam fogadni
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
törölt tag
A Chelsea remélem akar csoportelső lenni.
-
gaborn1
tag
válasz #86564352 #181367 üzenetére
Az a meccs, amit megint nem raknék meg (hasonlóan a pár nappal ezelőtti palmeirashoz).
Rennesnek mind1 az a meccs, fixen csoportelső marad. Ellenben Tottenhamnak nyomni kell mint állat, mert ha nyer a Vitesse otthon a csoport utolsó ellen (már pedig a Mura-t idegenben is verték) akkor a Tottenhamnak pápá konferencia liga. -
Zsolesz1885
tag
Ezeket én is nehezen szoktam megérteni hogy egy nyomorult BL-be nem való senkiházi csapat az utolsó meccsen tét nélkül hirtelen hármat is rúg mintha ezen múlna minden. Na de ez van, lesz itt még ma érdekesség.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
törölt tag
Juventus & Chelsea DNB szelvényből kemény 1,25x nyeremény lett. Legalább nem bukta, nem is értem ezt a meccset! A Chelsea sztárok nem is pihentek, nem is lettek csoportelsők. Ami még kell 1,5 felett gólok a Wigan és Atalanta meccsekre.
-
Zsolesz1885
tag
Mai nap is kifizettem a hülyék adóját.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
Örni
senior tag
Gondoltam, hogy Atalanta elbénázza csak a szokásos. Remélem gólt azért rúgnak...
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Örni
senior tag
-
gaborn1
tag
Nekem mára Tunézia-Omán GG 2,4-es oddsért, ha jön, akkor estére holland 2 meccsek közül valami.
+1
Bourg en Bresse- Orleans 2,5 over[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köln - Augsburg GG
Brentford és Bourg-Peronnas meccsekre 1,5 felett -
gaborn1
tag
Kötésben:
City,Liverpool 2,5 over
Antalyaspor,Lausanne GG
-
törölt tag
Darmstadt meccsre 2,5 & Ingolstadt meccsre 1,5 felett
Kiel meccsre 2,5 felett
Hoffenheim meccsre 1,5 felett & Dortmund & Bayern
+ lord -
IreN!CuS
őstag
válasz lord_m #181392 üzenetére
Grat - most vettem én is és jött, meglepő
Mellé tettem még a Schalke + Köln + Bremen meccseket 1,5 over-rel így összejött egy jó kis 3,19-es szorzó
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz lord_m #181396 üzenetére
Le bizony szerencsére. Kedden jött 66k 3ból csak nem akarok "hencegni/felvágni" vele. Eddig erős pluszban van a hónap
-
IreN!CuS
őstag
válasz lord_m #181398 üzenetére
Erősen poén szelvénynek indult, plusz arról nem is beszélve, hogy szembementem a saját elveimmel mondván 2-4 meccsnél nem rakok többet.
#Funfact: sahtar meccs a 93. vagy 94. percben jött be....mint legkisebb szorzó.
És most nézem csak 61k az a 66k[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...